Wednesday, March 9, 2011

singgah taman mini @ JKR





Salam....

Last week masa kami pusing2 satu Kulim sebab nak menyetel kan segala bil tertunggak dan bil semasa..sempat la singgah amik angin kat satu tempat ni...jarang sebenar nya org nak singgah lepak sini...hanya yg tinggal berdekatan situ je tau kewujudan taman mini ni...bila lalu kat jalan besar depan masjid Kulim akan nampak la satu air terjun buatan ni...letak nya betul2 belakang bangunan pejabat JKR Kulim...jgn tak tahuu...!

Ntah mcm mana huby nak singgah...siap di suruh aku keluar gi snap2 gamba budak2 tu kat situ...padahal dia tak keluar pun kete..caitt..!

Sekejap je kat situ amik angin lalalaa...terus beredar dari situ...ngeh ngehh...






ni arr air terjun buatan tu...saje diletak kan taman mini tu sebagai pemandangan mencantik kan area jalan besar Kulim ke Bukit Mertajam sebenar nya...jarang sgt org nk singgah sini..kami sebab kebetulan lalu jalan belakang lepas gi wash kete sebelum nya...huhu


Irfan bersenam kaki...hikk


melayan budak berdua tu...asal di mana bole je janji leh guna kan kaki tangan utk mengganass...hehe





pantang aje disuruh berposingg...


dok tgk2 kan ikan dlm kolam mini tu...


tak lama singgah situ sebab hujan dah mula turun rintik2...cuaca tak menentu awal nya elok2 panas tetiba leh hujan pulak...





ku sangka panas hingga ke petang rupa nya hujan di tengahari...




14 comments:

~Miss Sukasih~ said...

amboi...bkn men lg...jalan2 yer..nie dah leh jd model dah nie...

chugie said...

best tul hubby yang sporting cmni kan? hobi sama ngan fieza yang suka snap2 kan??

Izan Ishak said...

best tu kak fieza...asal tempat cantik wajib posing gitu~

MamaYatie said...

cantek tmpt tu fiza..sayangnya tak dikomersialkan..pandai anak dara posing

rATu kEBaYA said...

tempat memang cantik...

apa yg dimarahkan anak dara tu.. siap jegilkan mata lagi

~Siti Hajar~ said...

sy pn xpnh menyinggah tempat tu, nama je dok kulim..huhu

Fieza, sy dok Taman Jati Fasa IV, 2storey, nti sy wat warming house fieza datang tau...

✿ etiey erywan ✿ said...

hmmm singgah semata-mata nak snp pic kah> hmmm agree. hehe

mamyharraz said...

sportingnya anak2 fieza kan..

tp mana mama dia tak bergambar sekali ;)

ieda said...

cantik permandangan taman ini ... ada ala2 mini air terjun layie :)

Nurr Kasih said...

mcm tu la klu dah minat kat mana2 pun boleh je snap2 hehe

Rash said...

Salam~

ptt k.fieza paksa hubby kuar snap gamba akak & anak2.. br syok =)

dinor's family said...

cantik taman tu...model pun spoting,suka tgk gambar anak2 fieza kiut ja.........

mamalieyna said...

waaah jln2..snap2 saje..hee..yelah dah ala menda alah tu kan..wajib la guna sepenuhnya..huuu~ bila la eina lak nak memiliki..heee~

Aida said...

fieza, hubby awak sporting kan .. best je .. ada je tempat nak beriadah ..
anis plak kenapa last pic tu dia mcm terperanjat .. lain muka dia buat mcm tu ..
irfan plak, mcm biasa .. posing tetap posing ..
fieza punya pic plak yg takde ..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy