Wednesday, March 9, 2011

dah lama rasanya tak selit2...






Salam...

Hahaa...dah lama rasanya tak selit2...selit apa la tu kan...alaa selit single foto tuan blog nie lerr...ye ke lama...yela since nie asik takde mood je memanjang...nak ber entry pun asal ada je...nak tgk gamba seniri pun rasa kemalasan...suma gara2 mood yg up n down...huhuu

Tapi today mood agak ceria jgk la...ceria dlm gundah gituu...hahaa...maka terselit la foto tuan tanah ok...layan jela ok...sementara mood nak melayan gamba seniri muncul...nanti tetiba mood down tu dtg cmner...alorr mencik..ssyuhhh mood jahat tuu...mak tak sukaa..!





lalalaa....nak kuar umah jenjalan pun sempat posing lg tauu...!


kann...see tuan umah tgh ceria ni ok...nmpk tak tu senyuman manis menawann tuhh...auuchhh....jgn muntahh..! sape lg nak puji melambung kalau bkn diri seniri kan...masuk bakul angkat seniri...ngeeee suka hati la kan...




moga mood ini terus berpanjangan cam gini...dah bosan asik murung sana sini...ku ingin ceria...wahai ceria dtg la sini temani ku ok...!


25 comments:

Izan Ishak said...

selamat pagi kak....

wah...cerianya senyuman pagi ni!
izan yg tgh susah hati ni pun boleh tersenyum sama....

klik2 HB kak~

ibunaznoy said...

"senyum seindah suria yg membawa cahya.."-mmg manis senyuman tu mcm tuan dia,pink kaler tmbah penyeri-

mamalieyna said...

comel./..ceriakan harimu..lalala..hehe..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ahkak tetap menten ghitew!!!!
tak percaya kalo ckp dh de dua naka, besar2 plak tu..
huhuhu, body tetap menten tu..
jeles.. ;p

Fieza79 said...

@Izan Ishak

bagus la lau mcm tu..senyuman kfieza pagi ni bole menceria kan suasana kat sana...moga di rahmati hendak nyaa...hehee

Fieza79 said...

@ibunaznoy

senyum tu kdg2 sebagai penawar mujarab utk penyembuhan hati..haha kn byk2 senyum kan...

Fieza79 said...

@mamalieyna

ya akan ku ceria kan diri ku eina...tq..!

Fieza79 said...

@?Leily|Ummi Alya Husna?

menten ye..alhamdulillahh..moga berkekalan anggapan ku ini anak dara hahaaa...

Nurr Kasih said...

hari yang ceria :D. bila diri ceria, org lain pun akan turut ceria..ye dakk..

Nureen said...

dok kat umah la tmpt paling ceriakan dok opis ni serabut bagai.. huhuuu

✿ etiey erywan ✿ said...

hmm ada entry kira ok la kak. heheh comel sokmo... hati2 kak dengan picas tu. saya baru kehilangan!!! huhu so sad

Huda said...

dpt juga menyelit yer kak :) cun2..

mamyharraz said...

tuan blog memang sentiasa menten cun :)

suka masuk blog awk yg ceria

Myra Jay said...

Moga akak akan terus ceria dsan ceria selalu ye:)

wahida said...

morning fieza!!

x kisah la hai...janji ko hapdet!!

rATu kEBaYA said...

pagi fizza...

kemain ceria ye..

Ogy said...

lawaa fiza kalau pakai pink....heheeh dah mmg suka pink..tgk pink mmg lawoo jele...

Hanis Azla said...

senyum seindah suria tu.. semoga mood ceria tu setia bersama fieza setiap masa..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

senyum2 sokmo......bagus utk kesihatan..:-)

Zaidah said...

senyuman manis yang ceria....

Aida said...

hamboiii .. manisnya senyuman dia .. yelah .. kalau kita sendiri tak puji sapa lagi kan .. hehehe

NM02 said...

nnt kalu u'uk pun senyum tau... hikhikhik -___-

Zue AnnaLeeya said...

senyum seindah suria.... hehehe... takmo murung2 hokeyyy....

r|nA @ ja|j|na said...

aih, blog dah cun melecun ni mood berblog pulak takde ye..biaaslah, berblog ni ade pasang surutnye..same mcm rina skang ni, pakse diri nak buat n3..

Rashid said...

a'ahh .. jangan biarkan hidup kita sentiasa sedih je ..

Gembirakan hati. ceriakan suasana ..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy