Monday, November 22, 2010

Seikhlas hati nak bagi souvenir kpd pengkomen tegar...

Salam...

Berkesempatan jgk nak buat n3 ni...sori la lama sgt peram nya...ye la sebok menghapdet psl percutian je ni...hohoo

Masa g ari tu memang berhajat nak cari souvenir buat kwn2 yg rajen mengomen di sini...ikut kan nak bagi suma yg rajen dtg sini tp fhm2 je la bajet kureng ni...insyaallah da rezki aku kasik souvenir buat kwn2 laen plak ehh...

So aku list kan nama2 kat sini ye...sila emel kan address ke fieza_ja@yahoo.com.my atau pon just tinggal kan address di comment box ni je...pon ok...

nama2 ni sila respons ye...

mamalieyna (dh bagi add)
Mrs Fiza
Nafira
Lyafrina
Zue
Ena
Aleeya
Asha
Maslinamansor
Intan (dh bagi add)
Rina @ Jaijina

Kepada yang tak tersenarai tu jgn la kecik ati...insyaallah aku nak bagi utk pengkomen tegar yg baru ni...rasa mcm tak adil pulak kan...tgu tau...! ada adiah menanti kamu2 yehh...

so sila la ehh bagi address masing2...aku nak pos kan secepat mungkin...! maybe next week lahh...

souvenir nya seperti di bawah ni...ni je mampu aku kasik sebagai penghargaan buat korang yg sentiasa bagi support utk aku terus ber belog...maceh2...! ^_^





ilang satu tu...Anis amik plak...tak minta izin...dh tu tanak kasik balek..huhuu haru biru jadi nya...!
owhh sila secepat nya bagi address ye....! sengaja up kan balek n3 ni coz ada yg belom alert ni...hehee


till then..

31 comments:

Azfa said...

bestnyer...

[-suziey-] said...

taniah utk pengomen tegar...best nya dpt hadiah..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya dapat hadiah, tahniah pada yang dapat tu k

**sHiKinn** said...

tahniah dpt hadiah..eh kene jd pengomen tegar nih..ehee

Ena said...

tu ena ker?
timer kasih... sukaaaaaaaaaaaaaaa... ;D

zue @ annaleeya said...

kita pon ader???? sukeeeeee..... tenkiu.... nnti akan emel secepatnya...

fieza... nak yg buah stoberi tuh... wahhhh... demand... jgn mare... kihkih...

~~*Lady Salwa*~~ said...

huhu, nama takdak.. hehe

Tak pa la, sal pun baru je kan kenal2 ngan k.fiza...

Selamat hari raya jugak... Rajin2 turun la Bandar Baharu ye...

'NuReeN' said...

alaaaa.... nureen x dpt kerrr hhheeee...

noor said...

salam ziarah...
bestnyer!!!

wahida said...

selamat hari raya fieza....kalau bercuti bawak keta bebaik yer....

NM02 said...

salam aidiladha. take care

rATu kEBaYA said...

best dan tahniah kepada pengomen tegar

HALAMANKU said...

wah bestnye.. satu penghargaantu... apa2pun semoga ukhuwah berpanjangan..
Selamat Hari Raya Aidiladha tuk Kak Fieza sekeluarga

Faryza said...

tahniah... walaupun kecik..keikhlasan hati tu yg palaing ptg.

chekna @ mama ziyad said...

wah bestnya.. moga murah rezeki pasni...

chugie said...

wah1 meriahnye.. tahniah penkomen tegar..

mek da ©™ said...

salam aidiladha hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

woweeeee bes2 tahniahla utk 2 mek na tu..ade sokmola nama depa if dpt pengomen tegar..weekekekke

salam aidiladha..:-)

Intan Inn said...

wahhh tahniah kepada semua pegomen2 yer..comel n cute jer hadiah tu

erm intan ker tue..sukanyer..syurlah terpilih...hehehe...

thanks yer kak fieza..nie yang sayang kat akak nie..hehehe

Huda said...

wah..huda x tegar :)
tahniah kpd yg dpt tu..hehe

LyNn'Azlina said...

nk jd pengkomen tegar jugakla

mamalieyna said...

yeaa nama kite ngetop! hehe..lawa laa..suka3x..

mY address:
HASLINA BT HAMID
SINAR JERNIH SDN BHD
LOT 8, NO 13,
JLN PJS 1/33
PETALING UTAMA,
JLN KLANG LAMA
46000 PETALING JAYA
SELANGOR!

thanks kawan! ^_^

mamaaerish@eb said...

wahhhhhh... tahniah yer pengomen2 tegar itu... ;p

salam aidiladha dari kamu juger... :)

'NuReeN' said...

fieza..
jemput ambil tag k
http://nureenasir.blogspot.com/2010/11/contest-kids-baby-photo-contest.html
tq

~aSHa~ said...

eh asha tu sy ke? eheheh tima kaceh

Hunny said...

Uiksss.. rugi rugi tak komen selalu.. kalau tak dapat barang baekkk!!!

zue @ annaleeya said...

sori fieza lmbat bg alamat... bagi sini jelah alamat yer..

Zuriana Zainol Abidin
No 20 Stadium Darul Makmur
Jalan Stadium
25200 Kuantan, Pahang

tenkiu byk2... lebiu... hehehe...

azzey said...

Fieza79: klu lah namaku di dlm list itu....hu3....*perasan lebey*....

az rina a.k.a jaijina said...

ehehe, thanks lah ye..rina baru berblog ni hah..kalau tak scroll bawah mmg tatau..

maslinamansor said...

tq fieza...hehehe

SyUhAdA said...

wah..

besnyer..

dpt keychain..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy