Monday, August 2, 2010

~ seGaLa nYa baRu..! ~

Waweyyy....

segalanya baru...apakah yg baru iteww...?
alah..takda menda la, ekseli nk bagitau je ni WATERMARK order dari Whitey Mommy
dh pon siap ni...alahh yg tu pon nak cite....ngee...kan u olz dh mencebik tuh..! huhuu..

ahh layan je la ....~






lawo tak..lawo tak...? sila ckp lawo okeh...

ni 1 lg design yg simple tp sweet...so sesape yang suka suki nak cuci mata tgk2 galeri whitey mommy sila2 la ke blog ini ~ http://whiteymommygallery.blogspot.com/




18 comments:

zue @ annaleeya said...

wahhhh... seme dah ader watermark... nak jgkkkkk..... hukhuk..

Zaidah said...

memang jeles sebab tak ade watermark...

~Siti Hajar~ said...

Fieza, mmg lawa la w/mark tu..

sama la sy dgn k.zue & k.zai, xde w/mark lagi..huhu

Ena said...

bestnyerr..
cantik!!
sbb picture tu cantik.. tambah ngan watermark tu.. Meletup!

firahadifa said...

wahhh . menariknyer watermark dier!

firahadifa said...

wahhh . menariknyer watermark dier!

Fieza79 said...

Zue

ala zue g je kat gelery tu dan order terus..jap je leh dpt watermark tu...

Fieza79 said...

Zaidah

pakat2 la terjah galery iteww pasti puas ati dgn layanan tuan blog...hehe promote sket...

Fieza79 said...

Siti HAjar

tak ssh hajar..nk wt sniri mmg dh tak pndai so sng men tempah2 je la...

Fieza79 said...

Ena

meletop ke..hehee mmg puas ati wt tempahan dari whitey mommy tau..cuba la...!

Fieza79 said...

firahadifa

thanks..! hehee suka ni..

Intan Inn said...

wahhh..sangatlh cantikkk...nk jugakkk...hehe

♥Azie♥ said...

CANTIKNYER

maslinamansor said...

dah ramai pakai water mark sediri... kenapa mas tak pakai lagi yer...
Ketinggalan sungguh...:)

cantik WM fieza...

maszmadi said...

eee cantik.. yg 1st tu cantik.. so sweet

Fieza79 said...

Intan

thanks..! nk leh tempah2 gitu..


Azie

thanks Azie...dt pilih nikon la Azie...


maslinamansor

ingat kita je ketinggalan...takpe masih awal lg buleh cpt2 wt...tk pndai wt tempah je lg snang..

mek da ©™ said...

cantik..mek xjadi2 nk oder

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

wah sume baru yek..ni gambar yang guna kamera baru ker?hihi..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy