Thursday, November 25, 2010

singgah KLCC....

Salam....

Lagi singgahan kami di KLCC pulakss..! ohh nak citer kami punya penginapan semalam je..bukan hotel 5 bintang ke..hotel bajet ke tp tu haa bermalam di umah member....seb baek ade member ni kan...save bajet...wekekekk...!

Pagi nya dah lepas bekfes suma...segan pulak nak berlamaan di umah memba ni takut jadi menyusah kan pulak kan...seawal 11.00 pagi kami 'check out' umah tumpangan kami tu hikk hikk...dier pon soh makan tengahari dulu..ohh tidaakk...menyusah kan korang anak banak je...ngehh ngehh...tenkiu kawan sudi terima kami sbgai tetamu...jasa korang aku kenang selama nyaa...pnjang umo kita ketemu lg...

Ohhoo...mmg hajat nak bertolak balek Kulim sebelom petang...dah awal lg menyinggah dl KLCC bawak Irfan..dia belom penah smpai sini...ni 1st time utk dia...selalu dia tgk dlm tv jerkk....hehe

Meh layan photos lg...







Jom..jomm..!


meronda Taman KLCC....

bebagai aksi Irfan...


rasa bahagia dapat bawak Irfan dan Anis jalan2 sini...hepy sguh dorangg...


tgk tu...siap memanjat..!


wajah2 yg still fresh...


klcc tower...


suka dia berdiri atas tu...


anak dara ni takmo bediri..malu2..takot pon hado...


lalalaa...tak penah melepas kan peluang...hehe


ehemm..ehemm...!


suka pic ni...


ujan renyai2...so singgah sini berteduh...




auwww...! cun tak posing gini...ngeee!


yg ni..? ngeeeeeeee......

sekian dulu...nnt nk tempek2 gamba Irfan dan Anis pulak...!

till then..


29 comments:

MrS. F!zA said...

omak aihhhh..ni kira all in one ni..merata2 singgah..berbaloi2 sekali perjalanan blh gi merata..hehe

MrS. F!zA said...

omak aihhhh..ni kira all in one ni..merata2 singgah..berbaloi2 sekali perjalanan blh gi merata..hehe

Rizziela said...

Wah! berposing sakan

AnneRaini said...

best! best!..nnti leh dtg lg..

HALAMANKU said...

wah kak Fieza cuti2 malaysia gitu... bestkan dapat luangkan masa ngan keluarga...best2 lelagi bila mak dara yang kiut miut tu possing comel2 he he he

ciK mOt ©™ said...

cayalah kak...

zue @ annaleeya said...

mak aih... sonot eh jln2... sakan tuh ronda2... anis dgn irfan tuh nmpak hepy jerk dpt jln2...

maslinamansor said...

mas dok lama kat KL pun tak pergi lagi taman kt KLCC tue... hehehe

mas ada hantar email, ada dpt tak?

rATu kEBaYA said...

seronok bersiar2 kat KLCC kan.. ingat nak bw anak2 kesana jugaklah

mek da ©™ said...

ini mmg cuti2 1 malaysia ni fieza..suspen ni..kat mn lg dia pegi nati..till then..eeee

Fieza79 said...

Fiza

dh alang2 tu kena la singgah rata2..dh la perjalanan jauh gilaa..hahaa org kata sekali harunggg...!

Fieza79 said...

Rizziela

itu harusss...

Fieza79 said...

Anne

nnt dtg nk jumpa anne..hehe

Fieza79 said...

erma

best2 erma....wallahh mak dara itu mmg gitu sediakala...heheee

Fieza79 said...

Izan

caya laaa....

Fieza79 said...

Zue

jln2 sape tk sonot....

Fieza79 said...

maslina

ye ke mas dok sana pon tk penah g...tp btol la kwn yg tumpang kan umah mlm tu pon ckp mcm tu..org kl pon g baru sekali....

Fieza79 said...

Ratu Kebaya

harus tu bawak...bagi dorang heppy2..!

Fieza79 said...

mek da

dh abis dh mekda...no suspen lg...heee

~~*Lady Salwa*~~ said...

KLCC... last pergi sebelum peknenkan Faris... means dah 3 tahun lebih tak pergi situ... faris pun tak pernah lagi sampai situ... hehe

eB@mamaAerish'n'Aed said...

merata tuh... best ar... len kali ajak la kami join skali eh?... ;p

~aSHa~ said...

mmg hepi betul mereka..

eh baru perasan byk kali ke KL..anak2 sy pun tak pernah pg KLCC....ermm mharus di bawa ni

NM02 said...

last p klcc... bawak anak2 kazen mandi kat blakang tu. hehehe

mamalieyna said...

pandainye model2 berposing! hehe..sweetlah!

sampai dh abg irfan ke sini..arif?..cian..mama tak bwk2 ke sana..apa daaa... =P

cheqna said...

wah akak
beshnya
merata2 akak ngan family berjalan2 ye
jeleh seh...

|| NaFiRaa || said...

CHANTEKKKK!!! semua gambar lawa sangat!!!

MAMAnye posing memang x kalahhh!! cantek2 semua~

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam~
wahh..seronoknye..
pic sume cantek2...;)

Intan Inn said...

wahhh..berjalan sakan yer kak fieza..erm napalah tak roger intan teringin nak jumpa akak intan yg sorang nie..hehehe...best kan jalan2 kat klcc luads pemandangan...

Huda said...

yup klcc mmg tmpt wajib lepak2..hubby huda siap cakap nnti nk beli apartment area klcc..gile mahal kan :P poyo je..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy