Tuesday, November 2, 2010

ini la HP mini itu...

Ohhoo...ini la HP mini tu...yang baru selamat tiba Isnin baru2 ni tak silap aku...sesaje nak tayang kan sket sebab ada request utk lihat2 netbook itu...ngeee

Sesape yg taktau ujung pangkal psl ni aku nak gitau la ni...aku amik pakej streamyx + netbook free under pekerja gaji paras bawahan...kira ni netbook tu baru sampai...padahal wifi streamyx dan terpasang dah lama...alhamdulillah...selamat sampai..ingat dh tak dpt dh sebab kwn opis suma dh dpt dulu...mana aci wehh...!



g amik sniri...orang HP tak reti cari umah...tu la umah ceruk sgt duduk nya...heheh


tak saba2 nak kuar kan dari kotak tu...excited wehh sebab brg free...!

ini la netbook free nama dia....wuwuu..! jadi la kan...?


sekian...
till then...

21 comments:

Ena said...

berbaloi2.. hehe

ada gak dulu dorang wat promotion kat sini.. ramai yg amik tapi ena tak amik sbb kat umah dah ada.. so, tak pe la.. tapi bg sapa yg amik tu memg berbaloi2 la.. ;D

Amy Syaquena said...

salam..

comel je senang di bawa ke mana2..

maslinamansor said...

mas pun ada netbook tap jenama samsung. Sesuai untuk wanita pakai..

MrS. F!zA said...

abg ipar ada jgk dpt ni..reg streamyx plg mahai tu tp dpt bulanan less 30% sbb staff telekom..cis cis! jeles giler.. hehehe

syioknya kak dpt benda free ni.. kitorg dh mmg gna stremyx sjak azali lg so xdptla cm akk ni dah..huhu

ciK mOt (",) said...

beh kan...menda free...
adik saya pun dapat gini...tapi notebook free satu malaysia tu...

mamalieyna said...

cunlah! janji free..ngeee...nak gaakkk! ^_^

Marsha~ said...

sy pun pakai mini hp.. tp color putih.. heheh

chugie said...

eh.. memang berbaloi2 lah amik promotion ni.. camne lah sy x tau ni?

mamaaerish@eb said...

cunla... nk jgkkkkk... jeles3... ;p

zue @ annaleeya said...

mende free kan??? nak jgkkkkk... dah abis ker promosinya???

wahida said...

mana aci dapat free...nak jugak!!!

YanDarwisy said...

wah...free free pun sapa nak bg. Hp tuh...!

~Siti Hajar~ said...

Fieza, cite la ckit camna dr register sampai dpt hp free tu, tingin gak, lappy kat rmh tu sllu anak kacau, klu dpt yg free ni blh bg kat Danial, dia dok belajar komputer skrg ni...cerita sikit eh...plzzz...

LYaFRINA said...

ok la tu..
kalo beli ni 1200 jugak...
kiranya ni + pakej steamyx.. berbaloi-baloi...

Intan Inn said...

ermberuntunglah dapat free dah lah comelsenang jer nak bawakkan..lepasnie selalulah mama update blog yer..heheh...

Azfa said...

untung hang fieza...saya tak dan nk apply..tp nk sambar gak sekeping!!!

my-niezzareena said...

fes... nak wish epi aniveseri.. sorry lmbt wish. hehe.. moga kamu sekeluarga bahagia selamanya. amin!

seken.. wah!!! nak jugak mini notebook tu. pinjaman utk staff opis ke ni?

AnneRaini said...

best gak ek ade pakej gini...nape sy tak tau ek???

Jamiel said...

Salam perkenalan..
Bertuah badan..
Saya ada apply gak, tapi x dapat..

ann @ hatiberbunga said...

wah.. dapat free??? comel plak tu! nak jugak..!!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya dapat free...nak satu boley...teringin gak....tecik senang nak angkut kehulu hilir

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy