Thursday, August 5, 2010

~ sYok meLaYan...! ~

Masa daku lps mandi ptg semalam mcm biyase la tgh tacap2 muka tu konfem la Irfan ku ini dtg nyebok dlm bilik...gitu la tiap2 ari sure kat tgn dia da benda nak main...
keta la, backhoe la, moto la ntah hape2 lg menan dia tiap2 ari sure tuka2...sok menan len, lusa len lak...
cam tu la di rotate menan yg penoh 1 raga tu...bagus gitu sekuangnya tak minta daku belikan menan baru...muahahaa..men kan je yg dlm raga tu...sgoh bagus Irfan skang...hehee
sila layan ok...
sgoh tecik keta menan tu....dibelek2 ditelek2...ntah kat mana dia dpt pon taktau la daku...tak penah nmpk pon sblm ni...sah ni musti menan tikam2 neh..!

see....sgt tekun menelek...! suka tgk dia bl cenggini...daku pa lg terus capai kamera snap2...ngeee


ckp sorang2....ntah hapa la yg di imagine kan...da2 ja...huhuu


dh la tecik keta tu...nk wt tebang lak..haishh...dlm byk2 menan beso2 yg tecik tonet itu gak dia bekenan...tgu la sok2 sure da menda tecik hape lak...konfem..

haishhyy...

dh tak larat layan menda tecik tu dia landing siap soh daku snap2 gamba dia tido...huhuu..daku layankan je....

kemain....

dh cute sgt la tu...


leh wt selamba la bdk ni...konon2 blakon posing...


last nya part di suwoh snap keta tecik dia...






20 comments:

MrS. F!zA said...

siap buat muka lentok control comei lagi tu.. td mula tgk igtkan duk stadi ka...gaya dah rupa ngah menulis rupanya main keta...hikhik

Ena said...

eheheh..
tak pe tu maknanya concentrate.. nanti kalo belaja mesti maca tu juga..
nampak manja je irfan posing gitu.. ;D

~Miss Sukasih~ said...

amboi2...bkn me lagi irfan pose yer..mcm2 gaye...=)

Intan Inn said...

wah...dah pandai posing yg cute2 nie..suka tgk muka irfan posing mcm tue

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kemain tekun dia membelek2 keta menan dia..

Irfan ni pandai beri kerjasama bila mama nk amik pic dia kan..pandai jer dia berposing.. :)

LYaFRINA said...

hihihi.. senang sikit g2.. xdela perabih duit sgt kn fieza.. cam asya plok jenis.. bila dapat satu menan tu.. skejap j dia akn layan..lps tu dh x layan dh.. itula.. kdng2 pikir bkali-kali nk belikan menan sbb tkut mbazir.. jd.. just beli y murah2 tp bkualiti.. xdela membazir sgt..

Fieza79 said...

Mrs Fiza

ha'ah gaya dh cam tekun menulis tp ghupenya tgh melayan menan...hehee

bab2 posing dia mmg pndai control comei cam owg dok ajar lak..hehee

Fieza79 said...

Ena

concentrated tu dh mmg tp kalau blaja gitu best la..taktau la kat tadika dia cm na...cm gitu lapang dada ni..

Fieza79 said...

Miss sukasih

dh pndai control posing dh skang ni nieyla...nk tgelak je tgk gaya dia...

Fieza79 said...

Intan

mmg dh makin suka dn pndai posing skang ni terikut kegilaan mama dia ni..hehee

Fieza79 said...

Lily

skang dh besar dh pndai bg kerjasama sb dia pon dh terikut kgilaan ber snap2 sana sini...

Fieza79 said...

Lyafrina

itu Lya skang sh tak bape beli menan sgt kena pujuk2 rayu jgk tu..huhuu

az rina a.k.a jaijina said...

seb baiklah dia tak demand nak menan besar gabak tu kan, yg tecik tenet pon boleh aje..

kang kalau di mintak besar2 tu $$ pon besar2 lah yg kuar jugak..

|| NaFiRaa || said...

suka posing jugak anak teruna nih.. ingatkan anak dara jek suka posing~

~aSHa~ said...

eheh sweet plak suh snap gambo kete kecik tu...anak sy pun ada kete kecik gitu..dia snap sendiri...kelako pun ada bila teringat...

Fieza79 said...

az rina

keta beso tu minta beli sekali sekala je..memahami sume tu kuar wet...hehee

Fieza79 said...

Nafiraa

mmg suka posing nafira...
keturunan agaknya..hikk

Fieza79 said...

asha

kdg tu pantang leka je dia sniri amik kamera snap toys dia..huhuu

mek da ©™ said...

yeah yaeh umah baru sgt comei..eeee

Fieza79 said...

mek da

eee thanks mek da...suka..!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy