Sunday, March 13, 2011

walau attend satu kenduri je...tapi bersendirian dgn 2 askar tu mmg buat ku letihh...





Salam...

Bersendirian aku menghadiri kenduri kawen dgn 2 askar aku tu hari ni...huby keje tak dpt la teman kan aku..kalau bukan perkahwinan anak bos aku takde la aku nak pegi hari ni sebab my huby tkde...malas aku nak meng arrange kan budak berdua tu walau pun dh besor tapi jenuh berperang mulut aku dgn dorang tau..huhu...makan tadi ditemani kawan seopis...pakej jgk tu...kalo tak mmg tak sampai aku kat umah kenduri tu ngeeee....tak tahu jalan so follow je dorang dari belakang...

Walau satu kenduri je pegi nya dgn budak berdua tu tapi letih jgk aku...letih mulut sebab tak habis2 dok pot pet2...tadi elok2 nak masuk umah tgk pelamin sekaligus nak begamba...tetiba pulak si Ifran muntah depan pintu...haishh...seb baek sket je...huhu malu betul la tadi..aduhhh..buat spoilt pulak Irfan nie...

Naseb la tak siyes muntahan tu... maseh bole layan begamba dgn mama...hahaa...ada la snap sekeping dua piccas buat hilang kempunan balek kangg..takut kempunan tak sempat nk shoot gamba tuan penganten..ekekekk...






 
ni penganten tadi...cun kann...gigih la menyebok tgh2 org ramai tadi nak shoot...konon2 larr...ngeeee



Penat jugak tau sekali sekala tanpa huby...mana nak cedok nasi utk budak2 tu...nak ambilkan minuman lg...ke hulu ke hilir...dah arr ramai gilerr...meja makan dh tentu2 full...alhamdulillah dipermudah kan Nya bila bersendirian dgn anak2 ni kan...


 


6 comments:

Ena said...

Ok la tu kak, sbb sampai jg akak, kalo ena la..hrmmmm.. Duk umah jek la jawabnya. Memg tak ter control nanti..

Btw, cantik pic yg akak snap tu.. Makin berseni dah kak. ;)

Fieza79 said...

@Ena

terpaksa jgk gi sebab memikir kan kenduri umah bos...tk smpai hati nk hampa kan pulak sebab dia siap bagi kad sorang tu aritu...

smbil drive smbil mulut ni tk henti bebel sbb buas sgt dlm kete...aduhh..

~Siti Hajar~ said...

Hjr kenal pengantin ni, kakak dia classmate hjr dl, mmg bf la dulu..bos fieza tu pkcik khozali yer, dl keja jupem, hjr sllu jmpa wife dia je, keja nurse kat sepital lama kulim, klu hjr p kenduri td mesti kita jumpa, hjr p kenduri opismate kat lunas td...

dinor's family said...

memang penat klu kemana2 tnpa suami, imah pun dah biasa cm tu fiza bru 2org bayangkn imah 3org...tp fiza brani drave snri lg bangga imah tgk fiza ni.........

~~*Lady Salwa*~~ said...

As-salam...

Lama rasa tak jengah ke sini... hehe, sempat lagi ye bergambar...

memang pening & letih kalo anak2 macam2 hal...

**bestnya dapat makan nasik minyak...

~izan~ said...

anak2 akak dah besar..mungkin letih mulut je.anak2 izan ni kecik2,letih mengejar merata2 kalau g mana2 (kuar g beli brg dapur) bila hubby ke laut 2-3bulan...tak sabar nk tnggu bdk2 ni besar mcm anak2 akak tu hehehe

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy