Wednesday, March 2, 2011

buai laju2...sampai pokok sena...apa motif ni...?

Salam...

Puas jenjalan lepak2 di tasik kami gerak ke PG Taman Tasik pulak...budak2 tu gaduh nak main buai la pulak...disebab kan maseh awal lg so ikut kan jela...ikut kan abah dah malas...nak balek sebab tak larat nk ikut rentak kami bertiga...si budak2 main tak hengat lari sana sini..yg si mama nya pulak dok sebok mengusung kamera snap aksi budak2 ...mana la huby larat nak layan kan...siann diaa...hehee

mmg la ramai time ni tapi buat tk layan je nak jgk snap2...ala lgpun dorang takda nya nk ckp apa2 pun sebenarnya...kita je yg suka perasan lebih2 org dok jeling2...padahal dorang suka nk tgk tu...ala mcm aku la takda pun aku nk kata org yg sebok snap sana sini..biasa la tu kan...skang kan zaman berfoto foto...ikut peredaran zaman la kan...alahh terlebih bebel pulak...ngeeee







anak2 aku jela dok konker buaian tu...dah la tk byk buaian nya...hehee siann budak2 lain dok tgu giliran...hikk


buai laju2...sampai pokok sena....hehee lagu mak nyanyi kan dulu buat aku..hehee


buat peace dgn muka seposen...




apa hal la Irfan ni...kurang pasti apa kena dia time ni...yg aku tau dia sdg merengek sesuatu pada si abah...huhuu..



pasni menyusul entry tutoriol cara nak wat blockquote...maybe ada lg yg belum tahu cara nk buat...sekarang aku baru tahu so aku nk share kat sini...




27 comments:

NM02 said...

irfan nampak awek dia ngan lelaki lain kot... ^__^

mamalieyna said...

syoknyee....tmbh syok pakai dslr...huuu jeles ni..hee..

yeaaa nnti wat tutorial, eina nk cuba gak..lalala...hehe..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

mmg seronok klu bwk anak2 main buaian nie...cantik gambar yg fieza snap!

Natalia said...

waaa best tgk irfan bebuaaiii auntie pun nak hehehe lama tak nek buai nehh hehehe

✿ etiey erywan ✿ said...

wahhh konkel buai je. dish dish nak kena ni. heh e tapi gitulah buadak2.. apa boleh baut. dia saje yang menang kan

dinor's family said...

mmg best naik buai trasa cm badan tu ringan ja...imah klu g rmh mamalieyna kompom naik buai gak ngee...coz...kat prumahan dia xramai org..he..he cantik pic2 tu...ada mari....

rATu kEBaYA said...

tak tahan naik buai.. pening..

wahida said...

wah...cantik umah baru ko fieza....

So Shy Lady said...

salam fieza,

ms main adalah ms pling sronok buat ank2. sukanye hati klau tgok ank2 gmbira, kan


;D

cheqna said...

suka tgk akak n family tau..
semoga terus bahagia buat selamanya ye kak =)

AnneRaini said...

share la kak cara BQ tu sbb saya pun tak tahu..hehe

Fieza79 said...

@NM02

ye la kot...hehee

Fieza79 said...

@mamalieyna

sejak pakai dslr ni asik nak snap je gaya nya...

lps ni ada tuto psl nk buat tu..tgu..

Fieza79 said...

@??azatiesayang ??

boleh la...baru2 lg berjinak2 ni...tkda la pnda sgt...main belasah je dl..hikk

Fieza79 said...

@Natalia

fieza pun kalau tkda org..nk gak naik buai tu...hehe

Fieza79 said...

@? etiey erywan ?

itu la budak2 kan...mana la dia tahu nk beralah...huhu

Fieza79 said...

@dinor's family

fieza pun sm..kalau tmpt yg tk ramai org mmg suka nk buai2 gitu,,best..

Fieza79 said...

@rATu kEBaYA

setakat ni tkde lg mcm tu...best je layan buai..ada satu kat umah mak...buai kain net...sll gak dok ayun2 tiap2 ptg...

Fieza79 said...

@wahida

tq wahida...ko lambat la puji umah baru ni..huhu

Fieza79 said...

@So Shy Lady

mmg la...saat2 anak hepy2..itu la saat2 kita ni dibuai bahagia..

Fieza79 said...

@cheqna

tq cheqna...mudahan doa2 kan ye...

Fieza79 said...

@AnneRaini

tgu lps entry ni..tghari kangg ada tuto tu...

fadillah abdul basir said...

wei...mak nye pun naik la buai suruh aje si abah tolong bauikan..pasti dasyat!!!!!!

Normaliza said...

cantik2 snap gambar..pasni leh wat bisnes photographer pulak ek.. :)

Hanis Azla said...

betullah fieza.. kdg tu org cuma nak pandang aje sbb suka tgk.. bukannya nak mengata kita pun kan.. baguslah.. teruskan berfikir positif mcm tu.. eh.. mana gambar mama naik buai.. takde ke.. he..he..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tibe2 teringat zaman kecik2..eehhee

~izan~ said...

hehe..kena slumber je kan kak snap2 ni..kecuali tmpt2 yg mmg xbley amik gmbr hehe...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy