Monday, August 2, 2010

~ isNin daTanG laGi... ~

Salam di pagi Isnin...

Isnin datang lagi...sekejap je dah awal minggu rasa tak puas je bercoti kat umah dh nak kena kije semula kan....? penyakit 'M' tgah menguasai ni...huhuu

Malas nak bebel2 panjang takda idea ni ingat tengahri sket baru da menda nak story malas nk upload gamba bagai....so slow tenet...ngee...

Layan gamba budak2 tu nak...? hehee...




biayase la time tengahari golek2 cenggini mcm ayam golek...termasuk aku tgh bergolek dpn tv la ni...muahehee....

mata dh kuyu mcm dh ngantok...

dh tido...agak2 btol2 ke dia tido tu...ngeh..ngeh...



ngeh..ngeh...lakonan belaka tu elok aje bangun semula menggedik...haishh cukop ssh nk suwoh budak2 berdua tu tido...yg kita ni pantang letak kapla sure terlelap...huhuu

men henpon tu je la kije dia yg leh wt mata tu tak ngantokss....!

(psstt....Jumaat lepas kan aku da wt n3 minta suggestion digital kamera yg plng best...punya la gigihnya kengawan bagi suggestion..yg ini ok yg itu kurang ok...thanks sumer yg sudi membantu wt pilihan walau secara tak langsung kan....? nampaknya aku dh wt pilihan dan dh terbeli pon semalam...hehee...)

12 comments:

Ena said...

ehehhe..
maknanya ni gambo2 hasil snap guna camera baru la yeh!..hihi.. tak kisah la kan.. janji leh guna. :D

~Siti Hajar~ said...

gambo anak2 bgolek aje ke? maknya dok bgolek non ado ke? sensor eh...hehehe

manja je irfan tu, pandai bt aksi, si kakak tu malu2 gak yer..

(fieza, kg sy tu bkn kat felda, prt buntar aje..hehe)

Ain said...

kalau kita bergolek mesti kejap jer terlelap kan....

kalau duk rumah rasanya super duper penat sbb ada jer kerja nak kena buat....huhuhu

pssst, tunjuk la kamera baru tue...

nak tengok.... pleaseeeee

ayah,ummi, farish said...

2lah...maya pun rasa cuti minggu nie cam kejap jer..sabtu & ahad penuh aktivit..mlm td br terasa...kejap jer dah nk keje

Fieza79 said...

Ena

ha'ah la ena...kamera yg lama tu kdg2 clear kdg ntah cam pape...yg ni hrp2 ok la..

Fieza79 said...

siti hajar

mana leh tunjok mak tgh bergolek...sensor tuh..!

mmg best men golek2 tgari cenggitu..hehee

Fieza79 said...

Ain

btol tu asal bergolek je sure lelap...mmg lotih la duk umah ni da je kije nk wt...

owhh nk tgk kamera..jap nnt nk publish sket..

Fieza79 said...

ayah,ummi,farish

skrang msa cpt sgt berlalu...jap2 je dh ptg..jap2 je dh ujung minggu..tak smpat nk rehat2..

zurazari said...

hehehe... men golek2 yer... sure sonok kan... ooo beli da eh kamera baru=) kompom gian nak tangkap gambo kan... jeles nyer!!

|| NaFiRaa || said...

cuti2 jek lah leh golek2 ngan anak2.. kalo dah keje.. x sempat nak golek2 dah~

Aleeya said...

golek2 dua badik neh..kita pun ikot rase nak begolek gak kan hehe

mamalieyna said...

ohho...ni hasil snappan dr camera barukah?..cantik...^_^

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy