Tuesday, November 30, 2010

kpd para peserta 1st GA 'Bahagia Ku Di Sini' sila check nama korang ye...

Salam....

Lagi hapdet para peserta GA aku ye...sila tinjau2 ehh...lagi 2 minggu je closing date nye...makin ramai..sangka aku takde la semeriah ini...ye la FM tu pon utk 3 org je kann...wahh nampak nya ada peluang nak buat contest plak lps ni....tenkiu pada yg bagi sokongan pada ku...tq so much..! sayaanggg u olz...

This week sgt la bizi nya...leceh arr takleh nak berbelog dgn suka hati...huhuu...BW pon sebelah petang je...tu pon kalu rajen malam aku singgah2 komen kwn2 suma...sguh tak beshh...! next week baru leh tarik nafas lega sket...bagi yg tetap singgah komen tu bebanyak tima kaseh sebab aku tak dpt sgt nak balas kunjungan tu...nak membalas komen kwn2 pe lagi la...rasa cam tk syiokk plak kan tk dpt bls membalas komen2...

Dan satu lg souvenir yg aku janji kan nk bagi kpd pengomen tegar tu...lambat sket ehh...mmg nk bagi tapi rasa nya da yg belom tinggal kan address...dan haishh...address yg aku dh amik dah note kan ntah kat mana2 letak nya..hadoii baru pasan kertas tu dh takde....huhuu mengongg arr...jap2 nak cari balek address2 tu...

Memang jadi kelam kabut ahh minggu ni...ntah hape2...sana sini lupa...careless..!


List kan kwn2 yg sudah join...


  1. Intan
  2. niezzareena02
  3. mama a.k.a salima
  4. ayu.oyie.yuna
  5. cutemum
  6. Azfa
  7.  Faryza
  8. sha-as
  9. Lynn Azlina
  10. nadratul
  11. sue
  12. Huda
  13. akmafaizal 
  14. chugie
  15. jieda79
  16. eb a.k.a mamaaerish
  17. Rizziela
  18. Miza Yusof
  19. tiefazatie
  20. DaiADellas
  21. kehelan
  22. imanmom
  23. suzie rahman
  24. sall
  25. nurezzat izzattie
  26. Nad@Mamazakwan
  27. Ya ALya
  28. zaiikulim
  29. sahbanu
  30. Nur Qistina
  31. shira qahira
  32. nureen
  33. Leen
  34. nadiah
  35. Ena
  36. Myra Jay
  37. mamalieyna
  38. Mama Zharfan
  39. Sitisifir10
  40. Akma
  41. xi da ya
  42. syUhAdA
  43. azatiesayang
  44. anneraini
  45. muzai 
  46. zue@annaleeya
  47. anin
  48. Leily / Ummi Alya Husna
  49. cikanna
  50. syariza09
  51. mamyharraz
  52. taufidris
  53. enz
  54. zalina
  55. remizati
  56. rosrusli
  57. Princess Shana
  58. ainu
  59. MiszFairy
  60. az rina a.k.a jaijina
  61. Muslimah Vogue
  62. adyshariz
  63. ika puk puk
  64. kHaZiNaTuL_HuMaiRa
  65. inahasan
  66. ctjay
  67. syakila
  68. ekinashikin
  69. fideila
  70. ytekecik
  71. Honey
  72. aanie
  73. kak long
  74. Yanti Isa
  75. ezzamalik
  76. As



so...ada tak nama korang2 di situ...? yg takde tu maybe aku lum singgah lg la tu...

okeh gud luck..!


12 comments:

NM02 said...

yey yey ada!!!!

SyUhAdA said...

yes..~
ada..
no 42..

pRinCeSS ShAnA said...

ala..xde....

http://unarshana.blogspot.com/2010/11/1st-ga-bahagia-ku-di-sini-aka-fieza79.html

Faryza said...

ok saya ada tq

|| NaFiRaa || said...

uik.. belom tutup lagi kan??? kikiki.. baru terhegeh2 nak joint nih..hekhekhek

mamalieyna said...

ada nama kita disitu..lalala..

fuh3x..moga mengena.. =P

az rina a.k.a jaijina said...

wow, ramainya..rina lom join lagi..nnti rina join ye..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

yippie, tersenarai.. =)

zue @ annaleeya said...

yeahhhh... ader di situ...

mek da ©™ said...

mn mek? haha xde laa saje je

wahida said...

saya nak join tau...tunggu yer...

Ya ALya said...

ada tersenarai...tq

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy