Friday, August 13, 2010

~ meronda GianT...tak beLi pa2 sgt pongg....! ~

Giant...giant...kat sini la kami nya destinasi masa free....
iyo la dh dekat Kulim takyah g jauh2 smpai Carrefour Seberang Jaya tu kalo nk bli brg2 keperluan umah bagai...padahal tak jauh mana pon saje lebey suka sini lg...!

Kalo tak beli brg pon buleh melepak2 pon dh orait...kat sini suma da nk karaoke nk men boling atau layan game budak2...ohh dan satu lg buleh tgk wayang...kaki wayang ni...hohoo

Nak mkn da food court bagai....kiye segala2 ada la sume dlm 1...nk g jauh2 pon nk kena isi minyak kete lagi kan satu pembaziran....

lg pic2 yg belom publish...



hoho ini lorr Giant Kulim...!


dah da kuih raye ni hohoo...kemeriahan suda terasa...


Irfan siap menerai songkok....padahal tak beli pon sja suka2..

tgk2 tv lak...aksyen je takda niat nk beli ok sbb kat umah maseh da utang TV LCD kami tu...maseh baki ribu riban...hukk taktau bl nk abis...

berhenti snap sat...dok pikir nk beli brg...at last tak jadik..!


singgah kat bahagian barangan jagaan diri...nk carik shower gel, kat umah botol dh kosongg..!
jaga..jaga..Irfan nk merembat brg dia bekenan...nnt time bayo tetiba je buleh ada menda yg tak sepatot dlm troli tu...huhu
Ini la tempat wajib utk si Irfan....men game...! bergendang sakan...heheh


siap beli brg nyinggah jap kat booth DIGI daku nya memba jadik DJ kat situ...mula tak pasan tp bila dia dh anounce nama daku maka daku pon terpanggil la utk g situ...tk sempat snap gamba dia...

p/s : ari ni balik awal lepas jumaat dh buleh balek...buleh la msk lebey2 sket utk berbuka ptg nnti... fenin pale ni...biyase daku kalo time pose konfem penin tu dtg...tp pewot takda la mendidih nk makan..relaks je asal pale lak sll meragam ehh...mcm2 la...


15 comments:

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

apa barang yang berjaya dirembat irfan tu?:))kue raya dah beli ke kak?

Ena said...

heheheh..
biasa la.. soping mata pun okey! ingatkan irfan nak spngkok tuk raya ni... ok gak tu.. mesti ensem bila siap lengakp dngan baju melayu do pg raya kan!.. ;D

Intan Inn said...

wahh..posing sakan yer..hehehe...erm kueh raya dah mula dijual yer.mesti dah terasa suasana nak raya...

mamalieyna said...

hehe...eina pun sokmo2 g giant jer sbb dekat ngn umah! ^_^

hoho..bergambo sesaja la depa la ni nooh, irfan cam kena paksa jd model songkok je tu..ekeke..encem!

waa buleh balik awai, bestnyer..

~Siti Hajar~ said...

wah! berjimba2 d Giant eh...kami pun suka p, dkt dgn rmh..hehe

iXa NrzMy said...

cuci mata skali skala kan best jgk.. ;)

az rina a.k.a jaijina said...

wah wah, sopping raye ek..rina blom sempat lagi nak sopping ni..

posing2 pon rajin gak ye fieza ni..rina kalau nak posing tmpat open ni malu jek lah, ekekek..

HALAMANKU said...

Salam wah kak fieza bestnyer shopping.. memang meriah kat s.complexni blm posapun dah ader jualan.. Kak dtg umah ambil award yer

'NuReeN' said...

baru skali msk giant ni.. klau p sbrg pon nureen slalu msk jusco ja..

maslinamansor said...

tadi shopping kat sogo... hangus gak duit.. huhuhu

|| NaFiRaa || said...

aik!! nape bulih balik awal??? x aci neh!! nak balik awal jugak!!

♥Azie♥ said...

akak kat situ ada panggung wayang tak..tadi saya sembang ngan cik abg balik kg nak g tgk wayang tak yah g jejauh situ dekat sikit..

Ruziawati Bukhari said...

temerloh x dok GIANT!! huhu!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Berwindow shopping pon ok gaklah kan..Lily jarang p GIANT..klu kat JB ni slalu p CT Square & angsana jer.. :)

Qaseh said...

hmm..jalan2 window shopping pun bagus utk kesihatan ..ha haa haa

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy