Wednesday, November 24, 2010

kami ke mana....yihaa...



Salam...

Kami meninggalkan CH dgn seribu kenangan manis...tamat suda citer2 CH ehh...legaa...leh naa camni...? Kini kembali membuka citer2 di sini pulak...dari CH kami 'rushing' ke Shah Alam...agak2 leh teka tak ke mana destinasi kami seterus nya?...cpt tekaa skrg...!

Rasa nya sesape yg fren FB aku dah sedia tahu ni...aku dh siap load gamba2 di situ....wekekekk..FB kuar dlu baru blog..huhhh sgt tidak aci...

Perjalanan kami ke Shah Alam begitu sempurna...tak lepas mata ni sepanjang jln membaca signboard...hehe cari2 seksyen 7...seksyen 7...mana la ni...! gigih aku selaku pembaca peta...huwaaa sbb aku punye plan kalu tak nnti mau kena bambu ngan huby sebab sesat nanti...huhuu...seb baek dgn ke 'teror' an aku ni membaca singboard jalan..akhir nya terjumpa jgk tmpat yg di cari2 tu...terer tau aku bab2 berjalan ni...ngeee!

Jengg..jenggg layan photos..!


Tadaa...












yupp....sedia tahu suma tempat ni kan...ngeh ngehhh...tentu la i-city..!


akhir nya sampai jua aku di sini...selama ni asyik jeles tgk blog kwn2 dipenuhi piccas kat sini...


smpai nya awal lg..maseh cerah...kami just jln2 dulu...round2 sebelom acara menyenap..kuikuii


'cool' dlu...kagum tgk tmpat ni...


mmg tak sama tgk dlm gamba dgn keadaan yg sebena nya...yg real lg menakjub kan...tgk deretan pokok2 bercahaya dari jauh buat aku terkedu...indah nya ciptaan manusia anugerah ilahi...


biasa la bdk2 ni kalu dtg tmpat mcm ni asyik nak berlarian je...tak habis2 nak berlari nk main2...kiter punya teruja nk begamba dorang wat 'dek' je...bdk2 mana la tau kan 'feel' mama nya ni kan...tahan saba je la time tu...sore aku dh mcm tarzan memanggil2 dorang begamba..haishhh sguh buat aku ilang mood jap...








sempat beli kan menan lampu2 utk bdk berdua tu...dh dpt tu baru nak bagi kerjasama begamba...mak aihh sampai kena upah dulu...


gamba berempat mmg susah nk dpt kan..tiada photographer...


tgk la tu..si kakak sempat cubit si adik smbil wat muka selamba siap sengih lg...haishh sempat lg tuhh...ikut pangai sape la ni...


meriah dgn umat manusia...




posing je la...selagi mampu...






suka dpt menan...baru la ceria je nk bagamba irfan tu...


ceria kan meka...? sebelom tu msg2 buat pangai nak kan menan lampu tu...begamba pon tanak...


mengabadi kan foto dgn en driver kesayangan ku ni..tq yangg...!

masa tu mcm nk ujan je...dpt rasa titis2 air kena muka kami...


ramai btol umat manusia...


mcm2 fesen posing ade...hehee kelako tgk gelagat masing2 yg berposing tk hengat...


mmg teruja nak begamba sana sini...
Bersambung lg n3 begamba lps ni...ngeee!

till then~


26 comments:

ciK mOt ©™ said...

wahhh kakak...sakan sungguh...
sampai sini tak tepon pun...sampai hati...sob sob...

MrS. F!zA said...

perghhh jln sakan ni! sampai ke shah alam sampainya..huhuhu

eh kak gmbr sandar kt abg tu awat tk senyum2 sikit..nmpk mnja sikit..auwwww

chugie said...

amboi.. jauhnye berjalan, sempat juga bertamu kat sana ek..

mamalieyna said...

jauh sungguh berjln ni..seb baik jumpa jln eh..bagus la pembaca signboard ni..ngee..

brgmbo kt sini mmg WAJIB banyk2..baru best! cunlah!

Rizziela said...

masa saya pergi tak sempat nak bergambar sakan...hujan turun dengan lebatnya

Huda said...

huda x smpi lg icity..asal lalu nak blk johor je tgk lampu terang2 tp x dan la nak singgah kan :)

Ena said...

akhirnya.. sampai jugakkk.. hihi.. kita pulak rasa happy..
cantik kan lampu2 kat situ.. =P

zue @ annaleeya said...

mmg dah tau pon... kt FB tuh awal2 fieza dah canang kan???? hehehe...

cantiknya lampu2 tu kan??? mmg rugi ar klu tak bergambo byk2...

AnneRaini said...

ye..gambar dan gambar lagi...

Fieza79 said...

Izan

hehee..mmg tingat nk tepon tp malu dn segan nk kacau korangg...sori huhuu

Fieza79 said...

Fiza

jauh tu smpai nya...cantek noo tmpt tu...

oo tk tingat la pulak nk bt cm tu Fiza hehehee

Fieza79 said...

chugie

sempat..mesti sempat punye kalo hati dh digamit gamit..

mek da ©™ said...

melancong sakan ye..ekekkeke..best!

Fieza79 said...

eina

hehee amacam bagus kan ngeee...

byk sgt menyenap smpai tak ter tempek kat sini hehee

Fieza79 said...

Rizziela

tu pon masa kami p tu mmg nk ujan...nsb bek sempat jgk berposing sakan kalu tak sure rugi gilerr dtg jauh2...

Fieza79 said...

Huda

nnt smpai la tu..kdg tk plan tu yg menjadi...best la kat situ..

Fieza79 said...

Ena

ye la org jauh mana leh sll smpai situ..dpt g sekali pon dh orait..nnt2 nk g lg..hehee overs..!

Fieza79 said...

zue

ye zue mmg tau awai2 lg...tp lom basi ehh..wekekekk

Fieza79 said...

Anne

sentiasa di penuhi gamba di sini..hehe

NM02 said...

letih jalan2 kat i-ct ni. kena plak parking yang jauh bawah bukit tu. huh.. kering tekak. hehehe

'NuReeN' said...

cantik kan icity... nak terjah jgk... tguuuu yerr i-city

~Siti Hajar~ said...

kami pun first time sampai cni teruja jgk tgk lampu2 kat ctu, yg si Danies sampai nek heran 'di syurgakah aku?' hehehe...

Fieza kira teror la trs sampai ctu, km ms mula p sesat 2 jam kat shah alam tu tau..huhu

az rina a.k.a jaijina said...

wah, sakan ye bergambar,,syok kan pg icity ni..rina tak sampai lagi..

Aida said...

bestkan ... saa ingat nak bawak anak lagi utk 2nd time .. huhu

~~*Lady Salwa*~~ said...

alamak, orang jauh dah sampai kat i-city.... org yg dok dekat ni belum2 sampai lagi... tak leh jadi ni.. hehe

Intan Inn said...

waduhai..memang romantik jergambar akak dgn hubby tue..sedondon purple ..my fav colour tue.hehehe...erm amiklah gambar ber4 mintak tlong org jker..bla lg kan nak ber[peluang kat tempat mcm nie

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy