Thursday, November 4, 2010

suka2 tempek piccas bole tak...??

Salam...

Nampak nya tak hado citer dan aktiviti menarik nak dikongsi kan today...nak bebel pon takda modal...idea suda ke laut nampak nya...besok cuti Deepavali...maybe tak saba2 nak tunggu esok kot...hehe segala perancangan telah di atur..just tunggu masa je...ngeh ngehh...nanti citer2...

Today..sesaje tempek piccas...aci tak..? piccas ni sume di snap semasa hari kematian jiran sebelah umah mak aku ari tu...mak aii menyempat lg tu...bkn..ni dh petang...after balek keje ni...huby dtg amik aku kat opis dan terus singgah umah mak la...dok borak2 tu sempat la menyenap...Irfan la yg mula kan dulu ni...konon nk tgk gamba dlm kamera...ghupa nya sonok dia nak main menyenap pulak....!

ohoo layan kan je ye...~





dlm dok gebang2 tu Irfan nak menyenap..tu yg jadi ghupa gini posing nya...posing maut k...hahaa amik Irfan nk sgt menyenap ye...? sila jgn meloya lihat aksi ini ehh...ekekekk...

alang2 menyenap...together2 la...
gilir2 bergamba together...maseh dlm pakaian rasmi opis...mandi pon belom ni...hehe
sambil borak...sempat lg nyenap...gigih mak aku bercerita psl kejadian kematian tu...aku plak melayan senapan Irfan ni...kuikui..tak la... mak aku berciter pada huby sebena nya...ehehh aku bo layan sekejap...pastu sambung balek borak...


kegigihan huby dlm usaha men 'shoot' foto dari sudut terbaek...cubaan sebelom betol2 pakai DSLR..! woww...DSLR tu...berangan dulu..ekekekk...

ekseli pic ni aku snap pagi ari kematian tu...sesaje nyenap sebelom masok opis...piccas tadi tu adalah selepas yg ni sebena nya...tak tersusun plak aku load gambo2 ni...abai kan...just nk suruh u olz perhati kan bdk2 yg di belakang tabir tu...sedang usik mengusik...aduhaii...

sekian itu aje...

till then~


28 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

Jeles tengok gambar no. 1 tu... hehe. romantik nya merpati 2 sejoli ni... :)

Azfa said...

ouchhh!!!! gamba 1st x tahan!!!!

mamaaerish@eb said...

i lioke... ;p

mek da ©™ said...

manjanya dia ngan hubby..beza umur bpe ekkk...

Ena said...

best layan gambo kat sini tau fieza.. macam2 gaya ada.. :D

Huda said...

boleh2..sume pic cantik2 belaka :) rajin gak irfan nak menyenap..hehe..

::Mamalyna:: said...

liuk lentok tue...hehehe...

~Siti Hajar~ said...

amboi anak2 pun dah terikut suka menyenap tu, xlama lg blh jd blogger la..

cantik2 la semua pic tu, yg posing maut tu plg cantik tau..hehe

'NuReeN' said...

aksi goda yuuu...

nyempat lagi lepak2 pas blk keja..

az rina a.k.a jaijina said...

amboi², kemain posing lagi ye..takpe, layannnn kan aje pic fieza nih, hehehe..nanti kalau rina takde modal, rina tempek gamba jugak, kuikui..

Fieza79 said...

Salwa

hahaa..kena sll romantis..!

Fieza79 said...

Azfa

hurmm dh agak dah...hehee

Fieza79 said...

eb

i lg loike tau..!

Fieza79 said...

mek da

ehemm beza umo 2 tahun je...

Fieza79 said...

Ena

hahaa...risau kwn2 nyampah..tkpe kan tempek2 cm tu..

Fieza79 said...

Huda

ohh nsb bek boleh...hehe takut je org nyampak tgk...

Irfan skrg mmg rajen nk nyenap..

Fieza79 said...

mamalyna

hehee sekali sekala melentok sket...

Fieza79 said...

Siti Hajar

anak2 skrg dh tergian mcm mama nya ni...

tq hajar...

Fieza79 said...

Nureen

goda somi je..hikk

awal lg nk balek umah..so lepak2 umah mak dulu...

Fieza79 said...

Rina

tkda modal citer..da piccas..tu yg tempek jgk tu...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bagusnya..rajin senap senap..ehehe

zue @ annaleeya said...

daku meloya sudah bila tgk gamba yg 1st tuh... hahahhah!!

~aSHa~ said...

romantik...

fieza...ada ayat2 tak dpt baca...tak tau sbb apa..jap nampak jap hilang...buat highlite tak jadi jugak...

asha perasan sejak layout baru ni...yg dulu2 tu ok...

ann @ hatiberbunga said...

boleh je..
dah hobi, kan? hihi...

mamalieyna said...

LAYAN GAMBO PUN BESSST! HUH DAN LG JLN2 TIME KESIBUKAN! HEHE.. ^_^

LYaFRINA said...

woww.. posing romantik tu...
ehehehe..

**muka fiza & mak sama jer...

YanDarwisy said...

tantekklah kak! tak mcm dah kawen (lamb chop satuuuu..!)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

samalah kita pun suka tepek piccas kalo entry tak de gambo tak syok kan

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy