Tuesday, March 22, 2011

first time bersua muka dgn blogger Siti Hajar...





Salam...

Rindu...rindu nak berblogging...baru beberapa hari tak berblogging mcm biasa terasa mcm makan nasi tanpa garam...ekekekk...tq pada kawan2 yg tak putus bagi semangat pada diri ku yg amat lemau ini...huhu

Dalam lemau2 ni sempat penuhi jemputan house warming seorang blogger Kulim ni..ekseli tak penah bersua sebelum ni dgn dia walau duk satu Kulim je hehee...mungkin ada yg mengenali blogger Siti Hajar ni...akhir nya jumpa jgk kita ya...padahal sgt2 la dekat nya kami berdua...cuma belum ada rezki nak bersua muka...so Sabtu lepas disamping memenuhi undangan Siti Hajar juga dapat lah lebih mengerat kan hubungan sesama blogger kan...

Siti Hajar ni baru pindah masuk rumah baru kedua nya...betul kan Hajar...? hurmm cantik umah hajar...dah lama teringin nak kan rumah double storey ni...sempat bisik2 pada huby utk usaha kan rumah kedua kami pulak nanti...hehee padahal baru je pindah masuk umah kami sekarang ni..tak bersyukurr betul...ehehhee...

Berbalek pada citer house warming td...kami sampai pukul 3.00 kat rumah Hajar..senang sgt huby cari umah Hajar..tup tup dah sampai dpn umah dia...mula tu malu2 jgk maklum la risau jgk...takut Hajar tak kenal pulak nanti...hahaa sekali pandang je aku dah cam Hajar ni sebab wajah dia yg gebus tu..mmg terserlah la dari jauh lagi...kan Hajar...

Sesudah bersalaman dan berpelukan sekejap..baru la gi cedok nasi dan lauk pauk suma...sgt menyelera kan lauk pauk tu walaupun tekak ni rasa pahit je...tetap nak makan walaupun sikit je jamah nyaa...maklum la kan...harap Hajar tak kecik hati ye...hehee




kami makan kat dlm umah...senang sikit nak handle budak berdua tu...


acara wajib lepas isi perut...harus la kann...bukti pertemuan antara 2 blogger...!


berjumpa jugak kami...


putih gebu anak bongsu Hajar ni...si Danies...



Lepas sembang2 jap kami pun beransur...elok2 je keluar dari rumah Hajar...hujan turun pulak tak di sangka2...cadang nya lepas tu nak singgah Giant jap...ada misi nak melepas kan gian ber karoks...wakakaa...


Apa2 pun berbanyak tima kasih buat Hajar sefamili sudi menjemput kami ke jamuan makan2 tu..bab2 makan memang suka hehe...if jemput je sure sampai la kami kalau takda apa2 aral tu...





20 comments:

MrS. F!zA said...

selera ke makan dgn alah teruk tu kak?
rumah dia kt taman perumahan baru bukak ye?

mamalieyna said...

waaa dh sampai umah hajar ye..best tu...tmbh lg sorang kwn maya mnjdi realiti..hee..~

acara bergmbr mmg wajib kan..ihiks...comel2..mereka~ ^_^

[-suziey-] said...

waaaa dh ketemu blogger2..hehe..xkenal lg hajar ni..bole la nk berkenal2an..hehe

Ena said...

bertemu sudaaa....hihi..

best noo dapat jumpa.. sambil makan sambil bercerita.. weeee

LYAfrina said...

bestnyerr.. kiter bila lg??
bila nk cuti2 malaysia kat kuantan @ trg ???

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..bestnye dpt bertemu kwn blogger..kita x pernah lg bertemu dgn mana2 kwn blogger ni.. ;)

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

wah bestnya dapat ketemu bersama...mesti macam2 yang dibualkan...kita pun teringin nak jumpa kak fieza yang comey lotte kurus selim melim...

Nurr Kasih said...

wa..bertemu kwn blogger di dunia realiti..boleh megeratkan silaturrahim kan kak.

ratusiput said...

hai fieza...thanks sbb sudi sggh blog ratu...salam kenal ye...ratu tggl jejak dulu...free2 nnti ratu selongkat blog fieza..keep in touch.. :)

Zue AnnaLeeya said...

bestnyer jumpe geng blogger... mula2 jer malu2 miau kan???? pahtu mesra la... hehe...

semlm jer duk chating dgn fieza dan hajar... ekekek...

maszmadi said...

bestnyer dapat jumpa.. dari alam maya ke dunia realiti...

NM02 said...

nnt nak singgah blog hajar. leh tambah kenalan.

♥Azie♥ said...

BESTNYER DAPAT G UMAH HAJAR...TAK DAPAT BALIK...HUHUHUHU

syariza09 said...

bestkan.bertambah lagi kawan2. bila wat majlis camni, leh juga jumpa2

|| NaFiRaa || said...

sonoknye dapat jumpa kawan2 blog kan~ :)

Zaidah said...

bila dua blogger jelita bertemu memang tak sah klu tak bergambar...

p/s tahniah fieza...

ainnoraini said...

hai fieza..

kak ain folow ye...

~Siti Hajar~ said...

thanks fieza sudi dtg rmh hjr, sama je Fieza dlm pic & d luar, kecik molek..hehe..

Xpe faham dgn alahan fieza tu, hope pasni kita dpt jumpa blogger lain plk yer, blh tmbh kenalan alam nyata plk...hehe

Diary of One said...

Salam kenal!

follow yer

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sonot skali skale leh jupe 4 mata ngan kwn alam maya kan..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy