Thursday, November 25, 2010

nanti jalan2 lg naa mama...!

Salam....

Entry ni merupa kan yg edisi terakhir cuti2 mesia kami...siyes last...aku pon dah letih dan jemu menghapdet story 'hapak' ni...wekekekk...

Kami dah puas pusing2 sekitar taman ni...jam maseh awal if nak gerak balek pon...hurmm bg cadangan kat huby...'kita g zoo negara..nakk..?' ikut kan leh aje tapi bila tgk kan keadaan ujan yg maseh renyai2 tu buat plan kami terbantut...nanti kehujanan pulak kat sana nanti...rugi je g...

So..terus lepak situ dlm ujan yg renyai2 tu. Jam 4.00 ptg baru kami gerak balek ke Kulim...puas ati la...

Layan piccas sebelom nya...








ishh...tak lawa nya rambut Irfan...silap trim ari tu...nk kena alter lorr...

wahh..sukaa ini budak...!


anak dara manis ku...


pesal tu Irfan...mula nak tunjuk pangai la tu...ade lerr psl tuu...

 suka nak snap gamba Irfan berlatarbelakang kan hijauan pokok...

aku pencinta alam kehijauan...so kena paksa itu bdk kasik posing baguss punye...tgk la muka tak puas ati tu...


ni je dia suka...walking n walking...


korek idung pulak...cehh..!


konon2 buat ngauman rimau...auummm..!

pe pulak la ni...

keldai pulakk...haishh tu tgh mood baeekk punyaa...mcm2 gaya dia dpn kamera...


time ni kehujanan..so tempat mandi manda ni ditutup sementara...tu pon melompat nk turun mandi..suke2 jerr...


len kali la mandi nya ehh...


dah tu ke playground pulak...main2 sekejap habis kan waktu yg ada...sebelom gerak balek...

memanjat...kesukaan dier laa...


biasa la nak mengajak tinggal kan tempat tu kemain susahh..!

Selepas tu terus balek Kulim...berhenti singgah makan sebelum sampai Kulim lebih kurang jam 10.00 malam...tkda la letih dan ngantok sgt kan kalu smpai awal...sempat lg ber 'online' pastu..hehee

Sekian citer percutian kami..

till then...


17 comments:

mek da ©™ said...

ok jgn lupa masuk blog edisi akan dtg yee

chekna @ mama ziyad said...

budak2 kalo dapat jalan2, hari2 pun xpe...

az rina a.k.a jaijina said...

best tgok gamba² bercuti fieza ni..

zue @ annaleeya said...

suke bnor irfan yer...

Umiey said...

amboi bestnya si irfan berposing.. bestnya bercuti...

Ena said...

heheh..

dah sampai ke KLCC rupanya.. maaf la ketinggalan entry.. ni pun tengah kejar mana yg tertinggal.. huhu.. banayk tu.. nak kena rempit la kan.. ahahhaha..

[-suziey-] said...

wooohoooo posing sakan di klcc yek..shopping2 x?

Intan Inn said...

wahh happy yer irfan dapat berjalan makan angin..dah semakin pandai pose yer..hehehehe

~Siti Hajar~ said...

hbs suda episod cuti2 m'sia fieza yer..

puas hati kan Fieza sesekali bcuti ni, kiranya fieza dah round separuh m'sia la ni..hehe..

*Kat KL fieza tidur mana?

|| NaFiRaa || said...

dah abes ke??? pasni gi holiday kat tempat lain plak.. bulih jugak saya tumpang cuci mata tengok gambar.. nak pergi sendirik tak tau bila dapat pergi..tengok gambar orang lain pon jadik laaa...

ayah,ummi, farish said...

anak2 nie kalau bab2 berjalan mmg x reti penat...
fieza..cantiknyer gmbr2..suker sgt maya tgk..
comel jer dorang ber2

wahida said...

uik...sakan korang bercuti yer...mcm2 tempat u alls sempat singgah...

AnneRaini said...

hahaha cute jek nengok si irfan ni..

chugie said...

suka bebeno dorang berjalan ye?

acik mimie said...

habis daaa holiday story ...

sporting je dua beradik ni bergambar ... pstt bila irfan nak tambah adik lagi nihhhh ????

eB@mamaAerish'n'Aed said...

betoi3... nnati bwk kami skali na?... ;p

mamalieyna said...

nnti ajak mama mai lagi naaa...pastu singgh umah cik na pulak naa.. ^_^

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy