Tuesday, March 8, 2011

beger queen...




Salam...

Lewat bersiaran pagi ni...semalam aku cuti keje dan seterus nya cuti berblogwalking jgk...langsung aku tak jengah blog seniri pun apalagi nak menjengah blog kawan2 semalam....itu pun entry sekadar autopublish sehari sebelum niat nak bercuti tu...huhuu...maaf la ye hari ni cuba jgk utk menjengah dan membalas komen2 korang semalam...memang byk berbaring jela semalam...since ni rasa letih sgt badan dan minda nie...ngeeee

Seb baek ada gak entry penampal pagi nie...kalau nak buat entry terbaru dan terhangat idak la aku sanggup...malas sgt2...huhu

Layan piccas beger queen...hehee sesaje je aku letak nama tuu...




beger ni hanya bole didapati di area perumahan aku je...no francais ok...hehe bentuk nya panjang mcm prosperity beger tu...daging nya besor dan dilitupi telur dan ada mayo dan cheese...rasanya... mak aii leh tahan tau...!


tayang sket...konfem terliurr...!


isi daging nya meletopp...woww best..! balek nnti haruss pekena lagii...ekekekk...






sekarang mau buat kije dulu...suda cuti byk ari loorr...mau nanges bos2 aku kalau tk sempat siap kan akaun statement sebelum sabtu depan....wakaka...


25 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dapnyee........saje je tau akak ni nak kasi den terliur..wuwuwu

dinor's family said...

memang tliuq pun...mst sedap burger tu..

Huda said...

nampak menyelerakan la kak fieza :)
nak sikit :)

@e_da said...

kenapala gambo tu mengiurkan... terus lapo

Ena said...

nampak pun sodap!!.. adeihh!!

Nurr Kasih said...

sedapnya pepagi tgk beger..huhu..ptg nti nak pi beli juga wlupun x sesedap yg tu hehe.

r|nA @ ja|j|na said...

sedapnye, buat rina terliur aje tau..

Izan Ishak said...

akak dah berjaya buatkan izan kelaparan. serius menarik gilos!

Normaliza said...

nampak menyelerakan..meleleh air liur dah ni...

~Siti Hajar~ said...

sodapnyer Fieza...skli tgk cam oblong beger pn ader yer...

syariza09 said...

oblong kot, sy pun suka sbb rasa sedap drp burge

sarah mohamad said...

perghhh ! oblong kan ? dekat shah alam ada jugak yg jual gni. memang seeedap !

MrS. F!zA said...

dh lma tk mkn bege dr stall..dulu rjin nau beli kt pasar malam..dhla murah sedap lak tu.

fadillah abdul basir said...

Wei..aku dah rasa dah...masa lik kg ari tu....hubby aku sampai hari ni dok teringat..hi..hi..next week lik kg lagi, leh p serbu .......

✿ etiey erywan ✿ said...

kak.. meleleh gambar burger.. ayuh buat keje.. hehe

|| NaFiRaa || said...

WALAWEHH!!! kasi meleleh jek nih~ lapar2!!! sedappppnye~

chekna @ mama ziyad said...

sedapnya... kat sini kalo burger yg panjang tu org panggil oblong.. tp x banyak org jual..

Rash said...

Salam K.Fieza,

nmpk cm burger oblong la.. tp oblong byk francais =)

AnneRaini said...

huh mengancam betul..buat teman lapor perut..huwarghh

Aida said...

fieza, kalau kat area rumah aida ada gak .. tp nama dia oblong burger .. mungkin sbb dia panjang kot .. hehehe

wahida said...

setiap apa yg ada mayo dan cheese konfom aku terliur!!

Ogy said...

ni yg lomah kalo fiza post gambo makanan ni...nampak sodapp je semuanyaaaa

mummy2k said...

nmpk sedap...yummy..

mamalieyna said...

aduhyaaiii sungguh menggoda..heee~ ^_^

Myra Jay said...

Sedapnyer beger tu kak..
Nk kena terjah Kulim ar cmni cari beger tu:)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy