Wednesday, November 3, 2010

maen sembunyi2 plak dia....

Salam....

n3 kedua after yg 1st pagi tadi...now aku nya n3 siap draft...kdg2 je autopublishkan...bukan pe semata mengejar n3 dan masa...n3 penting but..masa lagi emas....hehe...buat masa ni tak byk masa nak wat n3 time opis hour...ekseli bersebab...telah ketahuan oleh pihak atasan yang aku mempunyai blog melalui facebook...tapi aku agak takda masalah kot coz tiada ia mengganggu keje2 aku...tapi yg buat aku geram nya...dituduh aku ni dah kurang beban keja...psl aku da blog...patot ke u olz dorang berprasangka cenggitu semata mata aku ada belogg..? mmg tak patot dan tak adil dituduh mcm tu...sedihh...tak tahu dorang aku selalu bwk keja opis balek umah...huhh sguh dorang tak tahu tu...ahh lantak la nk ckp apa pon...biar je tuhan mengadili segalanya...DIA lebih mengetahui...redha je...

Walo apa pon aku tetap dgn kedegilan ini...hahhaa...berbelog dan terus berbelogg...wuwuu...

Owhh agak panjang bebelan itu...tujuan asal nak kuar kan piccas Irfan tgh nyorok dari kakak dia dlm kete...hehe kelakar buat aku...!

Layannn...






maen sembunyi2 plak Irfan ni....tgk la tu menonggeng ghupa gitu bawah kusyen kete...gigih sembunyikan diri dari kakak...
huhuu..muka tak bersalah....hatta dlm umah pon suka sgt main sembunyi2 dgn kakak dia...sekali penah nyorok dlm lemari...terkejut badak aku bl pasan dia ada dlm lemari time aku cari baju....huhuu nsb baek tkda sakit jantung...copott teruss...hehe


kelakar la tgk Irfan ni....hegeh2 pon iya...kihkihhh...sempat je mama menyenap...

sekian short n3...

till then...

15 comments:

chugie said...

amboi dua beradik ni, dalam kereta pun sempat lg main nyorok2 ek?

wahida said...

persetankan sume bos2 itu...hahahaha!!!

Marsha~ said...

agaknye qila ngn ariq dah besar baya diorg ni pun perangai mcm ni kot.. hehehehe

ejaMaria said...

sbb tu kita jarang cite pasal blog kat opis... klu yg tau... tau je la... klu tak tau... kita tak britau... nnt jadi mcm-mcm cerita...

Ena said...

mrmm.. tu la tak syok kan bila ada mata2 dari opis yg tau pasal blog kita.. tak best nak bebel2.. mrmmm tapi ena pun wat dekkk je.. bukan ena ngumpat dorang pun.. so, teruskan jela selagi tak ganggu kije2 hakiki kita.. kan kan kan!

heheh.. lam kete pun leh main nyorok2 yeh!.. hihi

NM02 said...

dah lama tak main nyorok2 ni. teringat zaman kanak2 dulu, main nyorok2 ngan kazen, sampai tgn dia tersepit celah pintu. hehehe...

az rina a.k.a jaijina said...

sama macam opis rina, budak² yg ade pesbuk semua kene aim, pasal time ngaja bukak pesbuk..sampai rina nak bukak pesbuk selalu pon takut, takut di salah erti..padahal bukak aje, bukan buat ape pon kan..

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. dalam kete pon boleh main nyorok2.. seb baik kecik jek orang nye~

Momma Mia said...

seronok tgk anak2 kan...
tetiba rindu anak kat umah nih... cane??

@e_da said...

orang mmg tak faham.. kdg2 kat umah kita menulis bukan diorg tau.. tau menuduh je.. hope fieza jgn putus asa k.. hahah cute irfan nyorok..

'NuReeN' said...

baik2 kang tersepet hehehe...

umialya said...

suker akak tgk gelagat 2 beradik ni.. cam x pnah gaduh, betul tak??

~~*Lady Salwa*~~ said...

erm, tak patut la diaorang cakap camtu... kadang2 kita ni jengok blog time masa lapang2... ye la, takkan la 24 jam nak kerja...

macam2 budak2 ni ye... hehe

mek da ©™ said...

suka main nyorok2 ekk..eeeeeee

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

main sembunyi2 dengan mama ek...sebab mama suka snpa2 pic ek

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy