Monday, August 16, 2010

~ LasT punYa maKan di sianG haRi.. ~

Maaf ye n3 makan2 ni...ngee

patotnya n3 ni di publish sebelom pose tapi disebabkan masalah teknikal so terperam kat draft..huhu

takpe la story belom basi lagi ni...kita layankan je la...
coz ari ni maybe sgt sebok maka n3 ni dh siap2 di wt auto publish sehari sebelom k...
maaf la kalo ari ni daku lambat sket jenjalan umah u olz...sila maafkan yerk..





kami punya last mkn2 sebelom Ramadan menjelma...kat mana ni yihaa..kat Tomyam Mesra Ikhsan, Taman Kempas, Kulim..hehee promote sket..!


makanan kat sini sume best2 dan sedap2...layanan pon bagus cekap dan cepat...skjp je oder dh sampai...mmg kami punya tmpat makan feveret ni...


restoran ni baru di renovate...dh wt restoran tertutup siap ada aircond...! sebelom ni open air je..


suka rekaan dalaman dia...


yihaa..ABC...wahh sila jgn meleleh air liur di bulan pose ni okeh...daku tidak bertanggungjawab...hoho


kami punya menu itu sajok...

sedap nya Irfan pekena ABC...

ssh si Irfan ni nak makan nasi selalu sgt kena paksa..!


posing mmg terer...tak suwoh pon dh siap pose cenggitu..maknanya daku kena paham2 la amik kamera snap terus..! over sunggoh...hehee


daku...huhuu wajib pose di mana2 jua...hahaa
Sekian n3 yg terperam ini...selamat ber blogwalking...daku tak dpt nk jenjalan lagi ni...da tetamu ni...huhuu




15 comments:

MrS. F!zA said...

tudia besaqnya mangkuk ABC.. napa tak pnh tau pon kewujudan kedai ni.. mcm sedap ja kak.. kalo rajin balik kpg nti harus terjah. hehe

mek da ©™ said...

nak abc!!!! sdpnya tomyam..

LYaFRINA said...

suka mkn tom yam..ermmm marveles....

HALAMANKU said...

fuh walau menu tertunda tapi tang ABC tu memnag sentap hu hu hu

Fieza79 said...

Fiza

kedai ni kat tmn kempas..balek kulim nnt g terjah ok...

Fieza79 said...

mek da

mana leh mekd da...batal pose nnt..hehe

Fieza79 said...

Lyafrina

rasa nk berbuka dgn tomyam la ptg ni...tomyam buatan sniri..hehe

♥Azie♥ said...

menguji iman betul tgk akak punya n3..heheheh

Azfa said...

..mak aiihhh!!! kena pegi kulim nih pekena abc...

Ena said...

memg tertelan dah air lior nengok menu2 tu.. uhuk! camno ni? heheh

maszmadi said...

wah!!! sedapnye ABC tur... nak ckit..

astaghfirullahalaziiiiim.. pose pose pose

Zaidah said...

memang memulun nampaknyer...besarnyer ABC tu...menggiurkan...

chugie said...

ABC tu nampak mabeles lah fiza.. sedapnye kalau dpt buat buka puasa tu.

az rina a.k.a jaijina said...

erm, sedapnyelah..mmg marbeles lauk2 tu sume..iyelah, dah name pose..ape pon nmpk sedap ye tak..

mamalieyna said...

bestnye depa..makan2 di siang hari..hehe..ABC tak tahan tuh! =P

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy