Wednesday, March 23, 2011

kudapan petang dalam bas merah...





Salam...

Ekseli citer ni dah hampir basi...kejadian singgahan makan dalam bas merah ni berlaku 2 minggu lepas lagi...hehee best tau first time dpt oder2 makanan dalam bas...dalam bas pun ada makanan ok...apa ingat dlm flight dan train je ke leh oder2 makan...sekarang dah advanvce ok...

Jom tengok...!






ni la dia bas yg kami naik @ makan2...merah ang2 bas tu...sama kaler dgn baju aku dan Anis haritu...hehee sama tema..


dah ambik tiket..terus naik...tapi sedih nya bas ni tak jalan2...minyak habis hahaaa...


tgk2 menu menarik...disebab kan time dah dkt pukul 10.00 malam...kami just oder dessert je...


best jgk restoran ala2 dlm bas mcm ni...menarik sungguh...


kenapa masing2 buat muka mcm tu...huhuu...


ok2...tk lepas peluang posing2 dlm bas merah...lalalaa...


so ini la dia rupa penuh restoran bas ni...lagi menarik kalau restoran bas ni siap bergerak sana sini pusing2 satu Sunway Carnival Mall tuu sambil2 menjamu selera...lagi gempak kan...hahaa berangann...



suka sgt mencuba tempat makan yg nampak pelik...hari tu ada penah singgah makan kat Victoria Station @ Seberang Jaya..bentuk restoran tu ala2 keretapi...mmg best..makanan pun syedaaappp...!



40 comments:

Kancilbiru said...

wah seronoknya....first time tengok ni...hehehe

Normaliza said...

macam menarik ajer. warna bas tu pun boleh wat mata jadi terang..hehe

Ena said...

hehe..

ingatkan bebetl bas tu bergerak & leh order makan tadik.. ngeee..

♥Azie♥ said...

heheheh mcm victoria station makan dalam gerabak keretapi

~izan~ said...

akak,kalau bus tu bergerak sana sini,kalau kita g toilet jap,balik semula,tmpt mkn dh takde hehehe...

HALAMANKU said...

Salam Kak best tu.. tak pernah lak jumpa kat sini restoren Bas.. kalau Kapal biaser.. he he he uniq n menarik..

Zue AnnaLeeya said...

mmg lain dari yg lain... pestaim nengok nih...

|| NaFiRaa || said...

wahhh uniknye!!! memang menarik perhatian kan~

Ogy said...

bestnyaa ade tempat makan mcm tu.... hehe

Izan Ishak said...

menariknya kak.. kena pulak dgn baju akak n anis...merah ang2 gitu~

Nurr Kasih said...

1st time tgk..mesti teruja dpt mkn kat atas bas yg cute tu hehe

~Miss Sukasih~ said...

mcm best jer..nak jgk naik..kekeke

✿ etiey erywan ✿ said...

cantik lah.. kak fieza pun pakao tudung merah memang kena. ke dah janji? ngeh ngeh

mamyharraz said...

best kan..nak bergambar pun syok sbb ada kelainan ;)

Rizziela said...

syoknya banyak tempat boleh cuba makan2 ni.....

mamashikin said...

makin berseri ibu mengandung ni..

~Siti Hajar~ said...

best la mkn dlm bas, sllu mkn dlm flight je kan...hehe..

Victoria Station sllu dh km p mkn, nti nk try mkn dlm bas ni la plk..

kat sunway yer, nk try la..hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

BESTNYE ADA REST CAM TU..
X PERNAH JUMPA LG KAT SINI..

[-suziey-] said...

waaa mentang2 mkn kt bas merah..sume pakai merah..ekkek:D

wahida said...

mcm best lak mkn2 kat dlm bas camtu...deko pun mcm menarik...sedap x mkn kat situ?

MummyEcha said...

1st time tgk nie.....tingin plak nak p mkn kat sana...x dpt naik yg betul2 yang statik pun jadila

maszmadi said...

hah, ada ker rest camtu.. cam best jerk.. menu dia ok x??

noor said...

waaaa all in red

Nureen said...

ari sabtu lps g sunway x perasan lak bas ni.. kejap jerr duk c2 ada 10mnt..

Myra Jay said...

Kat dalam Sunway Mall ye kak Bas Merah tu??? Tak penah nmpk pun..huhuu.. Lgpun Myra jarang p Sunway Mall, slalu p Pacific je.. ;)

mamalieyna said...

waaaaaaaaah merahnye mak ngah~ hee...sweet piccas..

Yan said...

Assalam .

kat mane tempat nya ni.

r|nA @ ja|j|na said...

ehh, kat manelah bas merah ni? nak kene naik jugak, ekekeke..kiranye, lain dari yg lain suasana santapan tu..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang menarik sangat....best la sis...

psstt: sis..awal bulan 4 nie...eida balik kedah..so klu berkesempatan jom la kita ngedate..hehehehhe nak jumpa akak yang cun melecun nie jugak...

Rash said...

Salam~

nice color!! nape xamik pic dessert nye? rash pling nyampah klu rash cube tpt mkn br mknn die xsedap.. geram rs..

Dilla Ady said...

besnye..tp kalu die gerak btul2 kt atas jalan lagi la bez kan fieza..

Lee-Yan-Naa said...

kat mana ni kak..menariknya..wajib try ni tmpt2 unik ni

Hanis Azla said...

menariklah fieza.. klu akak pun nak pi mkn kat situ..

syariza09 said...

mmg lain dr yg lain, best lagi kalo masak2 dlm bas

LYAfrina said...

ni kiranya restoran bgerak k??kalo btul lh pusing2 lg best kan...

chekna @ mama ziyad said...

bestnya, kat mana ni?? creative tul owner dia, lain dari yg lain nih..

Gieyana said...

bestnyer Fieza..Dok Penang juga ker?

Diary of One aka Anis said...

POse baik laa.... duk penang ke?

Diary of One aka Anis said...

POse baik laa.... duk penang ke?

Diary of One aka Anis said...

POse baik laa.... duk penang ke?

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy