Wednesday, November 3, 2010

Last week di JUSCO Perda...

Salam....

Owhh...dah Rabu...2 ari lagi cuti..cuti...sgt best..! banyak planing dlm pale ni...alahai menjadi la perancangan tu nanti...ahh nanti citer coz belom konfem...

Nak citer kami nya weekend...Sabtu tak g mana2 pon sebab huby takda...dia da perlawanan sepak raga tuju di Penang...so aku just lepak dgn Irfan dan Anis kat umah...Ahad baru kuar jenjalan...seb baek huby amik cuti...sepatot nya huby kena keje ari Ahad...so dpt la aku ngajak jenjalan...ngeee jenjalan tak abih2..kalu weekend tak kuar harus isnin nya mood ke laut...huhu

Takda ke mana sgt pon just round2 JUSCO...ekseli ada misi....tu psl g tu..misi nya adalah rasia...nanti dh konfem baru gitau...hehee pesal aku asyik berasia je ni ..herann...kuikui...

ohhoo...no bebel...layan piccas...






jalan2 jumpa cupcorn harus beli...suka ni...


haishhh bermanjaan pulak dua banak ni...sejak bila dh tk pndai suap sniri ni cayang..?
Anis yg sll cool...


jeles arr tgk dorang ni....asyik berkepit je memanjang...pe kes..?
penat jalan...duduk sekejap...tgk2 orang...hahaa
tujuan dtg sini kerna misi itu....maseh on servey...!
letih meronda 1 JUSCO...berenti makan...semesti nya la mcD...!
aku nya faberet beger chicken mc Deluxe....huby dgn Big Mac nye...
bdk2 tu just ayam mcD...tp beger aku jgk dorang nak...ishh...
akhir nya kami berdua share beger...Irfan tanak ayam plak...mcm2 la sekejap nak..sekejap takmau...adeihh laa...
then...tuan blog harus interprem...ngeeeee
itu je la nak story...so memasing balek dgn kepuasan...ek elehhh...window soping je pon..mana da kepuasan kan...hahaaa...

till then....lalalaaa...


28 comments:

cheqna said...

beshnya kak
always jalan2...=)

LYaFRINA said...

xtvt cuci2 mata ni.. best!!!!
xpela.. xdpt, dpt tgk & berangan cukupla kan...

kat sini xleh nk buat xtvt apa2.. dh msuk musim hujan.. sejuk ketorr ni.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kak, lapor lak tgk ayam mekdi tu uuhuhu

mmgla..if tak g jln2 on sunday..senin sure mood yilek poci!

ciK mOt (",) said...

hehehe...jusco wajib p kalu balik penang...:p

kak..rambut irfan tu dah panjang ek bahagian depan...

hampir menutup mata dah...

Fieza79 said...

Cheqna

sll make sure kan ujung minggu xtvt jln2..hehe

Fieza79 said...

Lyafrina

tu la lom dpt berangan jadik la..!

mmg sejok ari tu pon...ketar2 jgk la dlm kete...

Fieza79 said...

Rose

btol kalu tk jalan on sunday..isnin terus mood tkda..

Fieza79 said...

Izan

aa...tu je la tmpt yg best pon area dkt2 sini..maleh ahh nk g jauh2..save minyak kete..

mmg pon nk kena trim dh rambut Irfan tu..asik tangguh2 je..hehe

Amy Syaquena said...

Urmmm sedapnya nak sikit boleh..

az rina a.k.a jaijina said...

rina dah lame tak gi sini..padahal rumah berjiran aje ngan jusco..iyolah, nak pegi tiap² minggu kopak poket, kuikui..

~~*Lady Salwa*~~ said...

owh, misi rahsia ye... cepat2 nanti gitau ye... hehe (nyebok lak...)

**akak pun cuti sabtu ahad ke? sal ingat jumaat sabtu..

'NuReeN' said...

bebaru ni ada singgah jusco perda sbb tmn asben g kedai beskat ada kat area dpn2 tue jgk.. hehee

~Siti Hajar~ said...

owh! fieza ke jusco jgk hr ahad, hjr rs mmg btl la fieza nmpk hubby hjr tu, km mkn kfc, klu km p mcD, mesti kita jumpa kan? huhu...xde rezeki kita nak jumpa lagi nmpknya.

chugie said...

rajin fieza n family jalan2 ye.. di samping makan2 yg best2 tu .. wah, i like jagung tu!

~aSHa~ said...

rahsia di pohon cemara....

tak sabar nak tau rahsia tu...ehehehehe

dah namapun rahsia kan..mesti la kena rahsia...

|| NaFiRaa || said...

sonoknye kuar jenjalan.. x dapat shopping dapat cuci mata pon jadik laaaa...

Fieza79 said...

Amy

bole..sila kann..hehee

Fieza79 said...

Rina

ohh dkt dgn jusco..kat mn la tu ye..yg jauh jgk dok p selalu...wet tkda pon gagah jgk nk p...

Fieza79 said...

Salwa

misi rasia..dh konfem dpt baru nk gitau...

mmg cuti sabtu ahad la sal..

Fieza79 said...

Nureen

kalo kena ari yg sama mesti terjumpa kita kan...

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

Dpt window shopping best ape kak fiza..i like!!

Fieza79 said...

Siti Hajar

ha tu la rasa dh betol..mmg ingat baju belang2 coklat tu...fieza toleh 2-3 kali jugak la masa tu...seb baek hubby hajar tk pasan..hehe

Fieza79 said...

chugie

huby fieza tu ngikut je plan jln2 ni...fieza tk betah dok umah sepanjang ari cuti...boring la chugie...

Fieza79 said...

asha

rasia tu...nnt la kasi tau..doa2 moga dpt hajat di hati tu...

Fieza79 said...

Nafira

ye la dpt cuci mata pon dh sonok..

Fieza79 said...

ummi aisyah

window soping pon best jgk...walo takda kepuasan bersoping tu...hehe

Intan Inn said...

erm best lah dapat cuci mata nie..mg favourite intan tau..hehee...erm nati dah cutilama bolehlah berjalan2 yer bawak family...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

lama tak pi jusco...weekeng ari tu ingat nak pi tapi tak jadik plak...best nya semua sporitng bergambo ek

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy