Saturday, November 20, 2010

Rajen pulak nak bersiaran time cuti...gian agaknya...



Salam Sabtu...

Baru sejam sampai umah...ekseli dgn 'rasmi' nya baru pulang nya ke umah...wuwu beraya sakan di 'kampung'..hurmm kampung sgt la tu....hehe...kakak aku dah balek Langkawi pagi tadi..lepas subuh tadi...hurmm kembali sunyi lerr...huhu tak syiokk...!

So...setelah dah takde pape nak buat...amik keputusan balek umah tengahari td...setelah setel baju2 masuk dlm mesin...baru la nak berhoya mengadap lappy ni...wuwuu boring...so belog ni je la penghilang bosan..kuikuii...

Raya Korban ni takda ke mana sgt pon...just lepak2 ngan family sume...tu lg best rasa nya sebab sekali sekala je dpt berkumpul ramai2 kan...rasa syiok je bl kenang2 balek moment tu...aduyaii...bila lg dpt berkumpul mcm tu...ye la msg2 sebok dgn hal msg2 kan jarang sgt dpt berkumpul serentak....tp yg jarang2 tu la yang menjadikan moment tu sgt indah utk dikenang...setuju tak...?

Hurmm...rasa sayu pulak....bebelan harus la bergamba kan...itu trademark di sini...wekekekkk...





melayan pujuk Irfan...asyik berperangai je bdk sorang ni....bagi makan pon maseh nak majok2...manja kan bdk ni...ngeee...
ntah pe psl la ni...
depan rezki pon nak majok lahh...


akhir nya...makan jugak dlm majok2 tu...nasi goreng tu cm pedas sket...dia tak puas ati psl itu larr...haishhh...
kan dh penah gitau Irfan ni kuat majok tapi sgt makan pujuk...

dh ok la tu....siap berbagai gaya dpn kamera....hehe


Pedas2 pon licin jugak sepinggan...Irfan ni if nak bagi dia makan byk maka nya kena la aku goreng nasi selalu...antu nasi goreng...hehe...

Pasni nak BW...nak hapdet list peserta GA...dan nak draf kan n3 yehh...huhh mcm byk keje je ni...sob..sob...takde keje carik keje hohoo...

Sekian

till then~


8 comments:

Ena said...

kita masih di sini.. bowink jugak.. tapi bantai tido x hengat donia..bila lg? time dok camni la.. tapi syes bosan nasib bak ada lappy leh ngadap blog..

alorrr majuk lg yeh anak bujang nie.. tak hero la sayang majuk nasi goreng pedas sikkit.. ehehhe.. lawak pun ada.. nasib baik tak lama ye..

ena ada join GA malam tadi... ;D

umialya said...

Alaaa irfan, naper ni, majuk ke?? errmm.. xper, Acik tlg pujuk, boleeehkan!!

Aleeya said...

fieza gi la layan hari poter hehehe

wahida said...

dak irfan majuk pun maintain hensem...sweet jer...

Marsha~ said...

ni kalau ariq nampak bulu mata irfan ni, harussssss kena gentel.. hahaha

Marsha~ said...

ni kalau ariq nampak bulu mata irfan ni, harussssss kena gentel.. hahaha

Marsha~ said...

ni kalau ariq nampak bulu mata irfan ni, harussssss kena gentel.. hahaha

~Siti Hajar~ said...

irfan kuat majuk yer..majuk pasal ns goreng mama tu pedas..cian mama fenat2 masak, irfan complain sampai majuk2..huhu...sabar ajalah mama..

*tp majuk2 pun hbs sepinggan na..lucu la irfan ni..hehe

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy