Sunday, March 13, 2011

Pelamin Anganku Musnah...!





Salam...

Sekejap lagi nak pegi makan kenduri kawen di Taman Selasih...takyah masak aku hari ni...bekfes siap2 pagi tadi...kasi kenyang perut bebudak tu...dlm pukul 2.00 jap gi leh arr gerak pegi...bersendirian dgn Irfan dan Anis..huby tak ikut sebab keje...so nanti plan nk jumpa kwn seopis kat satu tempat ni dan nak gi sesama..tkde segan sgt kan...hehe

Tapi tak best la huby tkde...maka tkde sape nk snap2 gamba nanti...tkpe2 kwn2 ada..belasah je pakai kamera besorr tuu...haruss tuu...hikkk...

Paling suka aku kalau gi kenduri kawen ni mesti nk tgk set pelamin dan set bilik tidur...suka sgt dgn keindahan ni suma..sgt teruja dan mula la nak bergedik menempek pelamin hak milik org..poyo...hahaa takpe la dulu tak puas sebenar nya begamba atas pelaimin seniri..masa tu belum yg advance mcm sekarang ni...shantek2...indah2...mcm permaisuri je lagak nya bila dh berada atas pelamin indah itu...jeless tau..!

Hari tu masa jenjalan di soping mall...ada jumpa booth yg buat promosi photoshooting penganten...ramai la aku tgk chinese yg buat tempahan agak nya utk wedding dorang...shantek2 gaun penganten...tu buat teruja terus snap gamba pelamin yg tersergam indah di tgh2 mall tu....hohoo





siyess...indah kan...kaler nya simple je but nice kan...


zoom sket....snap dari jauh je...tkde peluang nak abadi kan diri kat set pelamin tuu...huhuu




Pelamin Anganku Musnah....dulu pelamin impian aku takde secantik sekarang...pelamin kerang je...hikk tapi yg penting bukan pelamin nya kann...plng penting keserasian jiwa, itu yg penting...kalau tak mana bole kekal sampai sekarang kan...


10 comments:

ibu qaleesya said...

orang dulu-dulu mana ada duk atas pelamin.. simple2 je kak kan. sekrang ni nak semua ada..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

skrg nih zaman dh semakin maju..pelamin2 pon cantik2 & canggih belaka..dulu kita pelamin biasa2 jer...tu pon dh kira grand.. :D

Ena said...

sama la kak..
time ena pun simple jekk..
tapi kalo nak memperagakan pakaian cam pengantin dan tukar2 tu bleh je skrg ni.. cari je butik mak andam dan set kan masa.. kalo nak amik gambo studio pun boleh je kak.. tp nak posing depan pelamin cam skrg ni susha ler melainkan nompang di majlis kenkawan kan.. :D

Nurr Kasih said...

grand btl pelamin tu..huhu..tp btl bukan pelamin jadi ukuran kan..

nak ulang tayang boleh pegi studio kak :D.

Lieynanilaz said...

tercapaikah dek akal utk bersanding dek pelamin ginii...mau riban2 beb..

~Siti Hajar~ said...

tmn selasih tu dkt dh dgn rmh hjr ni, sgh mai rmh hjr trs la, sama la kita mr hubby xde, ptg ni hjr nk g tgk ifa, blogger jgk, friend fieza gak rasanya, dia bsalin, kat tmn camar, jom kita terjah rmh dia skli nk? hehe..

LYAfrina said...

design pelamin tu nampak sgt2 ekslusif & mewah..

Ogy said...

lawaa pelamin tu...

**x pernah merasa duk atas pelamin..kecuali pelamin org len..heheeee

scha salleh said...

salam.... bg sesiapa yg bakal2 pengantin tuuuu.... boleh datang butik kitaorg... dekat penang niii ratu bridal gallery... kita org punya team laaa yg buat pelamin indah tu....

scha salleh said...

boleh aja..... disign terkini n bru hanya terdapat di ratu bridal gallery penang.... berhadapan kayu nasi kandar penang

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy