Sunday, March 6, 2011

memang geram sgt semalam dan semalam...alhamdulillah cool sket ari ni...





Salam...

Semalam punya la hangen aku...kengkawan yg tersinggah baca psl ni semalam tahu la apa punca nya kan...tq so much pada komen2 kalian yg sedikit meredakan kemarahan aku...agak cool ari ni itu pun bila gi check balik ac tagged tu dah takde pun id tu...serta merta dah di delete kan pic beserta id nya sekali...mcm pelik pulak...dia mmg tahu dia dah kantoi dgn pemilik sebenar pic tu...alhamdulillahh...

Walaupun dalam hati ni dah dapat agak sape dalang di sebalik suma tu...harap2 cuma andaian aku jela...tanak bersangka buruk pada org yang aku kenal ni kan...so harap2 kalau betul dia yg buat, maka cpt2 la sedar akan kesilapan tu...apa motif nya aku pun tak tahu..maybe saje suka2 nak mengena kan aku kot...atau nak bergurau senda dgn aku maybe...hurmm...Allah je tahu...terima la pembalasan ko nanti..!




entry aku semalam...nak lbh faham klik sini...











maaf andai bahasa aku agak beremosi dan agak keterlaluan semalam...biasa la kan insan biasa mcm aku ni yg sentiasa lemah dlm membuat keputusan dan kenyataan sering berlandas kan emosi semata...maaf pada suma...

6 comments:

mamashikin said...

tak paham dgn org yg suka guna pic org lain pastu create akaun fb..adeh..sian akak...tak pe kak, semoga dpt pembalasan...

akak, g ler berphotoshoot...mesti release tensionnya tu...

Ena said...

Semua org pun akan sakit hati kalo ada org mcm tu kak..

betul la kak, kadang bila emosi kita tak stabil.. kita tak 100% stabil.. kita berada dalam zon kurang sedar.. ena pun ada gak camtu.. tu yg rasa nak mengaum je.. tp sian la kat budak2.. sikit je silap maknya mengaum mcm harimau! hahah.. tapi cecepat beristighfar..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tulah kan Fieza...klu kita tgh marah..emosi kita pon dh dluar kawalan..tp mmg sakit hati gaklah klu org buat mcm tu kat kita..

Izan Ishak said...

nasib baiklah semuanya dah didelete. mintak2lah org tu takde niat yg buruk kan kak...kalau jadi benda ni pada izan pun mmg sentap kejap~

mamalieyna said...

seb baik dah cool dah..hehe...

org skrg ni, pelik2...apa lah guna pic orang lak..herm...dia takde camera nak snap pic sendiri kot/ngee..

Adyshariz said...

heran ngan org mcm ni..mmg wajib ko marah pon..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy