Thursday, March 3, 2011

mamam kfc...






Salam...

Mamam kfc lagi gara2 Irfan yg suka sgt dgn ayam goreng...padahal baru je lepas makan nasi tapi dah di request nya nk mamam kfc pulak...haishh...tak di ikut kan buat perangai je dia tau...hadoi la anak teruna nan manja ni...suma nak kena ikut taste dan peel dia jela...tensenn huhuu...

So mau tak mau...singgah pulak kfc citer nya...dah sampai situ...nampak tumbler kfc...haishh merengek pulak kedua nya nak sorang satu...tak di ikut kan..huhuu tau2 jela..sadiss..!




nyummyy...gara2 Irfan kami suma terikut melahap sama kfc tu walaupun agak kekenyangan setelah pekena nasi awal nya...ni set yg ada fish donut...first time cuba ni...




see...budak yg kepingin sgt nak kfc...memanjang nak ayam goreng...tk penah jemu...



makan...jemput makan ye...






kfc...mcD...Pizza Hut...restoran makanan segera yg kami selalu singgah...tapi paling kerap kfc la sebab si budak tecik tu suka lg mamam ayam kfc...



39 comments:

~izan~ said...

bekas air kfc merah tu sama dgn anak izan.berebut diorang ni nk bekas aje,makanan tolak tepi dulu hehehe...lapar plak tgk kfc pg2 heehe

mamalieyna said...

KFC memang menarik minat kanak2 lah..upss mak budak juge..ngee..yummy!

Fieza79 said...

@~izan~

mmg la izan...asal gi kfc ke mekdi ke mesti terintai2 toys atau apa2 jgk...makan pun nk , brg menan pun nak...hari2 mctu pokai kan..hehee

Fieza79 said...

@mamalieyna

mmg lerr kita yg dewasa ni pun suka gak sebenarnya...tapi demi nk save bajet, tahan jgk kenginan tu..tp kalau budak2 mmg payah nak faham kann...lau bole hari2 dorang nk kfc...

cikmOt said...

kak, nak kfc jugak ni...sob sob...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dapnye tgk kentang lenyek tuhhhh mabeles

firahadifa said...

sedapnya makan kfc .. kfc sini x sedap . coz guna minyak jagung . x best!

HALAMANKU said...

Kak Fiezah... ni auntie irfan nak KFC ha ha ha ha... sabo jek..best tu..lama x nkn kfc.. he eh eh

Fieza79 said...

@cikmOt

sebenar nya tuan yg letak gambo ni pn dh tergoda nk kfc time2 ni jgk..huhu

Fieza79 said...

@rose --{@ ibuRafiq @}--

suka jgk kentang lenyek tu..tp sll ambik yg atas yg taruh kuah tu je...hehe

Fieza79 said...

@firahadifa

ohh ye ke..kfc sana lain rasa ehh...tk best la kann..

Fieza79 said...

@HALAMANKU

ye la erma kan rajen masak memasak..sb tu jrg mkn luar kan...

✿ etiey erywan ✿ said...

geram tengok mata si anak bujang akak ;p

|| NaFiRaa || said...

fieza.. donut ikan tu sedap tak???

Fieza79 said...

@? etiey erywan ?

tang mata tu suma ikut abah nye..mata bulat..!

Fieza79 said...

@|| NaFiRaa ||

leh arr tahan..sedap gak..

syariza09 said...

donut ikan tu sedap ker, sya lum pernah try lg

Fieza79 said...

@syariza09

sedapp...rasa nk cuba mkn lagi tu kira sedap la kan..

wahida said...

fish donut tu sedap x weh?

Fieza79 said...

@wahida

sedap la wehh...tk rugi cuba..ehh bukan hari tu ko penah cuba ke wahida...ehh ye ke..hehee

eLYies said...

budak2 mmg suka makan kfc kan..aqil tak pandai mintak lagi...

hish..tingin plak..esok kena beli gak le..tapi beli ayam kfc carrefour..hahaha..sbb tak dpt gaji lagi...

Zaidah said...

kekadang ibunyer yanglebih nak makan kfc berbanding anak2...

NM02 said...

kfc feveret suami ai, mc'd feveret ai.. ahaksss

rATu kEBaYA said...

mgu sudah anak2 pun mintak kfc.. next week baru tunaikanlah..

Zue AnnaLeeya said...

bdk2 mmg pantang tgk kehepsi nih \kan??? anak2 zue pon sama jerk... ape yg sdap sgt ntah kehepsi tuh...

Fieza79 said...

@eLYies

esok2 dh pndai request siap la duit..hehe

Fieza79 said...

@Zaidah

ha'ahh kdg2 jd cmtu gak..hihi

Fieza79 said...

@NM02

habis tu tiap kali nk makan kena pisah2 restoran ke..hahaa

Fieza79 said...

@rATu kEBaYA

dorang ni nk jam2 tu jgk...kalau tak muncung la nnt...

Fieza79 said...

@Zue AnnaLeeya

mmg dh mcm sinonim kfc dgn budak2..nape ehh..

mamyharraz said...

anak mamy pun tak jemu2 kfc nih..kalau boleh hari2 nak ayam kfc tp part drumstik je dia suka =P

dan selalunya mamy pun terbabas mkn sekali T____T walaupun dah kenyang =P

Normaliza said...

alamak..kan dah terliur nih..

Izan Ishak said...

kfc ni mmg kegemaran ramai kan kak. kami pun mmg peminat tegar kfc jugak. dah tu dekat je ngan umah. selalu tapau je.

paling suka ialah en HUBBY. kalau dah namanya ayam..mmg dia tak tolak punya~

Myra Jay said...

Sama la kita kak rajin layan fast food :)
KFC kekadang je tp M'cD selalu :)

dinor's family said...

sama la anak2 mmg suka mkn kfc...xpandai ckp lg pun klu nmk lmbg kfc trus pandai ckp janji ada bunyi ccccccc.......

Nureen said...

baru jer layan kfc mini bucket sbb x dan nk msk mkn mlm hehee.. tp x der plak try donut tue, sedap kerr?? elly plak mkn ayam ni lebih2 kurang jerr dia suka mcd lagi

Ruziawati Bukhari said...

hi fieza.. belog makin lawa.. gmbr2 pun makin cantik.. i like...

Aida said...

fieza, selera irgan sama lah dgn aida .. ayam .. tak kiralah masak apa pun, kena ada ayam .. hehehe .. celet skit irfan ..

~Siti Hajar~ said...

km pn br je lps mkn kfc, km mkn kat jusco hr ahad ritu, anak2 suka kfc jd harus la km pn suka..hehe

tumbler tu dalia sampai majuk2 nk, tp km xlayan..huhu

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy