Monday, September 20, 2010

~ CeLebRaTe BesDaY Anis... ~

hohoo...kwn2 suma dh sebok kuar kan gamba2 raya...aku lom lagi kot...nanti la tgh on the way ni hehee...ok sebelom citer ni basi bek publishkan dulu....hurmm...lagi pon raya sebulan maseh ada masa panjang lagi untuk citer2 raya ni...

Sempat la kami celebrate Anis nya birthday malam 1 Syawal tu...lepas kami bertiga berbuka di Restoran Rasa Mas...Anis takda masa last berbuka tu sebab dia dh awal2 dok menempek dgn tok kesayangan dia...so asben plan beli kan kek untuk Anis...dgn gigih nya g carik kek petang sebelom raya tu...kebanyakan org dh bersama kuarga di kampung berbuka sesama nak2 plak last ramadan ni tapi kami still melilau di pekan Kulim..hahaa

Alaa...kami celebrate simple2 je..janji ado sajok...heheh..




ulangtahun kelahiran Anis yang ke-9 tahun pada 6 September lalu...9 batang lilin tu haa...pakat2 hembus lilin tu sorang sket...maklom birthday aku 11 September bersamaan dgn 2 Syawal...kira sekali la celebrate nya..hehee nompang sekaki....eheh ada sesape tak nak wish my belated besday neh...huhu

surprise utk anak dara ku itu....hahaa yg kelakar nya masa tu Anis tgh berinai...so tgn tu terpaksa di sorok...hahaa

Irfan dgn aku yg tolong potong kan kek tu...hoho


Irfan pon nompang sekali tu...suka dia haa...haishh mana besday girl ni...mama lak yg beriya-iya ni...
Besday kami tiga beranak dekat2 je tarikh nya...
Anis - 06 September bersamaan 27 Ramadhan
Aku - 11 September bersamaan 2 Syawal
Irfan - 12 Oktober bersamaan 4 Zulkaedah
Kalo ada rezki nk jugak wt besday party yg meriah utk budak berdua tu...tgk la kalo keadaan mengizinkan....!

nota : CEPATT...SILA WISH KAN DAKU SEMPENA ULANGTAHUN KELAHIRAN KU YANG KE-31 YANG LALU...HOHOO REQUEST PAKSA NI...!

20 comments:

♥Azie♥ said...

happy belated bestday anis

LYaFRINA said...

aishhh.. mama birth girl dh y potong kek tu.. bestnya sambut malam 1 syawal...

kek tu cantik sgt2 :- )

HAPPY BELATED BIRTH utk anis. smoga bjaya d dunia & akhirat.

**Fieza... cepat2.. kluarkan n3 raya.. kih.kih

az rina a.k.a jaijina said...

eh, besday fieza samelah ngan besday adik rina..tapi dorang selebrate dalamkete aje sbb raya ke-2 tu dorang pegi johor..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hepi belated besday kak...
hehehe...

mamalieyna said...

waah besday time 2 syawal ye..best la semua meraikan..hehe..happy belated besday buat sahabatku..hehe..moga dipnjgkan usia, dimurahkan rezki & moga bertmbh rezki tuk timang lg sorang chymata..hehe..suka2x je wish gitu =P

*cepat citer psl raya! ^_^

Intan Inn said...

happy belated birthday to anis n akak fieza juga...semoga panjang umur n dimurahkan rezeki..semoga happy selalu k

Fieza79 said...

Azie

thanks Azie...

Fieza79 said...

Lyafrina

hahaa Lya dh tk saba nk tgk gamba raya...ok..ok..hehee

Fieza79 said...

Rina

first time la fieza sambut besday bln syawal...

Fieza79 said...

Izan

thanks Izan...hehee

Fieza79 said...

mamalieyna

tq..tq eina...1 mesia celebrate ni hehee

owhh timang cahayamata lg...ok2 akan di planing...mudah mudahan...hahaa

Fieza79 said...

Intan

tima kasih byk2 Intan...mudahan apa yg di wish kan tu jadi kenyataan...hehe

chugie said...

alamak.. terlambat lak nak wish fieza.. emm, dah ketinggalan jauh dh sy ni tau!

anyway, selamat menyambut ulangtahun kelahiran untuk kamu berdua ye.. dekat2 je tarikhnye ye.!

Semoga sentiasa sihat ceria, dan gembira bersama keluarga.. dan di murahkan rezeki.

Aida said...

happy belated bday anis.. moga jadi anak yg baik dan solehah .. :)

ann @ hatiberbunga said...

HAPPY BELATED BIRTHDAY, FIEZA..!!!

and hepi belated birthday jugak utk anis.

ann rasa la kan.. mak nya yg terlebih eksaited posing & potong kek ni sbnrnya. hehe... ops! gurau je ye! ;)

AnneRaini said...

happy belated besday buat anis and kak fieza...(wish besday sbb kak fieza paksa..hahahahah)

gurau jekk.ikhlas ni ucap besday :D

MrS. F!zA said...

heppy belated birthday kak fieza dan anis!!! senangnya nak selebret..hehehe


pndai na bajet tarikh anis lahir.. :p

~Siti Hajar~ said...

Hpy belated bday kakak Anis & mama Fieza, smga pjg umur & murah rezeki..

Bday dekat2 senang nak celebrate sekli kan?

maslinamansor said...

Happy belated birthday... :) Semoga panjang umur dan murah rezeki hendaknya...

*nampak cam adik beradik lak... bukan cam anak beranak... :)

wahida said...

hepi belated birthday to fieza n anis...semoga u all panjang umur, murah rezeki dan sentiasa bahagia bersama keluarga tersayang...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy