Monday, November 8, 2010

berphotogedixs...!






Salam....

Lewat bersiaran ari ni...ekseli tuan umah bercoti lagi...agak keletihan ni sebab semalam baru sampai nya dari KL berholiday sakan...arghh sgt best percutian kami...tak saba nak kongsi2 kenangan dan piccas semasa di Cameron Highlands dan KL....huhuu lajak ke Shah Alam nuu....hehe nanti2 citer2 ye...

Kwn2 suma sihat ke....mesti best follow story kengkawan sepanjang cuti 3 ari ni...sure mcm2 citer...maybe lambat sikit BW sebab harus setel kan keje2 umah dulu...baju2 berlambak nak kena urus kan..haihhh byk kije menanti tu...bekfes pon belom lg ni...selit2 update blog dl...

Sementara tu sila layan piccas gedik aku...kehkehhh...cuci mata dulu..bleh...? tak hado piccas mcm tk hado seri kan....ngeeee layann...





poyo....
ni lagi laa...hehe
ape2 je la....

hehehh.....
lalalaaliluuu....


ok....sila muntah sekarangg...hahaa....


tu je nan hado...owhh sebelom terlupa ada ole2 menanti top commentar blog ini...sila bersedia aku akan list kan nama nanti ye...

dan...sila tgu 1st GA aku ye...harus join tau...hehe

till then~


15 comments:

MrS. F!zA said...

ahaks.. lawo2 ni mcm nk gi dinner pulak kan..hehehe

cpt2 upload pic lain plk..hehe

ciK mOt (",) said...

owhh kak...kenapa gambar dihitam putihkan...we want more....

Azfa said...

aih?? kasi suspen.. xmo tunjuk gambo kt CH lg tu...

LYaFRINA said...

x sabo nak tgk pic y kat cameron tu.. suka sgt2 kat situ..

& ke shah alam semestinya k i-city kan??

az rina a.k.a jaijina said...

wah², bestnye pi bercoti²..

wah, nak join² GA fieza, hikhik..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya pi jenjalan sambil photoshoot ni...eh mana pi anak 2 akak dua orang tu..

'NuReeN' said...

cpt2 x sabaq nk tgk n3 kat cameron.. dah berubah kerr cameron tue.. last pegi 2008..

mamalieyna said...

woooo besttt!!! tak sabar nk join GA ni..hehe..+ tak sabar nak baca citer2 best percutian anda! hehe..

Huda said...

cepat2 update cuti2 msia kak :) ok x pi cameron aritu? kami nk g pikir bnyk kali takut jam..

mek da ©™ said...

comei..cun gitu..mn ade nk muntah..haaaaaaaaaa mesti byk gambo kat cameron..bestnya diaaaaaaaa...dpt jln2

acik mimie said...

fieza yg comey ... tak sabar nak baca citer kat cameron

Ena said...

sesekali harus la layan diri sendiri pulak kan!.. ngeh ngeh ngeh.. i loikeee... ;D

cepat sambung entry cameron tak sabar ni.. heheh

|| NaFiRaa || said...

konfem gempak percutian kali nih!! boleh lajak sampai shah alam lagi tu~

x sabar nak tengok gambar!!! muehehehe

wahida said...

comei comei comei....nak gambar cameron..cepat tau!!

~~*Lady Salwa*~~ said...

aisyeh, ingatkan gambar2 kat CH & KL...

cepat2 upload, tak sabar nak tengok nih...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy