Friday, March 18, 2011

attend wedding sambil2 tu shoot shoot la...





Salam...

Thanks pada yg tak putus2 ucap kan tahniah atas perkabaran berita gembira dalam entry semalam.... sebenar nya takde lama sgt nak menanti diri ini pregnat..tapi suma nya atas diri sendiri yg kini benar2 dah bersedia..bersedia sgt2...time bila dah ready ni cepat pulak melekat nya...hehee rezki dtg menggolek...asal terpikir je terus ia datang..moga kandungan ni berkekalan huhuu..risau jgk sebenar nya mana tahu takut terleka kan...sebab penah alami sebelum ni...salah sendiri...hope kali ni takde la mcm tu...korang byk2 la doa kan aku ye...

Okeh la nak citer pasal Ahad lepas aku ada gi kenduri dgn Irfan dan Anis je dan ditemani kawan2 seopis...huby keje hari tu so dia tk dpt nak teman kan aku...so drive la aku sorang2 dgn budak berdua tu...kenyang perut hari tu takyah masak dahh...

Aku sempat lagi snap2 lepas makan..walau tanpa huby harus jgk ada bukti kann...

layan gamba org kawen...wuwuu..!




apa2 pun posing depan pelamin tak harus dilepas kan...sayangg huby tkde..kalau tak byk lagi gamba beraksi gedik kat atas tuhh...ekekek...


bersama sahabat2 ku...lagi 2-3 org entah ke mana pegi nya lps makan terus tk nmpk batang hidung dahh...


masa ni penganten lelaki baru sampai...gigih pulak aku menyebok tgh ramai2 utk ambik gamba...saje sonok2 buat kenangan...first time amik gamba penganten sebenar nya..hikkk tak tahu cara...huhu


giler punya susah terkial kial tanpa huby..mana nak tgk2 kan budak berdua tu lagi takut dok sebok2 tu hilang pulak askar2 aku tu hahaa....


walau payah...berjaya jgk lekat gamba yg elok...tak edit pun gamba ni just letak watermark dan vignetting touch sket...hehee...


walau tak dpt nak centre kan kedua penganten tu...tidak mengapa la kann...asal menjadi cukup la...


ni la anak bongsu bos aku...dpt jgk satu gamba dia pandang kamera aku...


pelamin yg menarik tapi salah setting...terpaksa edit jd mcm tu..huhuu


anggun betul la persalinan baju penganten ni...


tk sempat pun nak ambik gamba penganten duduk atas pelamin tu...tak kose aku sebab malas nak berhimpit2...balik lagi bagus kann...bersesak kangg..pingsann pulak aku kat situ...hehe


tercicir pulak gamba ni di bwh...nak tunjuk dia punya gaun penganten..sgt anggun kann..merahh gitu...i loike..!




huhuu...tak menjadi plan aku nak berphotoshoot habis habisan utk persandingan adik aku bulan Disember nanti...disebab kan time tu maybe aku maseh belum habis pantangg...mak aii gi mana nie...nampak nya aku bakal jadi tumpuan tetamu jgk...tgk penganten...merangkap menengok kan org tgh berpantang ni...hehe tapi glamer jgk kann... nanti ramai la pelawat baby aku nanti...weee korang2 dtg tau kenduri nanti aku jemput ok...bole tgk jgk org yg tgh berpantang nie...ngeeeee





26 comments:

erienz said...

sangt cantik baju pengantin..i like..

MrS. F!zA said...

kalo baju pgntin merah mmg gambar sgt terserlah kan..cantik baju pengantin tp mcm seksi je .huhu

Ena said...

cantiknya baju pengantin tu.. tp cam cekci cikit lah.. heheh

eT said...

er kak...saya tiup dari sini kasi berjangkit..hehe
btw..pengantin tu sgt chumel..kaler red lagik...

noor said...

congrats fiza..
wah bj pengantin tuh beralun2
nice color..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantiknye pelamin pengantin tu..
Baju pon tersangat2lah cantik..merah lg..mmg menyerlah.. :)

✿ etiey erywan ✿ said...

ehh cantik sangat gambar ketiha tu...

alahai kaka comel lotte bertudung syria

NM02 said...

wooooo... manyak syantek baju perantennn...

Zue AnnaLeeya said...

cantik baju pengantin tuh... merah menyala... tp sedikit cekci... hehehe...

maszmadi said...

semoga kak fieza baik2 jerk ngan adik anis n irfan yerk..

hm, suke tengok pic pengantin.. tapi sayang, kurang photogedik kak fieza kat n3 kali ni kan.. hehe

mamalieyna said...

merahnyer....tapi kena dengan kulit pengantin...^_^..seronok g knduri kawen ni lah satrunya..tgk deco2 dan baju pengantin..hee!

Nureen said...

sesuai sgt baju tue ngan pengantin yg gebu tue..
fieza nureen nk belaga perut ngan fieza ni hehehe...

[-suziey-] said...

sian sorang2 photoshoot n jaga askar2 ek..

cantik btl gaun dia..

wahida said...

salam my dear fieza, lama x singgah sini alih2 tau ko peknen...congrate dear!! aku tumpang hepi...ko jaga kandungan bebaik ye...take care tau!!

Aida said...

nampak gaya kamera dlsr lagi best kan fieza .. tp aida syg plak nak jual yg L110 ni .. baru beli dgn peberet kaler .. huk huk huk ..

Aida said...

nampak gaya kamera dlsr lagi best kan fieza .. tp aida syg plak nak jual yg L110 ni .. baru beli dgn peberet kaler .. huk huk huk ..

Zur@ZaRi said...

da lamer tak dtg sini jenguk fieza... waaa... mengandung ruper nyer.. zura tak ader rezeki... tak menjadi la plak... kena cuber lain kali la...

jeles la plak... hehehe=))

|| NaFiRaa || said...

haah lah.. cantek sgt gaun pengantin tuh.. merah sungguh!!

♥Azie♥ said...

MERAH NYER...

ME said...

congrats 4 ur pregnancy .. ermm merahnya pengantin

-Nureen- said...

fieza...
nak minta no phone bleh??
email kat nureen ek
nureen_345@yahoo.com
;)

syariza09 said...

selamat, x yah masak2 lagi. makan lauk kenduri, mcm2 ada :).

merahnya pengantin tu

Adyshariz said...

cantiknya baju tu..tempah ker mmg dah siap yer..takpe fieza, nanti ko glamor gak,mesti ramai nk tgk baby ko..hehe

MamaYatie said...

merahnya mak ngah..tp cantek la gaun & pelaminnya..gigih photoshoot ek..tu la yg susahnya time tak cukup korum ni..

LYAfrina said...

baju penganting tang kain tu cunnn la... teringin nk pakai bju g2. hope ada pluang nk bgediks dgn bju p'gantin .. hehhehe

~izan~ said...

mmg cantik baju pengantin tu bhgn kain dia yg gelembung2 tu hehe..merah gitu,menyerlah...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy