Tuesday, March 1, 2011

aktiviti weekend : melepak @ Taman Tasik Putra Kulim




Salam...

Aktiviti last weekend kami bertempat di Taman Tasik Putra Kulim...satu hari meronda satu pekan Kulim sebab menyetel kan segala bil dan payment bulanan dan urusan yg yg lama tertangguh...plan nak setel kan suma nya pada hari tu jgk...malas nak tangguh2 lg...setengah hari jgk la nak selesai kan suma urusan pada hari tu..lega bila suma dh setel...hurmm..

Bila suma dh setel baru leh tarik nafas panjang2...leh arr lepak2 melepas kan lelah kann...cuaca hari tu redup2 je..hujan tak panas sgt pun tak...punya la awal nya kami melepak di Tasik tu...seawal 4.00 petang...selalu nya time gini belum ramai lg org...ada la 2-3 org je time tu...tk kesah la kan...janji leh lepak je...nak pegi jauh dari Kulim rasa malas pulak...malas nak buang duit sebetul nya...masa utk save bajet jgk ni...hehe

Layan photos....selingan snap2 sambil lepak...!






depan Taman Tasik Putra ni stesen bas sebenar nya...kira taman yg agak tercemar jgk la ni...hehe


layan Irfan berposing jela...


tgn ni selalu gatal nak snap2...kekadang dtg mood utk jadi model...tp tak pelik jgk kalau kenkadang mood nk berposing tu tkde...tapi bertukar sebalik nya...hehe ambik alih sekejap tugas huby...!


bersila pulak...elok la sorang tu sampai ntah ke mana kasut nya...hehe


suka2 je Irfan berkaki ayam...pastu bole pandang2 pulak kaki dia yg tak berkasut tu lepas ditegur...aduyaii..


sebetul nya Irfan nak mencuba lompat2 lagi...suka sgt dia bila tgk gamba dia terbang di udara hari tu...tu psl dia nk cuba melompat lg tinggi dia ckp...padahal tk tinggi mana pun...camera trick...hehee


Anis nak cuba..tapi malu2 meoww...risau sgt org dok tgk dia...hehe


selit2 gamba abah dan mama jgk...


belasah je kakak tlg snap kan...ok jgk... pndai gak dia...tkda goyang pn gamba tu...ngeeee


Lepak je dulu...kudapan nya nya belum..sebab lori yg meniaga tu baru dok nak bukak gerai...hehe nmpk sgt kami gilerr punya awal dr org yg dok meniaga tu...hikk..




Semalam kan aku ckp minggu ni aku bakal sebok tak dan pun nk blogwalking kan...tp sebenar nya tugasan tu dah dibatal kan...akan di postpone bila2 masa yg terdekat ni...so now...i'm back to blogwalking...sian semalam hanya sempat beberapa blog je aku sempat jengah...ampunn..!

psttt....cantek tak blockqoute aku...hikk first time buat ni...fenat dan naik juling biji mata aku dok baca dan ubah coding...mmg mencabar kesabaran aku yg mmg sll tak sabar ni haa..ekekekk..!

21 comments:

♥Azie♥ said...

bestnyer lepak2 kat taman..

✿ etiey erywan ✿ said...

bestkan bila anak dah besar2. bila kecik yang agak susah. bila dah besar senang..

hmmm kak bila nak tambah? ekekeke

Zue AnnaLeeya said...

olorrrr.... pic takleh view ar... nnti ar dtg balik...

dinor's family said...

wow... happy family

Izan Ishak said...

cantiklah gambar2 tu semua kak. dah lama tak pegi kulim...kenangan dok kulim thn 2004~

blockquote akak pun comel! love2 lagi~

rATu kEBaYA said...

dah lama tak lepak kat taman ni...

gambar pun menarik je semua ye.. suka irfan lompat2 ye..

Fieza79 said...

@? etiey erywan ?

mmg la anak2 dh besar..senang la skit tak gayut2 dh...

nk tmbh tu kena plan2 dulu...hehee

Fieza79 said...

@Zue AnnaLeeya

haa tkleh view...sudaahh...jgn da mslh dh template baru ni dh...huhu

Fieza79 said...

@Izan Ishak

ohh ye ke..izan penah stay kulim...

baru terai2 buat..seb baek menjadi blockqoute tu..!

Fieza79 said...

@rATu kEBaYA

owhh penah smpai sini...tk tahu pulak...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wahh cantik blog quote akak
sy ni tak terbuat2 lagi..huhuhu

NM02 said...

syabas bettey... gmbr cantek2

Fieza79 said...

@rose --{@ ibuRafiq @}--

ni baru smpai seru nk buat hehehe...ssh jgk mula nya nk ubah coding tu...

Fieza79 said...

@NM02

oh yehhh...ye ke cikgu...bape markah ni cikgu...hehee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik2 gmbr2 nih..dh cun dh fieza snap erk..

Cantik blockqoute fieza tuh..camne buat erk..ajarlah2.. ;)

~Miss Sukasih~ said...

same la nieyla pun lepak kat taman...=)

HALAMANKU said...

wah bestnyer.. kak dah nampak snap yg cantiq.. sukerrrr.. cantiq langsir baru umah akak.. pink gitu.. he he he sukerr,

wahida said...

aku suka gambar irfan loncat sengsorang tu...

Ena said...

ada gak terisi masa tu kan.. cam ena hanya lepak di rumah sajo sepanjang weken.. huhu

PutRee SeJiNjaNg said...

semua gbr2 tu cantek..suka nengok..:)

MamaYatie said...

bestnya ada DSLR..semua gambar cantek!!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy