Thursday, November 11, 2010

Semalam di Heritage....

Salam....

Wahhh lunch ape kwn2 suma ye...arghh jap lg pizza sampai...wallahh dap nyerr...! pagi tadi pekena koew teow basah...maseh kenyang lg ni..tapi pizza punya psl harus melahap jgk ye...maklom arr makan free owg belanja kan....

Story  lg yehh...penginapan kami di Heritage...ekseli beruntung dpt aparment last minit...mana da booking pon sebelom tu coz 2 minggu sebelom suma hotel dah full...kira kami ni bertawakal agar dpt bilik...last2 secara tak sengaja sementara menunggu ujan teduh ade la sorang nyonya ni offer bilik apartment rega RM150.00...wahh murah tu sedang kan tika tu hotel bajet pon sebilik RM200.00...mahai giler ari tu nya rega..pe g tak lengah dh terus je ikut nyoya tu...rupa nya aparment tu ada 2 bilik lg kosong...sebilik lg dh ada penghuni..kira share2 la ni...tong..tongg gitu..hehe

walo kurang selesa terpaksa share bilik mandi...but it's ok...janji leh lelap mata malam tu...ala nak tido pon 5-6 jam je...gasak larr kan...

Layan photos...




sebelom tu nak tunjuk menu kami masa kat sana...


kerang rebus...mula ingat kerang bakar..! ni menu malam pertama sampai tu...menu laen tak snap pon...


Nasi Ayam ni kami nya lunch tengahari lps balek dari Stroberi Farm tu...


itu je yg leh meyedap kan tekak kat tmpt org ni....


Irfan dgn nasi goreng nya...



sebelom dpt mkn dgn tenang cm tu...hamboii punya la dia bt pangai...haishh komplen bau busuk la..ntah hape2 lg..sesaje nak kasik aku hangen...


sekali kena jentik baru nak 'elok'....jentik je seb baek tak lastik...hahaa..


dh kenyang dia....lapor + letih...tu yg buat hal tu...


owhh ini la rupa nya apartment itu...leh masak2...ohh tp tiada dlm perancangan aktiviti masak memasak ni k...


di ruang tamu...


ni dah pagi baru sempat menyenap pemandangan luar apartment ni...ujan semalam tu...


agak sejok pagi tu...




dah nak check out...


len kali bole menginap di sini lg kalo dtg sini...sebab nya murah berbanding tmpt laen...
pasni kami g Taman Rama-rama...

sekian n3 utk ari ni..esok sambung lg...




13 comments:

Marsha~ said...

woaah.. baru habis khatam ni.. best jugak dok heritage ni.. tp tule boleh pulak si nyonya tu open satu apartment dgn byk family ek?? hehe

Huda said...

makan kat food court brinchang ke tu kak? hehe..apartment ni sebelah je hotel heritage tu kan, huda stay heritage last yr..

wahida said...

alamak...kena share bilik mandi? bedal je la kan fiza....dari x de....

MrS. F!zA said...

ok jgk bilik tu..kalo murah bape harganya?kalo ok lain kali nk p leh la duk heritage plk..

AnneRaini said...

sy pun dok heritage dulu..tp hotella.tak amik aprtment.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

atas tu mmg mahal kan bilik2 dia..nak2 lagi peek season..adeh mmg kopak la...
k la tu rege dia ek..nnti nak g nak tido sana gakla
tapi bab share bilik ayaq tu..seram nye..org sebelah tu ntah sapo2..wekekke sure seram2 gak ehehe

|| NaFiRaa || said...

seronoknye.. dapat plak bilik harga murah.. :)

Ena said...

syoknyerr...
luas mata menandang tengok semua picture tu.. ;D

cantik gak penginapan tu..

chugie said...

boleh lah tu kan, janji de tempat bermalam.. bukan nak p tinggal lama, apt pun ok je tu.

~Siti Hajar~ said...

km xtaw la plk herritage ada apartment blh dok campur2 family, ingtkn 1 apartment 1 penyewa je, klu camtu nti nak p CH nak dok Herittage la..hehe

mek da ©™ said...

wahh cukup lengkap..siap leh msk..murah lak tu...hihi

~~*Lady Salwa*~~ said...

kerang rebus... pebret tu...

boleh tahan jugak ye harganya... kir ok la tu, sebab peak season... selalu caj mahal...

Aida said...

mintak contact number nyonya tu .. kot bley tengok ada kosong bulan 12 ni nanti ..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy