Wednesday, September 8, 2010

AkTiviTi MeNunggang sebeLom berbuKa

Haishh...tajok apa kah ini yerk...hentam sajok janji ada tajok...!
Bukan apa ni masa soping kat Sunway Carnival Mall sabtu baru ni, Irfan gedik pulak nak tunggang binatang ni...hahh...sekali tunggang RM3.00 dpt belon lagi....hahaa

Sebelom sampai kat shoping complex dak Irfan dah nak stat enjin buat pangai ...hoho hajat tak ditunai kan iaitu nak kan menan idaman kalbu...tapi maseh di cover....hoho tak tahan daku tengok kan...

Jom tengok ni....




muka dah sedeyy...kesian pulak...huhu takmo daku tegor kang nanti terus enjin panass...hehe buat taktau je aka buat bodo...!


terus snap2 pon tak dilayan...nmpak cool tapi dlm hati....uhukk


lepas gigih duk snap2 tu dia tergelak...tapi lepas tu terus buat muka semula tapi nampak ok sket dari sebelom tu..muka tu dah jernih....hoho sajo dia...!

mood nak wt pangai tu maseh buleh control maybe kot sebab pasaan teruja pakai kasut raya ni....tak menyaba nak pakai la katakan...!


haa ini la binatang yg nak di tunggang tadi tu...kalo tak di ikutkan alamat nya...phm2 la dh tadi nak jadi kes hampir wt pangai...sob..sob...


dah dekat berbuka ni tu psl tanak kasik dia main2 kat situ...huhu


at last berbuka dgn mekdi Drive Thru...cepat dan mudah takyah beratur bagai nak rak...
mekdi oh mekdi...halal kah...? huhu...I'm Loving It...!


nota : esok kwn2 dah cuti ehh...sunyi la daku besok sensorang...huhu

9 comments:

mamalieyna said...

Hikhik..muka sedih betul irfan nih! ^_^..tunjuk perasaan gitu je takpa lagi kan..jnji kita buat donno je..kalau ditegur kang, lain jdnya..hehe..

*oooh tunggang kuda itu, arif takmo betul kalau kita suh dia naik menda2 camni, nek kete menan tu pun takmo..bagus2x..takyah la mamanye kuarkan duit utk tu..hehe..

*oooh eina cuti besok..yeaa...confirm la umah maya ni pun sunyi..huhu..cian dia..^_^..takpe ada kwn2 lain kot menemani!

LYaFRINA said...

hahhahaa.. sabor j la tgk mimik muka irfan tahan lara d jiwa dlm hati tu.. kira ok lg tu fieza.. sbb ada sesetngah budah smpai mgamuk-ngamuk nk something y mjadi idaman kalbu..

apa y penting.. irfan still ada style g2 walaupun tgh merajuk .. hehehehehe..

opssss.. dh pakai kasut raya..nmpaknya irfan dh x tahan sgt tu nk raya...

esk fieza still keje kan... lya ni pon dh bsiaran dr rmh start 7hb baru2 ni..

Ena said...

heheh.. ingatkan tunggang apa la tadi..
comei je wat muka cenggitu.. ;D

Aida said...

fieza, dlm muka dia sedih tu tetap hencem kan ... hehehe ..
mc d halal lah .. ada keluar statement full page lagi hari tu .. saya hari tu 2 kali dah buka kat mc d .. malas nak pikir utk makan apa .. :)

Fieza79 said...

mamalieyna

owhh arif tanak tunggang menda gitu..nek keta menan pon takmo..untung la cam tu jimat wet...huhu Irfan ni pantang dgn menda2 cm tu...asal nmpak je nak nek nk main...haishh...

sunyi jgk la nnt....raya nnt lg takleh nak bersiaran...takda tenet umah mak..huhu

Fieza79 said...

Lyafrina

uhuk tahan lara di hati...saba je mama dia ni...nsb bek tak ngamok gila2...maybe mood nk raya tu leh tahan saba tu...hehe

mmg tak menyaba nk pakai kasut tu dah Lya...

Fieza79 said...

Ena

hikk ingat tunggang kuda ke ape ke ye Ena...bdk2 kalo majok muka mmg stil comei cuba kalo kita owg dewasa tgh angin..huh takot nk tgk muka sniri..haha

Fieza79 said...

Aida

mmg ttp encem ye..hehe

owhh ye ke dh konfem halal..ketinggalan sbb mls nk amik tau asik suma tak halal je abis nk buleh mkn apa...lebey baik taktau dari tau..hahaa skrg dh halal suka la...nsb bek lg...

maslinamansor said...

Halal.... :)

Selamat hari raya Fieza...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy