Wednesday, August 11, 2010

~ Kami di Persiaran Gurney... ~





Salam....n3 autopublish ni...

ohhoo ari ni daku coti sambut pose...kedah mmg celebrate sambutan 1 Ramadhan so seluruh pelosok kedah di beri coti k....so sila jgn la ada sesape yg windukan daku ohkeh...kang da plak yg tercari-cari mcm semalam hehee....Intan...kak fieza coti ari ni tau...ngeee

lg tempekan pic2 ahad lepas nya aktiviti...



snapan2 kami...

abah yg sokmo melayan si Irfan...ntah hape la yg di sok sek tuhh..hoho

melepak kat Persiaran Gurney amik angin petang...!


suka benor daku dgn ini pic...lawo tak kwn2..sila ckp lawa okeh...huhu


suka je cenggini punya lepak...lalalaa...

so tiada kunjungan balas utk ari ni ye kwn2...esok daku pasti jejalan semula ke u olz nya blog okeh...Selamat Berpose ye sume...dan selamat berbuka petang ni...mesti byk u olz nya juadah berbuka kan...so babai...adioss...!




18 comments:

~Miss Sukasih~ said...

Oh...tidddaaakkk...kak fieza cuti...nape nieyla tak cuti ek?huhuhu...kat cni kena keje...huhuhu

mek da ©™ said...

romantik betul la korang neh..eeee..sporting jeeeeee

Intan Inn said...

erm best lah cuti leh masak sedap2 kat umah berbuka nanti..hehhe tersenyum intan bila bce n3 akak ada sebut nama intan..hehhehe...ok dah tau akak cuti..erm gambar tue semua cantik...yg dgn hubby mmg lawa..yang dgn irfan masa dia tutup mata akak tue cute nyer..hehhee

MrS. F!zA said...

uwaaaa jelesnya cuti.. ptut la kol pjbt pos kulim nk tnya bgkusan dia tak jawap..ekekeke

Mimie Fazira said...

behnye kedah coti .... nak p keja kat kedah jugakla ...

gambar ni chantek la fieza ..

mamalieyna said...

waa memang cunla pic fieza ngn cik abe tu..jeles2x..eina takde gambo berdua, takde orang nk snapkan..=P..huhu..

huwaaa tetiba rasa nk dok kedah, dpt cuti..heheh..

selamat berbuka nnti, masak sedap2 ok! ke main tunjuk2 je ni..ekeke.. ^_^

♥Azie♥ said...

SALAM RAMADHAN..DAN SELAMAT BERPUASA...

Iman said...

Selamat berpuasa...Semoga ramadhan tahun ini menjadi ramadhan terindah dan penuh rahmat untuk kita semua...

Ena said...

Bestnyer cuti.. tak pe la.. smlm ena dah cuti dah.. ok gak la dah kije arini.. mulakan puasa di opis rasanya lebih baik sbb dok umah kanggg nak tid jekk.. ehhehe

Selamat Berpuasa fieza..
Irfan & anis puasa tak? hehehe

az rina a.k.a jaijina said...

wah, bestnye cuti..oklah, selamat bercuti dan selamat berpuasa ye..

maslinamansor said...

tak aci... cuti...!!!!
Masak2 sedap2 yer untuk berbuka nanti..
Salam ramadhan..

LYaFRINA said...

bestnya dpt cuti..
lya plok sibur giler dgn keje..
bos atas lya buat umrah..
so lya kna handle semua hal2 kapal masuk+doc.. xde msa lgsung.. letihnya...

Ruziawati Bukhari said...

ye.. gambar tu mmg lawa!! XD

selamat menjalani ibadah berpuasa buat fiza dan family..

cheqna said...

ye..
gambo tu memang lawo..sambil geleng2 pale..hehehehe
besh r dapat cuti...

'NuReeN' said...

kena keja kat kdh la cam ni nak coti gak 1 ramadan.. actually mak ayah & PIL mmg dok kdh kami ja dok png!!

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

posing sakan noo kak fiza..slamat berpose..jeles ai tau u cuti!!

Qaseh said...

bestnye jalan2 dah lama xbalik kedah. rindu pulak dgn kampung kat sana tp dah xde sapa dah tok n tokwan pun dah xde.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

SMLM PON JOHOR CUTI GAK..
WAH KEMAIN POSING LG YER..KIUT.. :)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy