Wednesday, August 4, 2010

~ taK abis2 beRonggeng...! ~

Testing..testing...!

hehee pa ke hal la pagi2 ni....godek sana godek sini cubaan utk besor kan gambo uhukk... dh penah cuba dulu2 kala tp gambo leh jadik blur tp skang dh leh clear tu tp the problem is... ni coz daku punya template kecik ni tak muat gambo yg besor gedabak tuhh...fenin2...!

if nk tuka template lg adeiihh byk kije plak...malas la daku...
so korang layankan sajok pic2 yg dh jd half tuhh...fuhh fenat ni wt tadi....ngeee

Lagi2 beronggeng....maklom la tgh syok gila dok snap2 pakai kamera bawu ni...waweyy..
syyy...layan..layan..!



pantang hala kamera je dh siap standby...heheee
Kami singgah makan kat FC Giant lps penat jenjalan servey...

test....test...time ni owang pdang2 pon daku leh wt bodo je sbb excited sgt nk try snap2...

peace....mkn pon tak senang ni...lalalaa..

tak dpt tgk wayang singgah pon jadik la...ekseli planning nk g karoke tp last2 asben ckp takyah lak...huhuu daku dh semangat nak melalak dia leh ckp takyah lak...

itu sajok la pesen posing dia...kaki kangkang jari peace dn nmpk sebelah mata...muahahaa...


masok kedai baju terpandang lak spec nak nerai tuhh...tak sempat nk snap Irfan pakai spec tu dari jauh salesgirl cam pndang semacam..ehh takleh begambo ka kat situ...woiii aku cuma nk snap gamba anak aku ja la bkn nk ambik gamba baju2 yg tak semegah tuhh mengong...


balik daa...takda menda lg nk carik so sgt awal kami blah...


haishh sambung beronggeng kat umah pulakss...ni nerai snap pkai timer, kan senang nnt g jenjalan takyah nyusah owg tlg snapkan ni...ini kat umah boleh la letak atas meja bagai tp....kalau kat luar nk2 kena gantung kamera tu kat mana2 pokok yg berhampiran kot...hahaaa lawak ni sila ketawa yehh..!


psssttt..maafkan pic2 yg tgal half tu yehh...



18 comments:

~Miss Sukasih~ said...
This comment has been removed by the author.
~Miss Sukasih~ said...

Kira oklah tu kak fieza...cantik jer...=)sebenarnyer benda2 tu leh jer nak ubah tapi dalam bentuk coding html la...nieyla punyer pun,sume nieyla tukar wat coding sendiri...ikut cita rasa sendiri..=)ape2 pun,suka blog akak yang ceria..=)

Ena said...

heheh..
camtu la ena dulu masa mula2 dpaat camera.. snap sana sini.. nak p jemur kain pun bawak kamera.. tapi sejak dah guna hp bb tu pakai hp tu aje la.. citt!! lupa terus.. hoho...

Aleeya said...

testing kamera baru turr eyhhhh ...cantek2 gambonye...:))

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bukan main lagik anak bujang ni suka bergambo ek...best nyer makan bersama2 kan

MrS. F!zA said...

haish.. mmg anak banak kaki bergambar ni! suka ! senang kan semua bg kerjasama.. hehe

LYaFRINA said...

selagi blh beronggeng.. ronggeng fieza.. lya sbb tu kalo sihat jer..lya habiskn masa sepeuhnya time cuti beronggeng situ sini.. kang bila sakit.. ssh nk recover balik.. (

ejaMaria said...

hehehe... rajin nak menggodeh... kite tak rajin... klu menggodeh, karang tak sempat jalan2 blog kengkawan... hihihi

♥Azie♥ said...

testing camera baru yer...syoknyer...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Owh kamera baru yer..
Cantik2 semua gambar2 ni..
Semua gambar jelas..
Apa lg dgn model cilik 2 org tu yg pandai berposing..gmbr semua cun..
Kita gak lah yg masih menggunakan kamera cap ayam..hehe.. :D

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cantik gambor2 dia..kamera baru eh? ehhe

oh ya, if fiza guna template yg dari draft.blogger punyer, ala template yg under menu design tu...fiza leh besarkan bahagian posting tu
kira leh la letak gambar2 besar nanti..:-)

Intan Inn said...

erm semua gambar ok...posing jer kak selagi belu puas ramikan kamera baru..apa ada kesah org tgk ker..kita yg bel..hehehhe

maslinamansor said...

anak fieza yang perempuan tue umur berapa?

Ain said...

dah ada kamera baru lagi bersemangat nak snap sana sini kan...

lagi syiok bila model sentiasa bagi kerjasama....

selamat datang kedunia nikon...

mamalieyna said...

waah makin tegar menyenap la pasni ..lalala...saya suka! hehe...pic lawa2, terang2, beso2..puas nengok! ^_^

az rina a.k.a jaijina said...

salam kak..wah mmg clear ar gamba..haruslah senep sane sini nnti ni..posing tu dah semestinya..

sukelah tgok family akak ni, pegi keroke sesame..

Zaidah said...

hobi yang sama satu keluarga....bestkan....cantik gambarnyer...terang gitu....

cheqna said...

dah lama tak berkaroks ni kak..
lepas tensen besh gak ngan karoks2 ni..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy