Thursday, March 24, 2011

salah satu gian yg harus dilepas kann...




Salam...

Salah satu gian yg harus dilepas kan...dah lama jgk ni...hari tu lepas balik dari makan kenduri umah Hajar, laju je langkah kami ke Redbox Karaoke Giant...ni merupa kan salah satu terapi bila tgh stres ok...suara tak sedap pun takpe asal rasa best ok...hehee

Jom layannn...


 



bdk berdua ni paling kekwat nk pilih lagu...asal nak lagu yg takda dlm list huhuu..last2 aku je belasah 3-4 lagu hahaa...


hehee...kelakar tgk anak yg kemain excited...Anis kemain lg tau...nyanyi lagu Ramlah Ram tuu... 'Diam-Diam Jatuh Cinta'...ekekek


si abah tgh layan lagu kami posing2...

ok giliran aku sokmo...


ni lagu 'kesederhanaan' Azlina Aziz punya lagu...best bwk lagu ni takyah jerit kuat2 hahaa....lagu lain yg aku layan...'Semakin Hari Semakin Sayang' Uji Rashid...dan 'Diam2 Aku Jatuh Cinta' Ramlah Ram...wahh mmg best gilerr haritu...belasah nyanyi puas2...


Irfan dgn lagu Wali Band nya...'Emang Dasar'...hahaa kelakar habiss...


tu je kesah nyaa...pastu terus balik dan sedar2 hujan masih turun dari tadi...hehee ada kaitan ke dgn jeritan batin kami 4 beranak..wakakaaa...



ber karaoke sebagai terapi minda dan badan yg stres ni...tak percaya cuba ok...

23 comments:

NM02 said...

memang patut la hujan looobbaaattt.... hahahaha... gurau!

MummyEcha said...

hehehehe.....sekali sekala release tension...ok ler tu :)

r|nA @ ja|j|na said...

iye, mmg tak syak lagi..ujan tu mmg fieza & family punye angkara, hehehe..jgn mare eh..

MrS. F!zA said...

sekali pon tk pnh lg karok ngan naman..wakaka..duk karok sumbang dlm bilik air je..hihi

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yeah....eida pun sangat suka karoke...layan sangat..hehehheh...

cikmOt said...

sian kan...seumur idup tak pernah pun saya karok...sob sob...

Zue AnnaLeeya said...

dah lamer dok karoks... huhu... somi tak brape sukerla... huhuhu...

HALAMANKU said...

wah wah tak sangka akak ader bakat.. mesti sedap suara tu.. sesekali lepas tension tu ha ha ha ha...

nursalwa said...

pehh anak beranak suka karaoke.. bestnyyaaaa

Hanis Azla said...

nmpk best aje berkaraoke dgn family mcm ni..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kak fieza...kite baru tahu akak pregnant jugak bila akak komen akak pon nak kene wat kad merah gak nanti..:-)

almaklumler..simpton org mengandung..sy jd malas nak BW n berblog..
sori lmbt wish
ape2 pon tahniah ye kak..take care..:-)

Lee-Yan-Naa said...

wahhh...bestnye,ni yg tersa nak g koraoke jugak ni..bzaman suda xg :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

best gak sekali sekala cam ni bersama family..kita pon dh lama x p karoks..

mamyharraz said...

semua sporting habis ;)

kalau mamy malu nak nyanyi hehe tp nyanyi lagu katon ok no problem =P

Ena said...

ena lagi la kak, tak pernah p karok ngan family.. p ngan kawn2 adalah.. tu pun dah lama tak p.. sian kan..

mekchu said...

sporting habis anak beranak ni taw... hobi yg sama.. best nyaaa...

wahida said...

bestnya karok...last pegi bulan Jan ari tu dgn bloggers...rasa nak pegi lagi la...

[-suziey-] said...

amboih..berkaraoke..hehe..baby dlm perut pn msti sama2 nyanyi nih..ekekek:D sonot je yek korang..

chugie said...

wah.. berkaraoke! syok bangat!

|| NaFiRaa || said...

Muahahaha.. ayat last yang x tahan tuh.. lantak lah nak hujan ke hape kan.. janji release tension..:))

~Siti Hajar~ said...

wah wah wah...sakan 4 banak ni yer, blh bkaraoke lg, happening sgt kan..

Klu sy la Fieza, rsnyer keras kejung, xpnh nyanyi2 gitu..hehe

Klu btl blh hilangkan stress sy nk try la, tp dlm bilik jelah, malu la plk klu kat luar, w/pun hya anak2 yg tgk..hehe

Diary of One aka Anis said...

waa mmg best la bkarok ngn family. best2.. ada ide nak bw family g karok. tp family anis x suka karok..

Mama Gee said...

teringin nk nyanyi tp kalo dh masuk tempat karoke..mr B je yg congquer mic...isk2

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy