Tuesday, November 23, 2010

sayang ku tinggal tinggal kann...

Salam...

Hadoi tajok ntah pape...kikihh...

Sambungan part td...tempat yg buat kami terjebak lg...sampai port sini singgah lg ni gara2 Irfan merengek nak turun ke Ladang Teh...ntah pe suka sgt dia kat situ pon tk tau la...kalu tk di ikut kan maka merengek la sepanjang jln...hadoi...

Akhir nya terjebak lg...berjimba2 lagi di Ladang Teh...menyenap lg la si mak nya nihh...hehee kemain suka lg hajat di hati dah diturut kan tu...berlarian lg di celahah pokok teh...haishh suka ni bdk dtg sini...boleh main lari2 sembunyi2 di kawasan tu...

Sambil2 melayan karenah Irfan..menyenap lg...wuwu..!






tmpt ni mcm td..leh berjimba smbil mkn2...woo dh kenyang tanak lg...



tinggi nk turun bwh tu...si abah memujuk tp si Irfan ttp degil nk turun jugak..!



cantek kan...? rasa syg nk tinggal tmpt ni...saje nk kait kan dgn tajok kat atas tuhh..hehee


we love here...!



bebagai aksi si mak budak ni...ishh..ishh..mak sape la tuhh kan...



wajah Irfan sebelom dpt turun kat bawah tu...


aikk menung lak...kata nk maen lari2...penat la tu turun naik bukit...kaki pon dh rasa sengal2 semacam asyik mendaki je ni...


ini bdk la yg buat kami suma telah terjebak lg ke sini...



terjebak lg menyenap..berposing...!


ntah ape la aku tunjuk kan tuhh...hukk Irfan nk turun lg ke bwh huhuu penaatt..!


tinggi pulak kawasan ladang teh yg ni...
si abah interprem...!


motif...nk tunjuk ketinggian di atas nun....



suka bdk ni tau...



sempat lg tu my photog menyenap...


si abah yg masih di landa selesema tp maseh 'kuat' melayan kami2 ni...


cantek view kat belakang tu kan...sayup dan sayu...!



minit2 terakhir kami di sini...


pengabadian photos yg harus...!


Kenangan hari terakhir kami di CH...lepas pada tu kami terus gerak turun menuju ke satu tempat ni...akan bersambung kemudian yehh...

sekian dulu...

till next~


28 comments:

acik mimie said...

chanteks semua gambar fiza ...
suka acik mimie tengok

Huda said...

gambar2 akak ni sume leh masuk contest jalan2 cari makan ni :)

LYaFRINA said...

fullamaakkkkkk...
cantik sgt2.. teramat sgt view kat situ. fieza lya mmg obses dgn alam semulajdi ni.. adoii, kalo la lya y kat situ, agaknya terguling-guling hindustan berposing kat situ.. mmg mdamaikan!!

[-suziey-] said...

wow saujana mata memandang..tenang nye..best btl..mak budak ni plak posing xhengat dunia..hiks;p

maslinamansor said...

perh... nie memang entry bergambar... :)

Tapi memang cantik ladang teh, hr tue pergi pun rasa tak puas. Mas tak turun pun, cuma tengok dr atas jer

Ena said...

gambo sekeping2 ni memg puas kan bila tengok..

dan cantik je semuanya tu..

ann @ hatiberbunga said...

jalan2 ngan anak2 yg dah besar & bleh dgr kata & tak guling2 kt lantai bila kehendak tak dipenuhi, sangat la best, kan?? wargh..!! :P

p/s : view super la cantik.

|| NaFiRaa || said...

memang cantek lah view dia.. rugi besar kalo tak snap gambar banyak2~

~aSHa~ said...

gambo yg last tu betul2 buat asha jeles...jeles tgk perut kempis mu itu...ehehehe serius jeles dan jeles..

bila nak share tips berpantang selepas bersalin ni...

Fieza79 said...

acik mimie

tq acik mimie..!

Fieza79 said...

Huda

ohh ye ke Huda...leh gak kalu ada contest mcm tu..hehee

Fieza79 said...

Lyafrina

hahh sama la kita Lya mmg obses alam semulajadi...

Fieza79 said...

suziey

mmg saujana mata memandang...best lahh..!

Fieza79 said...

maslina

mmg tk puas kan..?

Fieza79 said...

Ena

mmg puas load gamba sekeping2..clear je tu yg limit cpt penoh...! hehee

Fieza79 said...

ann

anak2 dh besar mmg lega byk la ann...tp dl pon dh ber ssh jgk..!

Fieza79 said...

Nafira

mmg rugi besar lorr kalu melepas menyenap gamba...

Fieza79 said...

asha

asha..mana da kempis sgt..buncit jgk la..tu teknik begamba kikihh...

ntah org kata fieza ni slim tp rasa isi lemak di perot sakan jgk...huhuu

NM02 said...

last p CH masa animun dulu. tak silap thn 2005. lama gilessss.

dalam perancangan nak p jugak ni. tapi dok tahu bila

wahida said...

cantik tul view tu...ni yg rasa nak berposing ala2 hindustan neh...

MrS. F!zA said...

gmbr kfieza sorg yg 3rd last tu mmg cantik giler!!! dgn merah model tu menyambar2..dgn view hijau blkg tu..mak ai suka nya serius la view cantik sgt..

shi3la said...

wahh merahnyer makngah...hahaha chantikk..!!!

besyer dapat jalan2 CH..bilerlah dapat pegi saner lagik nihhh..macam ramai orag jerk tuhh..yerlahh coti sekolahh kann..

mek da ©™ said...

fiza guna kamera jenis ape ye? cantik sgt gambo

**sHiKinn** said...

mak budak pun still cantik lagi eh..eh kak fieza guna camera apa eh?cantik sgt gambar terang macam gmbar mamaliena.

Fieza79 said...

mek da dan shikin

pakai kamera nikon coolpix s3000..edit2 sket cantek lahh...hehee

konon2 nk pakai DSLR..tp dh ramai puji ni rasa peram sekejap niat tu hehee

mamalieyna said...

jeles tgk fieza yg slim! =P

HALAMANKU said...

Kak akak lagi kiut dari lampu2 tu ha ha ha ... tapi Shah Alam memang dah byk berubah.. akak singgah tak jakel baru tu... beso n gah gitu..bangunannya..

Intan Inn said...

erm mmg seronokkan kat ch nie..panas2 pun tetap dapat angin sejuk tue ..rasa nyaman sgt..suka intan kalau datng sini...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy