Thursday, March 24, 2011

keceriaan anak2 adalah kebahagiaan...




Salam...

Disebab kan intenet di umah tak berfungsi buat masa ni..suma entry di guna pakai yg telah di draft kan...up entry pun time opis hour...gamba2 terbaru suma dlm lappy...dah tak muat pendrive...terlupa pulak nak bwk lappy pagi tadi..ingat nak upload kan gamba sebagai draft siap2...tk dpt jgk...mood nak buat keje ke laut...layan blog jela hari ni...lagipun tkde keje yg urgent minggu ni..rileks dulu ahh...

Pic aksi anak2 di pantai 2 minggu lepas buat penambah perisa mood hari ni...rasa tak sabar nak tgu weekend nak jenjalan sambil2...phm2 jelerr..ekekek...melihat kan keceriaan anak2 adalah kebahagiaan kita kann...itu baru dua....lepas ni bakal menyusul yg ketiga..aduhh rasa tak sabar sungguh nak mengendong baby setelah 7 tahun sunyi tanpa rengekan baby...ya allah mudahan permudah kan laa..sebenar nya aku risau..taktau la apa yg dirisau kan sgt...mcm2 sgt dlm pale ni...

layan piccas je la...














seronok sgt la kalau dibiar kan berdua mcm tuu...kalau aku dgn huby sembunyi kan diri pun dorang tak kesah sgt...asal dpt main puas2 kat situ...hahaa budak2 dh besor cerdik...



awat la malas dan lemau sgt ni...rasa cam nak baring time lunch nanti...tapi nanti lapar pulak kalau dok tidur je...amik half day pun best jgk ni...



22 comments:

ainnoraini said...

hai feiza...
seronokkan tengok gelagat anak2 ni...

nnt bile dah besar2 lain pulak caranye...mase kecik2 lain kerenahnye...

kak ain pun bile tengok baby tu macam teringin jugak...

~izan~ said...

bulat mata dak irfan tu hehe..comey je..

tp bagus betol diorang,main pasir tak comot2,sbb dh besar kan...

moga akak kembali cergas biarpun berbadan dua hehe...chaiyok!~

LYAfrina said...

cunnyer pic y ada burung terbang tu,, real ajer:-)

nanti kalo ada baby baru, lg naik meroyan nk snap pic baby kan.. lg2 kalo dpt baby girl..lya ni pening sokmo tgk baju baby girl.. adoiiii/... tgk kasut baby girl lagila...

**fieza...lya pakai nikon ajer skarang. sbb mmg dr dulu minat brand tu.. dulu pakai dslr olympas, tp zaman dulu2 pakai negatif.. xdelah digital cam skarang.. y olympas tu pon dh hilang kemana, ttinggal atas public phone, masa form3 kalo x silap..

Diary of One aka Anis said...

Fieza | comey lah anak lelaki fieza tu.. mata dia cantik..

syariza09 said...

dah lama x tgk siput pusing yg anak2 pegang tu. pasni ber3 lg berseri picas

~Siti Hajar~ said...

cantik la pic yg nmpk burung terbang tu...suke..

Ala fieza jgn la fikir sgt, semuanya akan selamat nti, xsabar nk tgk bb fieza..hehe..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

7 tahun ye kak..lama tuuuu
sure sonot bb tu sbb abag & kakaknye dah besar..sure dpt kasih syg berlebih2 nnti ehehhe

|| NaFiRaa || said...

baru peknen mmg mood kelaut jek manjang kan..rasa nak baringggg jek kan~ dh 2 3 bulan nanti baru ok sket..

mamalieyna said...

bila tengok pic kt blog fieza, rasa berkobar2 nk beli DSLR, tp bila sampai umah, fikir 44x nak kaurkan duit beli DSLR..hu~

takpelah mungkin bukan msanya lagi, dah jrg jalan2 skrg..hee..


ooon sgt cantik piccas ,tmbh2 suasana pantai..

alahai, awal2 peknen mmg lemau kot..take care~

fiza said...

Salam kenal fieza79, saya pon fiza juga ^_^

Cantik² gambar nih, blog pon cantik...pinkish lagi ^_^

@e_da said...

bertuah dapat anak sepasang.. leh main ada kawan.. hehehe tu yg tak nampak dah mak ayah dia tu.. heheh

Dilla Ady said...

cantik2nye gambar nih..sonot tgk diorang main camni..

sesekali lepaskan diorang main kt pantai camni bez jugak kan..

Iela Fazielah said...

kak..jauhtu gap dgn yg ketiga nnt ye.. papepun ila doakan semua nyer ok...

best dpt gi pantai kan

eT said...

sonok tengok gelagat anak2 kan kak...
tambah2 tgk dia membesar depan mata...

Adyshariz said...

cantik picture waktu burung terbang tu..

betul tu, kalau anak bahagia..hati ibulah yg palling gembira kan

✿ etiey erywan ✿ said...

memang kan. penawar hati yang mengirangkan hati

Ya ALya said...

suka tgk pic burung terbang...

chekna @ mama ziyad said...

setuju... stress keje pun bleh hilang bila balik tengok gelagat anak, anak ceria, ibu bahagia.....

[-suziey-] said...

hehhhe besela tu fieza..pembaawakan baby mmg lemau jek..ekkek:D

suka tgk muka irfan...kening dia lebat..hensem..bakal jadi rebutan ni..jenuhla nk pilih menantu..kekeke;D

Yan said...

bebudak mmg suka main pasir. balik rumah penuh dalan kocek seluar pasir pantai..

en_me said...

chomeynyerr.. ehehe, salamm

ratusiput said...

memang seronok kalau tgk anak2 seronok....ratu pun dh 5 tahun tak ber'baby'ni...lom sampai seru la.. :)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy