Tuesday, March 1, 2011

si abah melayan rojak..anak2 belasah makan cekedi je...





Salam...

Sambungan entry ini... bila gerai dh siap bukak..aku suruh my Anis gi beli pe yg patut utk kudapan petang sambil rileks kat Taman Tasik Putra Kulim tu...takda pulak kopok losong yg aku nak...yg ada hanya rojak dan laksa...aku kurang berminat dgn rojak ni...huby je yg belasah rojak tu...anak2..dgn cekedi je memanjangg...


Selit2 lg piccas...





Rojak faberet abah dan kakak...


aku punya air cincau...minum air jela...smbil2 mengunyah cekedi Irfan..ntah lerr pe psl tk bekenan sgt rojak...rojak yg betul2 power je akan ku belasahh...ngeeee



kann...abah dgn rojak...si anak dgn cekedi je...hehee


tak hengat mamam cekedi yg kurang sihat tuu...





hari tu tkda pulak mini speed boat dok race mcm selalu tu...salah time...just ada hari Jumaat dan Ahad je rupa nya...hari tu tk sempat layan habis..daahh ujann pulak...huhu..





hehee...tenkiu la pada yg suka dn puji2 template baru ku ni...sayangg korangg lahh...melambung betui pujian korang2...ni cuma sekadar idea aku je...yg merealisasi kan hanya la si tuan yg design @ whiteymommy...sha mmg kretip dlm merealisasi kan idea ku ini...






23 comments:

cikmOt said...

kak, sedapnya rojak tu....

mamalieyna said...

best tuu...

oooh nnti ajarkan camna wat notes berlatar belakang gitu..eina nak wat gak..tp tak gheti..hu~

PutRee SeJiNjaNg said...

wah rojak...sedap tu..:)

Ena said...

tingin plak nak makan rojak jugak.. haiyooo... ;P

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

tomey la rumah baru akak ni..sweet sangat!!!

Huda said...

sedap tgk rojak tu :)

MrS. F!zA said...

rojakkKkkkk!!!sedapnya rojak kedah!rajin kfieza n family jalan2..kami wiken duk rumah ja sbb darwisy tk sihat..sob..sob..naman plk kna neckpain.

cheqna said...

benci r akak ni..
tak pasal2 rasa lapo lak...
sedap tengok rojak tu

Fieza79 said...

@mamalieyna

ohh..bleh2...nanti kita wt tutoriol ye...

Fieza79 said...

@Ena

ntah2..tgh ngidam...baik2 ena...hehee

Fieza79 said...

@Ummi Aisyah || Cik Yah

tq...sweet mcm tuan dia tak..hehee perasann..!

Fieza79 said...

@cikmOt

meh tlg perabis rojak kfieza...kfieza mmg tk suka..!

syariza09 said...

saya suka rojak, tp jarang pula nk membeli, nk buat lagi la terjarang..hehe

ni nk puji lg ni, tersangat2 cantik baju pinky bunga2 ni :)

✿ etiey erywan ✿ said...

wah rojak. meleleh tengoknya..

Hanis Azla said...

klu akak, rojak tu yg akak sebat dulu.. he..he.. lain org lain seleranya kan fieza..

eT said...

lama xmakan rojak...
budak2 jumpa cekedis mmg la xleh halang dah..huhu

MamaYatie said...

fieza, terliuq la tengok rojak tu...irfan,jgn makan cekedi byk2 yer

Fieza79 said...

@syariza09

mmg pelik kan sebab kurang gemar rojak...

puji lg ni...ok2 hehe

Fieza79 said...

@Hanis Azla

betul laen tekak laen selera nya..kfieza ni suka mkn mnda yg ada kalori je...huhu

Fieza79 said...

@eT

mmg...asal lapar je nk mkn cekedi..bkn nk cari nasi ke ape...

dinor's family said...

suka makan rojak...buat sendiri lg puas makan

~Siti Hajar~ said...

Fieza suka lepak kat tasek tu ke...hjr klu p kat playground tu ajelah..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sedapnye Rojak..
tetiba rasa nk mkn rojak.. :)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy