Monday, August 16, 2010

~ iNi La kiJe daKu sKang neH..! ~

ohoho...ini la kije daku skang ni kat umah suka suki tepek2 wall sticker...
ari tu kan penah da n3 tepek2 wall sticker ni...nak tgk sila klik link ni....http://fieza79.blogspot.com/2010/06/sesi-tempek2.html

so ini la sambongan nya..huhu lama2 penoh 1 umah dgn sticker bagai...!
takda la udah la tu byk2 sgt pon tak lawo jadi cam kedai sticker lakss...hoho



dlm usaha mencari wall sticker di bilik Irfan dan Anis...suda dpt...hohoo

nyebok nk tempek kat sini pulak...lawo tak cage bird daku...hohoo


12 comments:

mamalieyna said...

tantek2x..leh geng ngn eina, penuh 1 umah men tepek2..hehe..

Ena said...

ena suka gak tepek2 tapi en. hubby tak suka pulak.. huhukk

az rina a.k.a jaijina said...

heheh, samelah kite fieza..dah naek rimak hubby dah..nnti rina wat n3 ni ek, hehehe..

HALAMANKU said...

wah kreatif tu kak.. yelah klu x kena x comei.. cantiq akak wat..

|| NaFiRaa || said...

cantekkkk.. rajinnye tampal2!! leceh x???

idah @mama izzya said...

waa..comeynyer...

MrS. F!zA said...

haish.. bila la nk dpt sticker ni.. tk jmpa2 lg.. nk tepek lam bilik... baru best tido.. phewwww

AROL DSHW said...

cantik! meriah dinding rumah.
hehe. :D

jom join giveaway! JANGAN LUPA AROL DSHW SBG REFERRAL ANDA!

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2010/08/jom-join-contest-gift-to-lucky-person.html

:)

Aleeya said...

cantek2 turrr hehehe rajin nempek eyh...

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

Salam kak fieza,
jom singgah tengok tungku moden kat blog saya

http://bintanghatiummi.blogspot.com/2010/08/tungku-panas.html

Intan Inn said...

wahh kreatif dan cantik sgt

ann @ hatiberbunga said...

cantik! cantik!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy