Tuesday, November 30, 2010

Concert & Konvokesyen Day at SIRIM

Salam...

Sori ehh aku 'up' kan semula n3 semalam ni...tak sempat nak buat n3..kebizian sguh ni...huhu rindu nya nak BW...pe citer la kwn2 suma..semalam pon sempat tgk tajuk2 je...tk sempat nk klik baca...sumpahh bizi...hohoo ptg ni kot rileks sket nak jenjalan2....nanti aku singgah2 komen ye...korang ye..

Okeh terus ke topik berkenaan anak bujang aku Irfan dh selamat graduate...hehee ari sabtu lps di Auditorium SIRIM Hi-Tech....mmg julung kali nya TICP pasti buat kat situ...mmg 'class' lahh...!

Pagi2 lagi si abah ngantar Irfan dl ke sana untuk tacap2 kan dorang...guest perlu datang pukul 11.00...tp seawal 10.00 aku dan huby dah terpacak kat sana...hahaa punya la excited nak amik seat plg depan...hehe

Jom tgk ni...






aku hangkut sekali anak2 sedara aku g tgk Irfan...ni di lobby SIRIM...

mcm panggung pon ye...time ni tak ramai lg yg dtg...kami antara yg terawal...


posing dulu...lalalaa..


Irfan bakal buat persembahan...jgn tak caya ini bdk meggedik je ber dancing...



Irfan dah atas stage...tu yg plg depan....plng kecik tu dia laa...heheee

Irfan dgn pasangan sehati berdansa...


ohh lupa plak....dorang buat persembahan dgn lagu arab 'Nour El Shams'...majlis tu bertema kan Arabian Night...


lincah kan atas stage...menari tak hengat...mana tak tumpah kuah kalu ke nasi kan..?? hehe


beberapa minit sebelum terima ijazah..hehhee ijazah kecik...


dah terima scroll...gamba atas stage tkde..pic error terpaksa delete...


maka tamat la suda pembelajaran di TICP...next year tahun 1 ye Irfan...hurmm kecik sgt la anak mama ni...


congrats..congrats..!


Majlis tamat pukul 2 tepat...memang suma dah keletihan...lps anta anak2 sedara ke umah mak kami terus balek umah sbb byk keja2 umah menanti..huhuu...
Sekian

till then



17 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

nampak cam pemalu je irfan ni... rupa2nya ligat jgk menari ye... hehe

dah besar pun ye, next year dah pi sekolah...

mek da ©™ said...

wahhh dh konvo irfan ye..tahniah..

Ena said...

wahhhhhhhhh...

kemain meriah lagi yeh!.. nampak cam wat konsert kat lam tb plak.. ekekekeek..

pandai irfan menari arabian ek! cayalah..

Tahniah!! encem ngan baju convo merah tu..

acik mimie said...

abg irfan ... ade tokoh nak masuk mari menari nihhh .... coemy je baju konvo kale merah ang ang ...

ann @ hatiberbunga said...

wah.. bagus lah irfan.
berjoget dengan jaya nya depan org ramai!

klau Asyraf ku la.. harus terpacak terkedu jugak kt sini. sgt lah penyegan si Asyraf ku itew, sbnrnya.. hehe..

mamalieyna said...

wow...meraihnye majlis konvo irfan! waaah cam tak caya je irfan kt stage...berani jugak dia ye..hehe..sweet jer..

pic lawo2...merah menyala, tp nmpk cantik..semangat waja gitu! hehe

Aida said...

bestnya skolah irfan .. ada tari dan theme lagi .. :)

zue @ annaleeya said...

mak aihhh... merahnyer baju konvo irfan... tahniah irfan...

irfan sama umur dgn abg ngah eh??? thn dpn darjah satu yer???? ingatkan irfan baru 5 thn....

LYaFRINA said...

GRADUATION BUDAK2 TADIKA SKARANG KEMAIN LG YER.. X MCM ZAMAN KITA DULU2.. SBLUM MSUK U DAH PON BLH MERASA... PENTAS PON KEMAIN LG

ciK mOt ©™ said...

wahh...tahun depan dah darjah satu...
dah beso2 anak akak ni...

Huda said...

konvo dh yer irfan :) tahniah2!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tahniahh..kecik2 dah terima ijzah..wekkek
pencetus semangat tuhhh

cutenye..pandai menarii :-)

az rina a.k.a jaijina said...

tahniah irfan, dah graduate pon dia..ewah², gelek sakan ye irfan..

~Siti Hajar~ said...

tahniah irfan...akhirnya bjaya dpt 'ijazah kecik'..

terhibur kan fieza tgk anak2 'bgedikss' atas pentas, cam xcayo pn hado..hehe

thn depan darjah 1 la, besar dah tu, 1 sekolah dgn kak anis la yer?

maslinamansor said...

nampak comel irfan menari... :)

bila kata lagu Nour El Shams... dh dapat rasa kegelekkan nya... :)

|| NaFiRaa || said...

tahniah irfan.. kecik2 dah merasa majlis konvokesyen.. untie dh tua baru dapat rasa..

chugie said...

bestkan tengok dan rai anak dapat ijazah muda.. ekekek:D

bestnye, x sabar nak tunggu turn saya plak.

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy