Friday, August 20, 2010

~ IrFaN BerbuKa kaT umaH Tok.. ~

Ahad lepas kami punya berbuka kat umah Tok Gayah...masanya utk daku berehat rehatan g bazar main tunjuk2 sajok...hoho

Tok Gayah suda siap dgn Cucur Udang nya dan lauk pauk dia....daku hoho senang sajok datang bawa pewot...haha sgt best kalo time berbuka umah Tok Gayah sbb nya sume nya mak daku ni akan buat awal2...kami cuma datang berbuka aje...best wehh...mak daku ni mak terbaik dn ter spoting di dunia..! anak nya ni sgt dimanja kan tau....ehkeke...



antara menu berbuka yg sempat di snap...

Sup Ayam kesukaan Irfan Tok Gayah dh wt kan maklom la antara cucu kesayangan..!


see....zoom sket Irfan tgh berbuka sebelom waktu nya...dia tak pose lak ari tu...daku tak kasi pose sebeno nya sian wehh nek lembik tahan lapa...huhu

nota : maseh diburu kesebokan...huhu sowee..!



17 comments:

MrS. F!zA said...

kemain bersgguh lagi diq irfan tu duk belah apa tu.. hehehe best la jd cucu kesayangan mamanya plk anak kesayangan jgk ke? hehehe

Ena said...

tak pe la.. jgn memaksa sangat.. buat mana yg terdaya.. kecuali dah waktunya wajib tu tetap la wajib kan.. skrg dalam proses pembelajaran so tak leh serious sangat. hehe

kemain lagi kusyuk irfan makan.. ;D

az rina a.k.a jaijina said...

mmg terbaek le lauk² ni..kesian irfna ye, sampai lembik² puase..takpe, ni baru nak belaja kan, pelan²..next year baru boleh puase penuh kan..

LYaFRINA said...

bestkan... time bbuka bramai-ramai... meriah n jd btambah mesra..

lya rindu zaman kecik2 dulu.. ramai adik-beradik blh mkn sama2.. skrang sume dhbesor2 n keje d tmpt lain..

balik2 pon time raya..

chugie said...

memang best tengok lauk2 tu.. dn yg paling best kite yg bwk perut ni kan.. x yah penat2 masak heheheh:D

Zaidah said...

bestnyer klu dapat berbuka pose macam tu tiap2 hari...meriah ....seronok..bersungguh2 irfan makan...

zue @ annaleeya said...

best kan fieza klu hari2 dpt buke pose dgn family.... meriah jerk..

ari nih nak blik umah mak gak... sonotnya..

mamalieyna said...

bestnyer...berbuka umah makkkk! eina kena tunggu nk balik raya nnti la..huhu..

ohhh samalah kita, diburu kesibukan, tp curik masa sat..hehe..

|| NaFiRaa || said...

semangat tol irfan makan.. sedap tu~

'NuReeN' said...

terus rasa cam nk blk ja kg... nak mkn masakan mak..huuuhuhuu... try arr mintak izin en husben.. mak nureen pon slalu buat kueh sndiri x suka beli... syg mak

maslinamansor said...

irfan makan dengan sudu ker atau tangan... hehehe

♥Azie♥ said...

MERIAHNYER LAUK PAUK..

mek da ©™ said...

best wo dgt ngan famili..sob sob

Zezebel said...

Salam kenal.
Macam sedap jer lauk-pauk tu.
Bulan-bulan puasa ni semua nampak sedap kan?
Selamat berpuasa.

LYA m@m@ ASYA said...

salam ..
ada tag ni.. buat yer:

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/08/give-away-from-polkadots-cottage.html

Ain said...

banyaknya lauk pauk....

ain pun suka bukak pose kat rumah mak, lauk masakan mak tiada tandingannya....

irfan kecik lagi, janji irfan pose jugak kan walau berbuka awal....

Aida said...

ni yg best jadi cucu kesayangan .. semer benda yg dihajat, insya'allah akan dapat .. hehehe ..
** apsal anak bujang awak ni makin hensemmm ??

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy