Tuesday, November 9, 2010

Berjimba di Rose Valley pulak...




Salam...

Maseh berkisah kan cameron...dari Ladang Teh kami ke Rose Valley...sampai sini tak sah la kalu tak singgah kat sini...satu2 nya tempat pameran poko2 bunga ros...taktau la aku kalu ada lg tempat yg laen sghupa gini kat CH...yg aku tau kat sini je laaa...

Berposing je kami kat sini...sedar2 dah melambak piccas dlm kamera...bateri pon dah separuh 'kong'...seb baek sebelom nya dah caj penoh2...

Bila lagi kan bertahun sekali nak dtg sini...layan senap je la...wuwuu..!




ni la Rose Valley...sama seperti 5 tahun yg dulu...sket pon tak berubah...

bunga2 pon leh tahan tapi tak secantek di pasar bunga....laagi meriah ros2 yang dah dikumpul buat jualan...lagi nampak segar...

sesekali berenti amik bau rose...wangi..!


best je....

berposing sepuas ati...
2 badik ni yg plng excited....berlarian sana sini...
Irfan sampaikan merungut letih begamba...aduii laa...
mama nya ni yg tak reti letih dan jemu....


lalalaaa....gumbira...


Anis yg sekejap2 buat perangai ngalah kan si adik...semata mata nak membeli menda yg disukai...haishh kasik geram...sepanjang jalan nak membeli...leh mati woiii....dah la bajet ciput....heehee

wajah Anis nan masam....kena paksa begamba...hahaa

nyelit celah celahan daunan....
paling suka bunga Daisy...dulu penah tanam kat laman umah...


wuwuuu....byk giler piccas...tak sedor asyik menyenap je...ni baru part kat sini...huhuu...

Kami gerak ke Stroberi Farm selepas tu...nak petik sttroberi wehhh...! syiokkk....

Sekian
till then...

22 comments:

Ena said...

kena cuci tu gambo nye buh lam album.. senang nak belek2 nanti.. yer tak?
nak berangan jap la p situ sambil makan stoberi.. ;D

|| NaFiRaa || said...

canteknye!!! bulih petik x bunga dia.. ke boleh cium jek???

sonoknye..sume gambar cantek2 jek~

mamaaerish@eb said...

ai jelessssssss... ari tuh gi nk kejar ms x sempat nk singgah ... hu3

MrS. F!zA said...

hahaha kalo cam gini gayanyer mmg la ank penat nak bergambo..byk nau gambo nye.. omaknye lain la giler gambo mmg tak reti penat cam mama disini jugak :p

Ain said...

bestnya tengok gambo ni sume....

ain mmg tak pernah sampai CH, teringin sangat nak pergi...

huhuhu....

Jamiel said...

Bestnye..
lama x ke sana..
nanti nak bawa wife ke sana la..

mek da ©™ said...

cantiknya rose pink..i like..nk satu jambak>>>>

Huda said...

bunga rose cantik dipandang tp awas! tajam :)

[-suziey-] said...

mcm2 color rose ade..best betul..

wahida said...

berbunga hati saya kalau dapat sekuntum bunga rose pink tu...

az rina a.k.a jaijina said...

cantiknye pemandangan..very nice..

Umiey said...

waaaa bestnya pegi bercuti

chugie said...

betul2x!! memang rugi kalau x ke kebun ros ni tau..

fieza, cantik2 lag gambar yg di snap tu.. kena simpan dalam album ni!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

alahai, shantek btul le ahkak sorang ni.. cam adik badikla ngan anak2.. huhuh, lama dh tak pi CH, last pi thn 2008.. bler lg nak sapai ntah, br ni kate de meeting sana.. tuptup, last minit kansel lak.. huhuhuuh

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

jeles betol tengok kak fiza.nak itut!!

LyNn HaMzAh said...

sukanya tgk gmbr akak satu family...berbelang2...tp sangat la menarik...

zue @ annaleeya said...

mak aihhhh.... jln sakan nooo.... suke plak tgk satu family belang2 gitu....

maszmadi said...

uih!! sonot nyer... jenjalan snap, jenjalan snap..... ada plan nak gi jugak tp ntah biler..... huhu

firahadifa said...

gamba u ngan rose tue sangat mahal ... and i likeee

mello said...

salam kak.sy da jwb pasal storage blog tu :)

btw, nice photos! ^ ^

ann @ hatiberbunga said...

cantinya view kt sini..
baju u all pun ceria.. masuk tema dengan bunga2 merah putih kt situ. hehe.. ;)

Intan Inn said...

wahhh bestnyer tgk mama berjalan2 dgn family..bahagia jer rasakan...erm sedondon pink putih gitu...wahhh mmg bestlah...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy