Tuesday, November 2, 2010

Beralih angin ke Robina Park...

Salam...

Owhh semalam tak berbelog...so ada tak sesape yg windu kan daku..?? ngee...ada semalam tapi tak dpt nk berbelog akibat gangguan pasaan...hehe...haishh rindu sgt ni...gian sgt nk jenjalan...langsung aku tak jengah  blog seniri semalam...sgt2 tak ada mood...ke laut pegi nya...mak aiii...

Ntah nape2 last week angin kami ke pantai je...ni last week punya story..bukan last week ahad baru ni tapi ahad sebelom tu...dah basi kira nya..skrg baru nak publish...tetap nk publish jgk...basi pon basi la...ahakks...

Kami beralih ke Robina Park pulak...maseh area Butterworth...sini dah tak meriah mcm sebelom ni...lengang je time kami sampai tu...suma dh pakat2 beronggeng belah pantai Bagan Ajam sana nun...

Macam biyase...layan piccas...!






Biyase la...nampak je lori aneka cekedi ni harus la diterjah dulu...kalu tak singgah...tak jalan si Irfan nnt..hehe


Anis pantang nampak asam...makan jeruk pelam kalah aku...beza aku yg tak bape nak gemar jeruk2 ni...tgk je la...tak rasa nak pun...


si abah dgn rojak takleh blah...tak gemar la aku...main rasa2 je aku...


lagi tak abis pelam jeruk tu...
pantang jumpa cikedi...asal lapar je nak makan cekedi Irfan ni...

mmg lengang kat sini...



dlm mulut penoh makanan...gagah nak interprem jgk...ngeh ngehh...

dulu kat sini meriah...sekarang mcm dh ilang kemeriahan nya...gerai makanan pon byk dh tutup...frust la dulu kat sini da gerai beef steak sedapp...!

menghabis kan rojak...mmg aku tak bape suka ni...rasa jgk 2-3 mulut...

pose daa...


lagi.....

lagi...wif anak dara nan manis....
photographer yg gigih menyenap...
hehee...auwww...!


hepy2 together...


si huby kesayangan....



sekian tu je peralihan angin pantai...next week nk ke mana ye...aduss sguh tak saba...jengg..jengg...


nota : aci tak aku buat GA lps balek bercuti next week..? hrp2 menjadi la segala perancangan...

till then...
daa...

39 comments:

Ena said...

wahhhhhhh..

bestnyer.. lepak2 amik angin sambil makan2 camtu.. dah lama sungguh tak baut camtu.. huhu

Huda said...

comeynya mama dan anak2 nya :) ambil angin petang je la kak..hehe..aci2 nak wat GA, bg hadiah free sape tak nak :)

zue @ annaleeya said...

mood blogging dah mari eh???? pduli org nak ckp ape fieza... asalkan keje kita siap sudah.....

bestnya mkn angin kt pantai... dah lama tak jln2 kt pantai... skang nih ptg jer, kuantan selalu ujan...

rojak buah itu peberet tau fieza... nak2 klu ade buah pelam byk2... best tuh....

Fieza79 said...

Ena

lepak2 cm tu kalu ari2 pon best...kalu betol2 dkt dgn umah mau ari2 pegi...hehe

Fieza79 said...

Huda

comel..? hehe toce..toce...sila puji lg...

hrp2 plan nk bt GA terlaksana...dh lama mengidam nk kasik adiah kt kwn2..hehe

ciK mOt (",) said...

kak...ni kat penang kan...ke salah???

Fieza79 said...

Zue

tu la...rasa nk bebal je semalam...ari ni dh ok..lantak la org tu..jeles tu...huhu

ye la skrg ujan je sebelah ptg...tu pon kami g seminggu lepas..takda la ujan...

ntah fieza tk bape gemar buah2 yg di peram..rojak tu bleh la sekali sekala..tk minat sgt..

mek da ©™ said...

best kan lepak2 cam ni...sambil mamam mamam

Azfa said...

fieza..kt ner ni? pantai bersih ka?

rATu kEBaYA said...

dah lama tak pergi pantai.. terasa teringin pulak lepas mengadap blog fieza ni

wahida said...

ahhh..teringat lepak2 kat PD zaman bercinta dulu...anyway, hepi anniversary fieza....

LYaFRINA said...

WADUHHH..
ROMANTIKA D AMORRRRR...

ITULA.. KDG2 KT HARAPKN TMPAT Y KITA PEGI TU MCM DULU KAN.. TUP2X.. BILA DH SMPAI SEMUANYA BERUBAH.. KALO BERUBAH K ARAH Y LG BAIK, MSTILA KT HAPPYKAN... NI MAKIN X MERIAH, MSTI SEDIKIT FRUST KAN.. INILAH KEHIDUPAN NAMANYA.. BILA ADA SESUATU Y BARU.. Y LAMA D LUPAKAN..

OHHH.. NO... SPATUTNYA Y LAMA HARUS KT HARGAI, KALO XDE Y LAMA, MCMANA NK WUJUD Y BARU KN??

**PERASAN GAK FIZA MENYEPI J KELMARIN. INGATKAN CUTI.. TP TGK KAT FB LYA KELMARIN ADA JEJAK DR FIZA.. XPE MOOD KELAUT.. LAYAN J.. ARINI MOOD DAH NAIK K DARAT KAN??

[-suziey-] said...

waaaa bestnye pantai..bila g beach sinonim bawa twisties kan utk kudapan..ekekek:p
nama dh mcm kt oversea dh..hehe

'NuReeN' said...

lepak smbil hirup udara segar gini mmg best kan fieza... ;)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah sonotnya makan2 ditepi pantai...

cheqna said...

beshnya kak....
makan2 di tepi pantai

Fieza79 said...

Izan

kat butterworth..penang la jgk tp lom smpai town sana nun..kena naek feri dulu hikk...

Fieza79 said...

mek da

best lepak smbil mamam2...leh nambah lemak...haha

Fieza79 said...

Azfa

ye pantai bersih...penah g ke Azfa..?

Fieza79 said...

Ratu kebaya

harus pegi nnt...

Fieza79 said...

Wahida

mmg la lepak2 pantai ni sure tingat zaman muda2 dulu..hehe

tq wahida...

Fieza79 said...

Lyafrina

betol la Lya..keseronokan dulu kini dh suram..ssh la kalu yg takda incharge area pantai ni leklok...asik bertukar toke je...

Fieza79 said...

Suziey

baru pasan Robina...cm overseas..
mana leh lepak sesaje harus da kudapan..

Fieza79 said...

Nureen

tol la Nureen lepak smbil mengudap best..!

Fieza79 said...

Cheqna

best woo cheqna...boring2 mcm ni la plan kami


Anje

seb baek pantai dkt sini je...tu yg kerap g pantai tu...

MrS. F!zA said...

bila mama bgmbr ngn anak seyes nmpk cm gmbr ngn adik.. bgaimanakah anda mngekalkan wajah awek muda itu??ahaks..jwp kak jwp

mamalieyna said...

singgah xpress...yuhuuuuuuu activiti best niiiiiih! jelez..wuwu..tmbh2 pic yg ala2 romantika di amor..hehe..sweet! ^_^

*aci..aci..aci...tak sbr nk join!

~aSHa~ said...

penuh kiss di baju kamu....ehehehheehe dari abg tersayang ke?

|| NaFiRaa || said...

waahhh... sonoknye!! weken gi piknik!!

semua ganbar cantek2!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

yg fiza tak suka tu semua den suka
asam &rojak! bes2

wat la GA nnti den joing..eeehhe

Aleeya said...

SYIOKNYE MAKAN ANGIN TEPI LAUT ..NGAN FAMILY TERCHENTA LAKS TU..HUHUU BEST2

Fieza79 said...

Fiza

hahaa...tak dpt nk turun kan petua tu sb mmg tkda petua ka apa ka...semulajadi...

alah Fiza pon sure la umo 30 nt pon muka stay mcm skrg ni...tgk la nnt kalu tk caya...selagi bdn tak berubah..maka wajah pon stay la gitu kan..kan..

Fieza79 said...

eina

sebok ke eina...laju sgt tu..hehe
wuwu romantika d amor...

ohh tgu GA ku itu...hehee

Fieza79 said...

Nafira

wahh mmg sonok..hehee

Fieza79 said...

Rose

heheehh...ntah mmg bkn faberet asam rojak ni...tk tau la nape..

wahh ada yg minat nk join ni..

**sHiKinn** said...

oo kat fieza selalu makan angin tepi laut kan..kalo jumpa kak fieza tanpa anis dan irfan mesti orang cakap anak dara lagi kak fieza ni..cantik dan slim..

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

kak fiza cam saya gak la, tak dapat jalan je weekend, mesti mood down semacam jer hahha..

chugie said...

best kan lepak2 kat tepi tu..dah lah dekat ngan pantai.. sure angin pun sepoi2 je..

@e_da said...

comel la anis...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy