Wednesday, November 10, 2010

Hati ku dah berbunga kembali....

Salam...

Penat menggodeh tadi....thanks pada Anje yg sudi membantu...setel masalah pagi tadi...hadoi senang tapi rumit bagi aku yg tahap bengang dan bengong ari ni...huhuu sory Anje...menyusah kan tadi...harap problem tadi betol2 setel lahh....

So...percubaan pertama men 'upload' photos...berjaya nampak nya...alhamdulillah...tak senang ati sepanjang ari ni selagi tak setel....huhh penat memikir...relaks jap...mood berbloging masih suam2 kuku gara2 ini...hadoii...

Layan kembali piccas....huhuu







berbunga kembali hati ni....

















tu je....

till then...



15 comments:

Huda said...

apa prob nye kak? xpasan pulak..btw, cantik pic2 bunga tu..

mamaaerish@eb said...

wahhhh... dh leh jimba2 lagi... best3...

nanti ajor eb lak eh?... eb try x leh pn... hu3

chugie said...

cantik pic2 tu..

cheqna said...

kak
memang tak leh letak gambo banyak2 ke??
pepun cantik r gambr2 itu..=)

AnneRaini said...

yeah dah berjaya...takut gak kalau jadi kat saya.. tp at least sy tau kak fieza dah terer and boleh tolong sy pulak.(hope tak jadila kat sy)

AnneRaini said...

yeah dah berjaya...takut gak kalau jadi kat saya.. tp at least sy tau kak fieza dah terer and boleh tolong sy pulak.(hope tak jadila kat sy)

Ena said...

heheh..

janji leh masuk semula kan! lebih kurang la ngan ena tadi bezanya ena tak leh bukak blog lgsung.. sbb dah kena blocked tapi nasibbaik tak lama.. punyer la saspen wat entry sedih bagai.. hahahah.. sekali dah ok.. ngeee..

|| NaFiRaa || said...

canteknye!!! geram rasa tengok gambar bunga2 tuh~

NM02 said...

saya dah email kali kedua. awk dapat tak?

dah ok ni kira dah lena la tido mlm ni ek? hehehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

lega orang tu... hope terus ok pasni...

bestnya tengok bunga yg banyak2 tu...

LYaFRINA said...

tu dia....
bunga2 y kalerful tanda hati senang..

alhamdulillah semua back to normal..

lya pon.. ada ala2 debor jugok.. takut tkena gak

mamalieyna said...

lawanya bunga2an....^_^

hissh ketinggalan citer la eina..nk g kt previous n3 laa...apa problemo ni..

HALAMANKU said...

Kak Fieza... syukur... ape2 erma kena rujuk akak nanti.. ermapun kureng bab It ni he he eh..
Kak cam kenal jek... kat Taman Rose Cameron highland he he he cantik2

Jamiel said...

Lawanya bunga..
Hope awak akan ceria selalu..
Baru le cun cam bebunga tu..

Ieza said...

ni mesti bunga2 kt cameroon kn...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy