Wednesday, November 10, 2010

HELP...HELP....sedih sgt ni...huhuu

Salam....

Hurmm....tak leh lena woo semalam....gara2 menda ni...huhuu rasa cam nak nangeh je tau...tensen sgt2 ni...!

Penah lihat kejadian ni di blog kwn2....rupa nya kali ni terkena giliran aku plak...apa yang aku risau kan akhir nya...berlaku skrg....

So...kwn2 mana yg otai tu sila la bantu wehhh....pe perlu aku buat kalo ini terjadi...??



ni dia....mencik..!

so...pe perlu aku buat ehh...kenapa blog aku..ohh tidakk...

penyelesaian yg aku tau setakat ni...

1st - harus tambahkan storage...yg da sebelom ni just free storage sbb tu di bagi 1GB je...tp mcm mana aku nak tambahkan storage tu...kena bayar...tp mcm mana...aku idak tahu dehh...kkdang jadi rabun IT jgk aku ni...huhuu

2nd - lebih mudah keje bukak je blog baru sambungan yg lama ni...arghhh penyelesaian yg plng aku tak suka...

so...korang rasa mcm mana...sesape yg arif tu sila la bagi info2 dan penyelesaian problem aku ni yehh...sian kan aku...huhuu sambung nangeh lg....mood berbelog terus ke laut...sedihhh...!


till then...


27 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

saya arif sebab dah jadi kat saya...akak leh tenog kat entry saya sebelum ni saya ada ajar macammana nak wat kalo jadi camtu....

MrS. F!zA said...

hehe takpon upload je kt FB kalo ada FB..pehtu copy image link msuk kt edit html yg compose tu.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tengok kat entry ni
http://damiaqish.blogspot.com/2010/11/mama-pun-dah-terkena-huhu.html

kalo tak tau leh YM saya kat damia_nurin@yahoo.com

Myra Jay said...
This comment has been removed by the author.
**sHiKinn** said...

oo..sori kak fieza..tak tau la pula nak wat mcm mana.ehee..sy pun buta IT jugak..sori eh,mnyampuk kat sini.

LYaFRINA said...

fieza.. cuba ikut cara anje mama aqish tu.. hari tu ada tutoripl kat blog dia...

tba2 lya pun jd takut gak... aiii.. dah la lya suka upload pic.. sygla kalo x d abadikan d sini..

rasanya, salah satu caranya..lps ni combine pic.. sbb kalo ltk skeping2.. mmg padatkan.

ciK mOt (",) said...

hurmm
lum pernah jadi...sebab tu saya kurangkan masuk gambar...

~~*Lady Salwa*~~ said...

nak tlg pun tak tau camna... hope pasni ok la ye...

LyNn HaMzAh said...

x pernah jadi lagi kat blog lynn...

mek da ©™ said...

JGN SEDIH FIEZA..MAY BE ADE CARANYA K...EE

maslinamansor said...

tak pernah jadi lagi kat mas. Mungkin sebab tak banyak gambar kot.

maslinamansor said...

tak pernah jadi lagi kat mas. Mungkin sebab tak banyak gambar kot.

Ain said...

takotttnya.....

cuba la tutorial anje tu, mana tau boleh solve problem nanti...

huhuhu...

[-suziey-] said...

ouh sudah terkena kah....huhu nmpk mcm bakal terkena jek..huhu..ha tu byk panduan bole ikt..

Azfa said...

x penah lg jadi..tp mmg x tau nk buat mcm ner pon...anje blh tlong..dia expert...

~Siti Hajar~ said...

semua blogger bakal kn benda ni, tgk tutorial kat blog anje tu aje, senang..

ann @ hatiberbunga said...

aiyark! sangat haru!
nasib baik blum penah jadik kt ann. tp since dah ada yg berkongsi idea kt sini, akan ku aplikasi kan ia bila the time comes. ;)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

g la tgk blog anje dia ade wat tutorial

takutnye
so lepas ni harus boh gambor kecik2 aje..ngeeee

maszmadi said...

ala... xleh arr nak tgok pic lain yg pi CH tu... hm, cepat arr wat yg cam aje suggest tu, nnti leh upload pic,

thanx jugak to anje coz share info.. k

rATu kEBaYA said...

tak pernah terjadi jugak ni.. harus g tgk blog anje ni

wahida said...

sabar ye fieza...ada caranya tu...waaaa!!!! saya pun cuak gak ni...gambar dlm blog saya besar2 belaka....

cheqna said...

sorry kak
tak dapat membantu r

NM02 said...

saya dah email pada fieza. sila baca eh. tq

|| NaFiRaa || said...

ohhh.. tak pernah plak jadik kes cam nih..

zue @ annaleeya said...

tak pnah jadik lagi nih... kene tgk jgkla kt blog anje...

HALAMANKU said...

alamak akak sowyyy x tau.. tapi ada panduan kat atastu... harap bersabar...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tak pe leh je bubuh gambo besaq2 sebab leh create sampai 100 author..so tak jadi masalah...dah leh ke kak

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy