Tuesday, March 1, 2011

award from eb...




Salam...

Baru nak publish kan award yg eb@mamaaerish kasi...rajen betul eb ni bagi award pada kwn2 kan...
Award ni di kurnia kan...ehcehh....sebab ada wish besday buat aed dan omaaerish sebenar nya hari tu...so tq eb sebab create kan award yg comel ni buat fieza dan kwn2 yg laen jugak...terima dgn seikhlas hati ni...hehe



eb ni sentiasa ada surprise utk kawan2..bertuah ada kwn blogger mcm eb ni kan...


 
lama dah tak dpt award...ni dh dpt cepat2 gantung kan..risau terlupa pulak kangg...dn satu hal lagi ada beberapa tag dari kwn2 yg belum dijawab...rasa bersalah ni...peram dulu bole...ngeeee





 

4 comments:

Adyshariz said...

hari tu bru je baca nad dpt award ni, rajin sungguh eb kan

@e_da said...

tahniah dpt award.. cantik ada gambo tuan umah

@e_da said...
This comment has been removed by the author.
Ummi Salsabila said...

cantiknya blog akak.pinky :)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy