Thursday, November 4, 2010

Tak saba rasa....

Salam....

Maseh ingat tak aku penah sebot psl planning kami weekend ni...ala yg rasia2 tuu...hehee...ni ha nak citer...kami nak bercuti2 tempat sejok...ehh oversea kerr....ngeeeee

Dah lama tau tak g situ...lama dulu...last g masa Anis umo 3 tahun...masa tu jgk tgh peknen kan si Irfan 2 bulan...lama kan...maklom la jarak perjalanan jauh so takleh la g selalu...ongkos pulak memanjang kurengg...hahaa

So...scroll ke bawah kalo nak tahu tmpat yg aku suka nak g sgt tuhh...

tadaaa...






owhh..ni la dia tempat nya....Cameron Highlands...! poyo je kann..

alaa...ingat kan Australia ke ape kan...alih2 sini je pon...whatever...aku suka..lalalaa...tak sabau dh ni...cameron..tgu kami ehh...


yg best nya penginapan belom pasti lg...col nak book bilik memanjang penoh sume...ahh sampai sana nnti ada la tu...redah je nanti...
sesape nak jumpa aku sila la ke sana yehh...ngehh ngehh...tgk la maybe pastu terus g KL kot...nak bawak bdk2 tu meronda sana nnti...so ada sesape ke yg nak jadi tourist guide kami nanti...ekekekk ada ka..sila angkat keyboard...! kalu da blogger berhajat nak jumpa aku di alu2 kan...ngeh ngehh ngehh perasan sgt la tu....

okeh...tu je sekian dulu...
jumpa lg next week..!



23 comments:

SUZIE APAI said...

wawwwwwwww best!!

ari tu aku stay kt coolpoint hotel...sblh sirim! time cuti penuh la jawabnyer

~ayu.oyie.yuna~ said...

wow,seronoknye nak bercuti..
selamat sejuk-sejuk ye..hihi

Ena said...

ena pun tingin nak p sana... tapi tu la kan... anak2 ena tu tak han sejuk.. hadoii!! last pergi masa anis umor 4 bulan.. pastu sampai la nie.. tak p lagi..huhu..

Huda said...

kak, cuti2 ni confirm ramai manusia di atas sana tu..barang pun jd mahal :) tp xpela kalau sekadar nak jalan2 :)

chugie said...

aw! memang best lah g cameron! kami pun planning nak kesana gak ni.. tp belum dpt tarikh yg sesuai.. selamat bercuti ya!

zue @ annaleeya said...

bestnye nak gi cameron.... nak gi jgkkkkk..... nnti jgn lupe beli souvenier utk daku..... hahahaha....

AnneRaini said...

dah agak dh kak fieza nak gi cameron..Aritu dok sebut nak gi situ jek...Ala time kak fieza turun Kl sy balik kg la...kalau tak boleh gak ajak kak fieza dtg rumah menjamu selera..hehehe

mek da ©™ said...

jelesnya dia nk g cameron..hubby awk jenis suka berjln ok je...best tu

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, syioknya... best best...

turun KL nanti singgah terus la putrajaya ye... jemput la datang umah...

az rina a.k.a jaijina said...

rina dah ketengahkan proposal nak ajak hubby gi cuti..tp dia senyap jek..harap² dia setujulah ye..boring sgt kalau 3 hari dok terperap kat rumah..

nohafiza said...

sonoknya nak g cuti cuti cameron...spelling nama kita lebih kurang sama lah yang tang 'p' tu.
hepi holiday yek...

chekna said...

wah.. best tu.. xpe dalam negeri pun best pe.. sejukkkk.........

LYaFRINA said...

wowww..
p cameron .. bestnyer.. p oversea tu!!!!

kirim strawberry boleh???

Hunny said...

Lama tak pergi sana.. sejuk!!!!:D

|| NaFiRaa || said...

huhuhu.. dh lama teringin nak gi CH.. tapi x dapat2 pergi lagi..:(

Zaidah said...

bestnyer nak bercuti kat tempat sejuk...ngeh3...

wahida said...

wow..gi cameron, tmpt sejuk...nak ikut!!

'NuReeN' said...

bestkan... aman + nyaman + menyejukkan bdn & mata yg memandang...

fieza jemput ambik tag k
http://nureenasir.blogspot.com/2010/11/kasut-tumit-tinggi-1st-giveaway.html

'NuReeN' said...

2nd tag utk fieza k...hehhee
http://nureenasir.blogspot.com/2010/11/cik-warnida-giveaway.html

Azfa said...

xpenah pg la fieza.. bla la dpt jejak kaki kt ataih tuh..

**sHiKinn** said...

oh pergi bercuti rupanya..patutla tak update blog..ok selamat bercuti kak fieza..

[-suziey-] said...

wooo bestnye g bercuti kt cameron ek..hehe..kami pn plan ingt nk g cameron tp last minit..so hotel sume penuh daaa..cuti deepa..ekeek:D

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah cuti kat cameron ke...bestnya tempat sejuk

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy