Friday, November 19, 2010

Selit2 citer itu lagi time raya ni...



Salam...
Wahh maseh beraya lg ni...so maseh bercuti ni balek sekejap ke umah setel pe2 yg patut...jap g pas solat Jumaat balek semula umah mak...adik kakak dan anak2 sedara maseh ramai kat sana...sonok wehh dpt berkumpul ramai2 cam gini...hurmm sebabnya aidilfitri lepas kakak dn anak3 nye tak balek so kali ni terasa raya yg sgt bermakna ni...meriahh gitu...riuh rendah takyah cakap la...hehe mcm nak pecah umah di buat dorang...kuikuii...

So kwn2 ari ni ada yg sedang bertugas kerr...hurmm selamat bertugas ye suma nya...owhh sekadar nak menyelit ari ni...rindu ahh nak berblog...hadoi...selitan pasal 'holiday' itu...maseh lom abih2 ni...jenjalan sguh kami...hehe

Tempekan photos time kami di hentian Rawang...makan2 sebelom gerak ke Shah Alam...wuwu..!







ni dh suda makan...rehat2 jap..driver semestinya dah keletihan memandu turun dari CH...kasik dia rileks dl..cian dia kan..kehkehh....sambil melayan Irfan yang semedang nak buat pangai...huhu


dh ketawa bila aku menyenap dia....hehe

terpaksa la sama giler melayan ni bdk...semata nak kasik dia ceria2 semula...!


paksa2 bergamba supaya dia ketawa2...Irfan ni murah ketawa..hehe pe bahasa la ni...hohoo


hurmm..dh ok pon...pandai mama pujuk2 kan..? ngehh..ngehh...

ohhoo..sguh tak saba time ni nak ke tempat itu...hahaa nanti tgu next n3...!

Sekian....

Till then...


15 comments:

wahida said...

hentian Rawang? ala, nape x singgah umah kiter? kalau tau awak kat sana, kita leh jumpe..hiks...umah kita kat Rawang tau...

~aSHa~ said...

agaknye pg ke tmpt yg lampu2 tu kan...ict ke apa name ek tmpt tu..eehehehehe..kan kan kan?

Huda said...

sempat snap2 pic kat rnr yer kak :)

AnneRaini said...

kemanala destinasinye tu ye...

'NuReeN' said...

sama la kita.. klau singgah mana2 sure nk menyenap jerr..hehehehe .. yerr la utk kenang2an kan.. ;)

chugie said...

eh, hentian rawang..dekat je ngan umah sy tu.. kalau x mesti dpt rs kek oren sy, ekekekek:D

amboi.. kemana kah 'tempat itu ye'

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

peribahasa baru ke kak? murah ketawa..wekkek

cam dak rafiq la ni..majuk2 pastu gletek2..gelak2 la dia..ehehhe

sonot kan dpt kumpul reramai ngan adik bradik
sy balik umah mertua..biasa2 kemeriahannye..tak rasa raya pon..wekkeke

Rizziela said...

Irfan merajuk ker tu

Ena said...

anak teruna merajuk.. ekekekke.. memg cute jekk.. eheheh.. tapi budak2 kalo merajuk memg comei.. dan tak la susah sangat nak pujuk kan.. ngeheh..

mana la destinasi tu kan!

acik mimie said...

irfan merajuk2 pon hensem ... ayat baru hari ni .. 'murah ketawa' ..

sha a.s said...

wahh...ingtkan dah abis bab2 raya ni....meriah!

mek da ©™ said...

byk tu gamba..ee

|| NaFiRaa || said...

wahhhh.. x abes berjalan lagi nih!! bercuti sakan la nih~

noor said...

nice pic..
salam kenal dr saya

Intan Inn said...

erm nie btul2 bergambar sakan nie.tgk tue irfan suka buat aksi macam2 tau

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy