Monday, August 30, 2010

~ Tak RuGi JoiN2 GA / conTesT...daH nama Pon rezKi...~

Tak rugi la join2 GA / Contest ni kan...kalo dah memang rezki tu ada la kan...hehe syukur alhamdulillah....

Baru terima parcel minggu lepas berikutan kemenangan GA dan contest yg daku sertai ni...syukur la tak henti2 rezki tu dtg di bulan Ramadan ni...uhhu





Adiah ni dtg nya dari Ibu Ayra dlm Lucky Draw Cerita Ceriti Ibu Ayra...Thanks pada pihak penganjur yg menghadiahkan kemenangan ni...dpt FM Coca Cola dan brooch...sweet sgt...!

yang kedua ni datangnya dari MamailahFazilah dlm Contest Saya Sayang Adik...tq ye comel tupperware tu..kuning lg...hoho buleh isi kuih raya kot nanti..hehe

17 comments:

MrS. F!zA said...

rejeki!! lawanya tupperware tU!!

cheqna said...

wah..rezeki di bulan ramadhan =)

Zaidah said...

alhamdulillah rezeki bulan puasa..

mamalieyna said...

rezeki kan..best betul! ^_^

comelnye...i like yellow!

az rina a.k.a jaijina said...

bagus², mmg tak rugi join conrest or giveaway bnyak² ni..kalau untung menang kan..

newey, tahniah ye fieza..

az rina a.k.a jaijina said...

bagus², mmg tak rugi join conrest or giveaway bnyak² ni..kalau untung menang kan..

newey, tahniah ye fieza..

zue @ annaleeya said...

wahhh... byknya dpt adiah... daku sgt jeles tau fieza... hehehe....

btw... thniah yer... rzki bln ramadan..

Ain said...

rezeki fieza datang mencurah-curah....

memang berbaloi-baloi....

tahniah....

mek da ©™ said...

congratssss...sweet gift

Intan Inn said...

tahniah kak..memang rezeki akak..hehhe cantik2 hadiah tue...

Ruziawati Bukhari said...

dapat hadiah walau bagaimana bentuk sekalipun mmg mengujakan si penerimanya... kan fieza.. tak perlu hadiah mahal.. hadiah yg begini pun dh membuatkan kita si penerima berasa gembira

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah...memang bertuah gitu

'NuReeN' said...

tahniah2...
bestkan dpt adiah..

~aSHa~ said...

tahniah..bestnye menang...

Ena said...

Wahhhhh.. syoknyerrr..

Tahniah! ;D

Iela Fazielah said...

alhamdulillah.. adiah dah sampai dgn selamat...

Aida said...

tahniah fieza .. rezeki awak mmg murah .. semernya berkat kesungguhan kan .. bak kata org, nak seribu daya, tak nak seribu dalih ... yeayyyy

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy