Tuesday, November 9, 2010

Kami yang maseh di Ladang Teh...





Salam...

Kembali bertugas ari ni setelah EL semalam gara2 kepenatan ber 'holiday'...ohhoo...

Maseh lagi nak berciter psl percutian kami...sambungan dari n3 semalam.... so korang mesti suka nk tgk piccas je kan...aku pon sama suka akan piccas...jom layan lagi piccas kami di ladang teh k....cuci2 mata di sini sebelom stat keje okeh...

Layanzz....




aku sama teruja...lama tak dtg sini last 2004...
time ni belom bersesak sesak lg dgn umat manusia...maybe sebab kami sampai pagi Jumaat...so belom meriah lg...
sungguh tidak melepas kan peluang begamba sepuas nya di sini...





Irfan dan Anis dlm berlari sana sini sempat jgk tangkap begamba...


Irfan bertawaf tak hengat...

apakah kesamaan kami ni...hehee....jawapan nya berposing overs..!
kesamaan meka...senantiasa 'cool'...


sgt best berjimba jimba begini...

tetiba jatuh cinta pada ladang teh....!

Dah puas berjimba jimba kat sini kami  gerak ke Rose Valley pulak....wuwuu...i lioke rose...!
Semesti nya di next n3 yehh....

till then...


28 comments:

~Miss Sukasih~ said...

Amboi2...holiday yer...suke2 tgk gambar..kak fieza nie mcm my sis la..if kuar ngan family die..all family akan pakai baju yg seakan same(warna)..hehehe..My sis ckp klu hilang senang nak carik..~~huhuhu..dah2..fokus2 kerja2..hehehe

Huda said...

oh2..last yr p cameron time husna 3mo, now dah 19mo..mesti pergi lagi nnti, dekat je pun ngn manjung kan :)

MrS. F!zA said...

eh kak ada belikan tak FM dr sana??haitu ada order.. hahaha

ok ke ldg teh tu takut plk kot ade ulau2 ke dalam celah pkok teh tu.. ngeeee

AnneRaini said...

comel jek sefamily tema belang merah putih.. i likee

mek da ©™ said...

hihi...geng merah putih masih di ladang teh..ye kami akan tunggu ke destinasi seterusnya..layanzsssssss

Ena said...

dulu ena p.. tak banyak gambo di rakamkan.. anis lak kecik lagi.. tapi baru2 ni terjumpabalik gambo tu.. rasa syok jer.. mernta2 nak p lg sayangnya.. tak dapat la.. sbb dua2 dah di serang atshma.. sana sejuk dorang tak tahan nanti.. terpaksa la sabor.. huhu

chekna said...

bestnye... elok plak sedondon merah putih ye...

az rina a.k.a jaijina said...

wah, bestnye..rina cuti tu hari igt nak gi genting tp family pulak datang..tp seronok jugak..

wahida said...

u all mmg soooo sweet...family yg sporting...lama x jejak kaki ke cameron...

mamalieyna said...

woooooo best2x jeles2x...dah la sedondon..ngee...^_^

cunlah! tmbh2 dengan pemandangan ijau! weeeii syoknyee..!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

amboi holiday sakan akak k...cantik la gambo2 nya...upload la lagik tak sabo nak nengok...kiter pernah pi cameron ni...tapi dah lama la time balqis 2 tahun...sejuk kan...

|| NaFiRaa || said...

seronoknye!!!! nak gambar lagi!!! best2

Fieza79 said...

Nieyla

hehe mmg suka sedondon asal kuar jenjalan...sgt jrg yg tk sedondon..hehe

Fieza79 said...

Huda

cpt plan dr sekarang...best tu..

Fieza79 said...

Fiza

hehe tkda ulau la Fiza..redah je...

ohh ye ke ada oder...?? hehe..

Fieza79 said...

Anne

senang carik kalo ilang....hehe

Fieza79 said...

mek da

lg tk abis piccas mek da..nk tayang suma..hehe

Fieza79 said...

Ena

tu la dl fieza g pon tk byk amik gamba...tu psl kali ni berposing puas2 kat atas sana...

bg dorang tu besor sket ok kot asma tu ena...

Fieza79 said...

chekna

tq chekna...mmg faberet kaler kami..

Fieza79 said...

Rina

la ya ka..rosak sekejap plan kan..tp tkpe famly dtg lg best kan..len kali leh plan lg holiday tu..

Fieza79 said...

wahida

thanks wahida...sporting tu harus..!

Fieza79 said...

Anje

mmg sejuk la dr tmpat kita ni kan..nyaman sb tu org suka g sana...ni pon dh lama dl since 2004..ni baru smpai plak..

Fieza79 said...

eina

syokk eina...sejuukk dan ijauu..!

Fieza79 said...

Nafira

nk gamba lg kena sabor jap..hehe

'NuReeN' said...

sedondon belang2 merah ek... hehehe.. bestnyerr...

nmpk cam x sejuk sgt pon sbb x dernyerr yg pakai sweater..

@e_da said...

sy ada pegi gak dlm tahun ni tp urusan keje.. lum pegi lagi ngan kuarga.. bestnya tgk fieza anak beranak bercuti... rasa nak pegi lg je sana..cameron mmg best!!

[-suziey-] said...

bau teh yg wangi dan segar..best2..klu dpt tido kt ladang teh best gk kan..ekkeke:D

Intan Inn said...

erm rindu pulak nak pg holiday..heheh tapi mmg rindu kat tempat nie...selalu pg pun tak jemu..hhehehehee

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy