Sunday, November 21, 2010

hapdet list peserta 1st GA 'Bahagia Ku Di Sini' a.k.a Fieza79



Salam...

Yuhuu....ari ni aku nak 'list' kan peserta GA bertuah ku ini...sambutan sgt menggalak kan nih...tq2 pada kwn suma yg support GA aku ni...sayang korang suma...!

So...ini la senarai nya setakat 20 November 2010 yehh...pd sesape yang nama nya belom tersenarai sila la 'inform' okeh...mana la tau kot2 terlepas pandang pulak...

Sila check sini...

so..ada tak penyertaan yang tertinggal...? sila gitau ehh...jgn malu2..hehee
penyertaan selepas tarikh ini akan di list kan di n3 yg seterus nya okeh...cayok2...!
Sekian...
till then



 

10 comments:

Ena said...

hoyeayyy!!

ada lam senarai.. ;D

syira qahira said...

bereh kak, nama syira ada itu..

nurezzat said...

dah ada.. yeahhh~

sha a.s said...

yes! nama i no. 8..ada ong!!! ehehe

SyUhAdA said...

salam..

nme syu xde lg..

http://syu90contest.blogspot.com/2010/11/1st-ga-bahagia-ku-di-sini-aka-fieza79.html

TQ~

~aSHa~ said...

nak join tapi lemau2 sengal2 badan lagi..ehehehe

Myra Jay said...

Yeay ada no 36...
Tak sabar nak tunggu result.. hehee

mamaaerish@eb said...

sayer ader disitu... :)

LyNn'Azlina said...

terlist no.9
amin

azzey said...

Fieza79: Slm kenal dari saya.....AZZEY.....

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy